Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaa

gruba glupia bezrobona

Polecane posty

Gość chociaż ładna jesteś
takie jest życie długi trzeba spłacać czym wcześniej zaczniesz tym szybciej to zrobisz no i męża za jaja też musisz ciągnąć o dołożenie się 50% pod co był ten kredyt ?

Gość dfsfs
Baby są jednak głupie, żeby podporzadkowywac sie do facetow Sama jestem kobieta, ale w zyciu nie dalabym sie tak wyrolowac jakiemus samcowi. za głupotę się płaci niestety... Trzeba liczyć tylko an siebie, pamiętaj na przyszłość.

Gość samotnaaaaaa
wiem ze czsy sa ciezkie baby moze i sa glupie ja bylam zakochana ufalam ze moz nie zrobi mi krzywdy ja niestety wierze ze ludzie sa z natury dobrzy i to jest blad

Gość samotnaaaaaa
nigdy nie mow nigdy to wcale nie jest takie proste on nie sprawial wrazenia ze chce mnie wykorzystac raczej byl zaradny obrotny odpowiedzialny takie pozory robil

Gość może masz uczulenie
Jak jesteś biedna, to będziesz mniej jadła, więc schudniesz. Pij dużo wody - baniak 5 litrów nie kosztuje aż tak dużo. Jedz owoce i warzywa - marchew i jabłka nie kosztują aż tak dużo, a są bardzo zdrowe. Dużo się ruszaj - np. chodź na piechotę od firmy do firmy i pytaj o pracę i zostawiaj swoje cv - zobaczą, że Ci zależy.

Gość samotnaaaaaa
jak nie mam co zjesc to chodze i wymyslam i zamiast obiadu jem kilka kanapek z dzemem bo ciagle mam na cos ochote

Gość samotnaaaaaa
moze napiszecie ze wymyslam ale to naprawde nie jest takie proste