Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonora dziś mówi nie

Na moją studniówkę niektóre laski przyjdą w SUKNIACH BALOWYCH

Polecane posty

Ale to też trzeba być smutnym człowiekiem żeby miesiącami rozpamiętywać kto jak się ubrał (nie licząc kiecki Dody ani sukni ślubnej, bo to jednak jest dość dziwne :P). Rozumiem, że można dyskutować o tym na samej studniówce ale później to już trochę zakrawa na jakieś kompleksy :P

Gość asdfghrdf
po pierwsze studniówka to jest BAL więz powinno się przychodzić w takich wieczorowych sukienkach.

nie no jasne, parę lat temu to wiadomo, że taka moda była. Ale teraz raczej nikt już nie traktuje studniówki jako Balu (z wielkiej litery koniecznie). :)

Ja chodziłam do klasy 20 dziewczyn, 1 chłopak. Do konca roku po studniówce na każdej przerwie były dyskusje o kieckach i butach innych.

Gość gwiazdka_26
A za moich czasów, tzn. studiówka 2004, wszystkie byłyśmy ubrane w piękne suknie:) Po prostu tak się wtedy "chodziło" na studniówki. Pamiętam, że w całej szkole tylko jedna dziewczyna włożyła sukienkę o długości do kolana, i nikt nie mógł zrozumieć, dlaczego się tak ubrała:p

Dlatego ja nie bylam zainteresowana ta impreza, nie bylam i nie zaluje... jak sobie przypone te "suknie" w ktorych wystapily moje kolezanki, nieporozumienie!

asdfghrdf - już nikt tego tak nie traktuje. Poza tym raczej średnio wygląda laska w balowej sukni tańcząca na parkiecie jak na dyskotece :o

Gość asdfghrdf
a co ma to ,że parę lat temu? To już nie należy ubierać się stosownie bo to przeżytek?

no takie ledwo zasłaniające tyłek to też moim zdaniem zły pomysł :P Moja znajoma mi opowiadała, że na jej studniówce jakaś laska przy polonezie szła przed nią i jak się pochylała to jej było widać koronki przy pończochach a nawet trochę koronkowych, czerwonych majtek :D

Gość o jessu
Im krotsza tym lepsza - to czesto też złe założenie :P

Gość asdfghrdf
skoro tańczy się poloneza to wiadomo,że balowe suknie są wskazane.Najwyżej potem można się przebrać.

Gość Elitarna
eleonora dziś mówi nie Zauwazylam , ze masz duża potrzebe obgadywania , wysmiewania sie z innych . Inni w tym temacie tylko sie wypowiedzieli na dany temat , a ty caly czas piszesz o jakichs tam ,, smiesznych" przypadkach. Strasznie nudne zycie musisz miec.

Gość gbndfbdsfbj
uważam że jest tyle możliwości i innych imprez typu,sylwek,18nastki imprezy tematyczne że jak raz w życiu założycie długie poważne i eleganckie sukienki na studniówkę to krzywda wam się nie stanie. powinien byc obowiązek długich balowych sukienek,bo to bal i to maturalny a nie impreza u stefana!

asdfghrdf - tak, a do jedzenia jeszcze inną sukienkę. A na powrót do domu ubranie na zmianę. W ogóle najlepiej przyjść z wypchaną walizką pełną kiecek :o Suknie balowe na studniówce to melodia przeszłości - pogódź się z ty :)

Gość Elitarna
Suknie balowe na studniówce to melodia przeszłości - pogódź się z ty a kto tak powiedzial??? jesli jakies dziewczyny chcą zalozyc suknie balowe , to jaki widzisz w tym problem????

Elitarna - jutro mam studniówkę, więc to chyba normalne, że piszę na ten temat. W założeniu ten temat miał być o głupich moim zdaniem pomysłach odnośnie studniówki, więc nie wiem czego się spodziewasz?

dokładnie - bal to bal. A studniówka z balu ma tylko poloneza, więc taki z niej bal jak z koziej dupy trąbka. A odnośnie sukni balowych to po prostu wypowiadam się na temat moich i moich koleżanek obserwacji.

Gość asdfghrdf
Właśnie zgadzam dużo młodych dziewczyn (zresztą ogólnie-ludzi) nie potrafii ubrać się stosownie do okazjii.Wystarczy poatrzeć -u większośći ludzi trampki,adidasy do teatru to normalka,plażowe suknie na czyjś ślub + japonki czy jakieś tuniki z legginsami,na zakończenie roku ledwo raczą założyc białą koszulę.Ciekawo co będzie za kilka lat?

Gość Elitarna
gbndfbdsfbj dokladnie, raz na cale zycie mozna sie odwalic jak na bal . I jesli ktos ma taka ochote, to nie trzeba go od razu wysmiewac i krytykowac jak autorka topiku. Ja na swoja studniowke mialam sukienke czarna, klasyczna, za kolano tak jak większosc dziewczyn i wierz mi nie wygladalo to fajnie. A dziewczyny w balowych sukniach super wygladaly, kazda sie wyrozniala .

Gość KukaWodna
eleonora - jaka msz suknie/sukienke na jutrzejsza studniowke? Ja na swojej bylam w dlugiej,bordwoej...wtedy byly takie modne..wtedy czyli 8 lat temu:P

A kto powiedział, że raz na całe życie? A co to bale są zarezerwowane tylko dla członków rodziny królewskiej? Przecież nikt nikomu na bale chodzić nie zabrania. A, moim zdaniem, studniówka, to nie bal. Nawet nauczyciele już prędzej mówią o niej "dyskoteka".

Gość edup
no dobra a ciekawy jestem, czy będziecie na tyle odważne aby wystąpić na parkiecie z gołymi nogami bo taka jest moda :) a jeżeli nie będziesz odważna to pamiętaj aby nie zakładać do rajstop żadnych klapek bo będzie wieś

Gość KukaWodna
Popieram wypowiedzi poprzedniczek,ze na Studniowke dziewczyna ;powinna wybrac suknie dluga do ziemi a jesli nie chce takiej to przynajmniej do kolana...nie taka sukienke,gdzie bedzie widac jej tylek:/ Widzialam zdjecia z zeszlorocznych studniowek i wiekszosc dziewczyn byly ubrane jak na dyskoteke! Zero wyczucia czasu i chwili:/

Gość Elitarna
Elitarna - jutro mam studniówkę, więc to chyba normalne, że piszę na ten temat. W założeniu ten temat miał być o głupich moim zdaniem pomysłach odnośnie studniówki, więc nie wiem czego się spodziewasz? w tytule twojego topiku nie bylo nic o ( jak to napisalas ) złych pomyslach odnosnie studniowki , wiec wchodzac tutaj nie spodziewalam sie absolutnie niczego. ""dokładnie - bal to bal. A studniówka z balu ma tylko poloneza, więc taki z niej bal jak z koziej d**y trąbka. A jak wedlug ciebie powinien wygladac bal ? jak sobie go wyobrazasz?? A odnośnie sukni balowych to po prostu wypowiadam się na temat moich i moich koleżanek obserwacji. no to dziwne te wasze obserwacje

Gość KukaWodna
edup - dlaczego myslisz,ze wyjscie na parkiet z gloymi nogami,bez rajstop,jest czyms ryzykownym??Nie rozumiem?:P

Gość gbndfbdsfbj
takie jesteście hop do przodu a tyłu wam brakuje,nawet w sukienkach...hahahahhahaha nawet w USA na bal pod koniec szkoły dziewczyny kupują i ubierają piękne długie suknie,tylko w Polandzie wiesniaczki ze słomą w butach są takie mądre że każda prawie teraz idzie na studniówkę w kiecce Dody,Lady Gagi itp.większość wygląda jak na popije u stefana albo nawet jak prosto na impreze swingerską bo wiekszosc sukienek wiecej odkrywa niz zakrywa..tandeta krótko mówiąć