Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonora dziś mówi nie

Na moją studniówkę niektóre laski przyjdą w SUKNIACH BALOWYCH

Polecane posty

Mam przed kolano, lekko rozkloszowaną, ciemno zieloną. Idę w rajstopach, bo to jednak zima ale butów z odkrytymi palcami nie zakładam :P

Nie no jasne, w USA ubierają długie suknie, więc szybko polecę do sklepu, bo skoro we wspaniałej Ameryce noszą to ja też muszę. A ja jestem z biednej Polski i w dodatku ze wsi, bo ubieram sukienkę, która nie jest do ziemi! Boże, to jakiś żart?

Gość Elitarna
A kto powiedział, że raz na całe życie? A co to bale są zarezerwowane tylko dla członków rodziny królewskiej? Przecież nikt nikomu na bale chodzić nie zabrania. no wiec napisz wlasnie jak wedlug ciebie wyglada BAL , na który bylabys gotowa założyc sukienke balowa?? ' A, moim zdaniem, studniówka, to nie bal. Nawet nauczyciele już prędzej mówią o niej "dyskoteka". A no chyba , ze tak .To czemu piszesz o studniowce skoro wy dyskoteke macie ... :D haha w takim razie wskakuj w kiecke co ledwo dupe zaslania i bedzie strój adekwatny do imprezy...

Gość KukaWodna
Na sali bedzie goraco..ale zaesz4 mozna sciagnac rajstopy....lepiej zaloz samonosne ponczochy!Ja zawsze ytakie zakladam jak ide na wazna impreze!:) Udanych studniowek dziewczyny!!!:D

Gość edup
eleonora a w rajstopy wskoczysz czarne o gribości 120 DIN ?

Kurde ludzie, ja mówię, że do ziemi - nie, więc od razu wszyscy wnioskują, że na pewno idę w kiecce ledwo zasłaniającej tyłek. A to innej długości nie ma? A odnoście balu to myślałam, że na balu gra orkiestra i tańczy się jakieś walce i tak dalej a nie hasa do piosenek, które lecą w radiu :o

Gość KukaWodna
Dluga czy krotka sukienka...wazne aby dziewczyna dobrze sie bawila:D Moja studniowka byla okropna:/ Za to polmetek byl boski:D Milego wieczoru :]

Gość Elitarna
Na balu nie powinno się puszczać rihanny ani lady gagi a całą imprezę nie powinien organizować dj Ty serio mowisz??? To ty chyba naprawde dyskoteke mialas , a nie studniówke.. Kto wam to w ogóle organizuje?? u mnie na studniowce ( 2 lata temu ) był super zespół , który genialnie grał i spiewal normalne piosenki, a nie takie szambo..

nie słyszałam jeszcze o czym takim jak DIN ale moje rajstopy będą cieliste, o grubości 20 DEN. Nie wiem co takiego ciekawego jest w rajstopach, że tak się ich uczepiłeś. Wydawało mi się, że to raczej ten z mniej ważnych elementów... :P

Gość gbndfbdsfbj
po prostu gówniarzernia nie odróżnia BALU MATURALNEGO od zwykłej dyskoteki. za moich czasów i to nie tak dawno bo 2004 rok to była klasa i styl i każdy traktował to poważnie.

Teraz tak się organizuje studniówki. Jest czasem wodzirej który robi jakieś wygłupy jak na weselach a ogólnie to dj przy konsoli i leci to co w radiu. Kiedy ty miałaś studniówke ze miałas inaczej? :D

gbndfbdsfbj - ale teraz to wygląda inaczej i nie rozumiem dlaczego się tak bulwersujesz. Jak ja szłam do Komunii to też się nie chodziło w mini sukniach ślubnych jak teraz a jakoś mnie to nie bulwersuje.

Gość Elitarna
eleonora '"A odnoście balu to myślałam, że na balu gra orkiestra i tańczy się jakieś walce i tak dalej a nie hasa do piosenek, które lecą w radiu" No i wlasnie o to chodzi , ze ja pisze to wszystko, bo pamietam jak było u mnie na studniowce. Nie wiedzialam, ze teraz na studniowkach jest taki shit..

Gość bukolo
klaudia.ebrokerpartner.pl tu są zdjęcia z mojej studniówki i laski ubrane jak dziwki

Gość Elitarna
wredna pisalam, ze 2 lata temu :P

Gość Elitarna
mieszkam na wsi a studniowke miałam w malej miescinie :)

Gość figa z makiem z pasternakiem
jennifer pisze - nie chodzę na takie imprezy-miałam poyebaną klasę) przyszła laska ubrana w suknie ślubna klasa byla normalna tys babo poyebana

no to cóż, u mnie to bal nie będzie i moje koleżanki balu też nie miały, myślałam, że takie "balowe" studniówki już się skończyły parę lat temu, więc pisałam te wszystkie rzeczy odnośnie takiej jaką ja będę mieć. Jak ktoś miał orkiestrę i tańczył walce to suknia balowa niczym dziwnym nie jest. Ale chyba na mojej studniówce laska tańcząca w sukni balowej w takt najnowszego przeboju Rihanny wyglądałaby nieco dziwnie... :P

Elitarna to wszystko wyjaśnia. Ja mieszkam w mieście wojewódzkim i wydaje mi się że ludzie z większych miast bardziej podlegają amerykanizacji dlatego odchodzą od tradycji.