Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannahhhjjjl

Ile ważą wasze roczniaki?

Polecane posty

Gość hannahhhjjjl

Mój synek 9 kg, ma 11 mies, jest drobny, ale zastanawiam się , czy to nie za mało?

Gość mama_6539
mój synek, niecałe 11 miesięcy waży troszkę ponad 8 kg. Urodził się z małą wagą, ale je bardzo dużo. Lekarze mówią że taki jego urok.

Gość Mama Nasturcja
Syn na 12 msc waży 11.5 kg. dużo je i bardzo dużo się rusza.

Gość mamuśka Sofii
Moja córka ma 18 miesięcy i wazy 10 kg, jak byłam z nią w szpitalu to nikt nie zwróciła uwagi że waży za mało. Jest bardzo ruchliwym dzieckiem i pewno co zje to wybiega.

Mój synek za tydzień skończy 11 mies., a waży 8250 kg (ważyliśmy tydzien temu). Myslałam, ze to trochę malo (chociaż wygląda dobrze), ale widzę, że i inne dzieci tak mają więc nie ma się co martwić. Jak się urodził miał 3200 kg, ale potem waga spadła do 2800 kg i dopiero po jakimś miesiącu dobiła do wagi urodzeniowej.

mój wazył 10kg róniutko 9.12.2012 a 19.11.2012 skończył rok lekarz powiedział ze idealnie waga urodzeniowe 3890g

Gość przez takie naciskanie tez
moj w lutym roczek,a wazy ponad 10 kg.kazde dziecko jest inne i w zasadzie nie ma co porownywac.mojej kumpeli maly ma dopiero 6ms a wazy wiecje od mojego.wszystko zal ile dziecko mialo jak przyszlo na swiat.