Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cornvallia

Kiedy faceci stają się mężczyznami

Polecane posty

Gość Zielona Laska
myślę, że 7000zł/mies wystarczy, może nawet być brutto a co do dupczenia to sam musisz określić czy masz już dość i chcesz się ustatkować

Gość Obbol Lord
Faceci stają się mężczyznami kiedy zamoczą w dziffce .. taka prawda

Gość PlatonPowiedział
prawdziwy facet to taki , który wystarczający w życiu poruchał.. który ma na swoim koncie parę poważnych związków który pracował na wielu frontach aż w końcu zasiadł w jednej stałej pracy, która przynosi w miare dobrę pieniądze który potrafi zrobić pieniądze, zwiedził przynajmniej polske i potrafi dać w ryj to jest prawdziwy facet..

Gość PlotynDodał
I ma co najmniej 20cm w wzwodzie

Gość marcoo
ok miałem 20 kobiet, zarabiam niestety poniżej 7000 bo 3700 netto, nigdy się nie biłem ale myślę że w morde mógłbym dać-choć wolałbym nie, kupiłem mieszkanie(kredyt), nie mam dzieci,drzewa nie zasadziłem ale myśłę że kilka zniszczyłem,czy to już???czy jestem męzczyzną?????? oczekiwanie na odpowiedz mnie zniszczy.......(nerwy) aha a czy to że 80% kobiet to pierdolnięte histeryczki, materialistki, egoistki i w ogóle są głupsze (przynajmniej ode mnie) i za dużą ilością słów idzie niestety tragicznie mało sensu to znaczy że one SĄ czy tez NIE SĄ prawdziwymi kobietami??????

Gość uyghhjjh
//baby najpierw puszczają się ze złym, a potem liczą na opiekę ze strony dobrego, standard // czyli tez sie puszczalas z byle kim ?

@marcoo Marco, wszystkie inicjacje mężczyzn które przetrwały do dziś zawierają testy w których chłopiec musi walczyć ze swoimi SŁABOŚCIAMI. Najczęściej chłopiec walczy ze: - bólem - strachem Jeśli spotkałeś się z życiu z bólem i strachem (najlepiej o życie) i potrafisz go przezwyciężyć - wtedy stajesz się mężczyzną. Wtedy będziesz robił w życiu to co uważasz, za słuszne. Nikt nie będzie Cię zmuszał, ani też strach czy lęk nie będzie kierował twoim życiem. Jak lubisz czytać - poczytaj "Zdradzony przez ojca" tam jest rozdział o inicjacji męskiej w kontekście duchowy i emocjonalnym. Ktoś wyżej pisał o tym że pierwszy stosunek robi z faceta mężczyznę. Mam 39 lat i powiem wam, że to może być (u mnie było) ważne, podbudowujące zdarzenie. Wzrasta wtedy pewność siebie, czujesz więcej siły i odwagi. Nie jest to jednak dla mnie jednak pełna inicjacja męska. Kiedy facet ujarzmi swoje lęki i słabości - wtedy dla mnie staje się mężczyzną.