Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaa

gruba glupia bezrobona

Polecane posty

Gość samotnaaaaaa

jestem kretynka mam slaba pamiec nie pamietam podstawowych informacji np tabliczki mnozenia itp robie mase literowek jestem grubaska nie chce mi sie o siebie dbam jestem bezrobotna nie mam kasy nawet na ciuchy z ciucholandy na kosmetyki szukam pracy ale mam male kwalifikacje dotego jestem niesmiala boje sie sie luidzi nie potrafie z nimi rozmawiac jestem zalamana mam30 lat co robic najchetniej bym zasnela i juz sie nie obudzila

Gość samotnaaaaaa
prosze napiszcie mi co w takiej sytuacj

Gość anna mariiia
ja mam prawie 30 lat tez niesmiala i bez pracy

Gość kjhbkgkhvkh
Franislllafa skopiowalam sobie ten twoj tekst, daje kopa, jak kiedys napisze ksiazke to moge go uzyc????

Gość samotnaaaaaa
ja skonczylam liceum zaoczne jak sie doksztalcic jak jestem bez grosza mam dola nie mam kasy na jedzenie jem byle co gratuluje ci anna maria ile schudlas

Gość Franislllafa
Ależ proszę :) W dzisiejszych czasach wydaje nam się, że to, co jest TERAZ będzie tak sobie trwać i trwać... I można dzięki temu życie przeleżeć, przełazić, przejeść, przejebać... :)

Gość jopkowa
a kto cie utrzymuje?

Gość samotnaaaaaa
odeszlam od meza wrocilam do rodzinnego domu

Gość Franislllafa
Nie masz kasy na jedzenie, a mimo tego tyjesz? Łaaał. Najbardziej nie znoszę takich ludzi, którzy są tacy "bidni". Biedna, biedactwo, pracy nie ma, a internet i komputer to skąd?

Gość samotnaaaaaa
a co cie tak rozbawilo

Gość jopkowa
czyli rodzice cie utrzymują? a czemu zostawilas męża?

Gość samotnaaaaaa
internet i komputer jest brata a jem bialy chleb maslo dzem jakis obiad jak jest nie jestem biedna tylko zalamana a to roznica nie wiem co robic czuje ze jestem w plapce do niczego sie nie nadaje

Gość samotnaaaaaa
bo mu zaufalam a on to wykorzystal namowil mnie na zaciagniecie kredytow i nie zgadzal sie zeby je splacac mam kilkanascie tysiecu dlugow ponizal mnie dluga historia zostalam z dlugami bez pracy

Gość to sie powies i tyle
:-O

Gość jopkowa
a w ogole keidys pracowalas???

Gość samotnaaaaaa
mysle o tym ale nie powieszenie

Gość samotnaaaaaa
pracowalam w sklepie meza z mezem pracowalismy na bazarkach jak bylo cieplo mielismy warzywa pracowalam od 7 do 21 dzwigalam jak facet a cala kase bral on

Gość chociaż ładna jesteś
?

Gość samotnaaaaaa
na forum nie stosuje przecinkow kropek to zbedne

Gość samotnaaaaaa
jak bylam szczupla mialam duze powodzenie ale teraz wiadomo jak faceci patrza na grubaski zreszta nie chce miec wiecej doczynienia z facetami maz dal mi cenna lekcje jestem przecietna wiadomo kilogramy nie dodaja urodu raczej

Gość JużZimnaSuka
może sobie zbadaj tarczycę !!!

ile masz wzrostu? masz dzieci ?

Gość samotnaaaaaa
z tarczyca chyba ok kilka lat temu pare razy bralam tabletke po oczywiscie tanie tabletki antykoncepcyjne z 46kg przytylam do 75 czasem mam okres raz na 3 miesiace tak sie dorobilam

Gość samotnaaaaaa
mam 155 cm i waze 75 kg nie mam dzieci ale nawet jak bylam szczupla bylam niesmiala wydawalo mi sie ze jestem gruba

jesteś po rozwodzie czy w separacji ?

Gość samotnaaaaaa
miesiac temu odeszlam od meza narazie nie mam kasy na rozwod zreszta to potrwa maz mnie staszy szantazuje ze sie zabije jak nie wroce jak bylam z nim to mi gadal ze umrze i ze to bedzie tylko moja wina ma cukrzyce i nie chce sie leczyc niby udawalam ze mnie to nie rusza ale ciezko jest cos takiego wytrzymac po tym zwiazku calkiem zdziwaczalam

rozumiem świeża sprawa czyli jesteś w tzw kropce musisz sama podjąć decyzję co dalej nikt tego za ciebie nie zrobi możesz pogadać jeszcze z psychologiem natomiast możesz już zacząć się odchudzać to nic nie kosztuje nie licząc mniejszych ciuchów w późniejszym okresie :)

Gość samotnaaaaaa
myslisz ze mozna to wszystko nadrobic szukam pracy jest duza konkurencja i fakt nie chce mi sie zwyczajnie mam szanse na prace w sklepie za 1500 max a dlugi miesiecznie ok 1000 jak tu sie nastrajac optymistycznie mam dosc szlag mnie trafia jak mysle ze mam zapieprzac na dlugi a gdzie zycie reszta

Gość dfsfs
i myslisz, ze ktos Ci zaproponuje 2,500? w czasach kryzysu bierz co jest a nie wybrzydzasz. w 2013 ma byc jeszcze gorzej. a d lugi to nie wiem... wysylaj totolotki moze cos wygrasz zacznij sie odchudzac, jak sie zmotywujesz to pokonasz bariery finasowe i rozwodowe tylko tzreba CHCIEC!