Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonora dziś mówi nie

Na moją studniówkę niektóre laski przyjdą w SUKNIACH BALOWYCH

Polecane posty

albo normalnie jak prosto z czerwonego dywanu :o widziałam zdjęcia, masakra!

No właśnie, bez przesady. Jasne, że można się jakoś odpieprzyć i w ogóle ale kuurde :o to już stanowcze przegięcie

z tego co zauważyłam, to dziewczyny teraz ubierają skromniejsze, ale i eleganckie sukienki midi + jakieś fajne dodatki, bardzo mi się to podoba :)

Taaak, parę moich znajomych chcę podjechać dorożką... :o

to jakiś żart? podszyw czy co? czy na poważnie piszesz? :D :D :D a w jakiej sukience będziesz ty?

Gość Gosc
Haha, masakra :/

Ja miałaś studniówkę w zeszłym roku. Cyrki z tym były straszne. Dziewczyny żeby mieć parę szły z własnymi braćmi, podjeżdżali limuzyną a wracali autobusem :D, kupowały sukienki za kilkaset zł. Nie zapomnę jak w szatni przed wfem dziewczyny z mojej klasy obgadywały jakaś dziewczyne która podobno kupiła sukienkę za 2,5 tyś. Tak ją przez to szmaciły że dziewczyna nie miała życia do konca szkoły :D

to nie podszyw, serio mają taki pomysł :D Też się będę świetnie bawić i się nie popłaczę jak mi puści szew na rękawiczce za 100zł. Ja mam sukienkę taką przed kolano, raczej elegancka i skromna :P

Gość edup
nie wygłupiajcie się z tymi dorożkami, dorożka przynosi pecha !

U nas jest wymóg, że suknia musi być czarna ew. granatowa, buty też mają być czarne :O :P Ale większość dziewczyn kupuje raczej proste, zwykłe sukienki, żadne w stylu balowych.

Gość niemiła miłka
u mnie ubierali się wszyscy wystawnie i balowo, gorsety, długie szykowne spódnice, rękawiczki za łokieć, ale to było w 2005 🖐️

idiotyczny wymóg. Wszyscy na ciemno to będzie wyglądało jak jakaś stypa :P

Taa, nie zdziwię się jak parę lasek z mojej szkoły przyszłoby w takich krótkich różowych :D mam parę typów o szałowych gustach i myślę, że z pewnością będą chciały wyglądać seksi i niepowtarzalnie

Wiem :P To i tak mamy o tyle dobrze, bo w najlepszym liceum w moim mieście dziewczyny NIE mogą mieć sukienek takich zwykłych, czarnych :D Tylko muszą się ubrać na biało -czarno i ewentualnie sukienka biało-czarna :D

to ja wam powiem lepsze: na mojej studniówce (na której mnie nie było ,nie chodzę na takie imprezy-miałam poyebaną klasę) przyszła laska ubrana w suknie ślubna

Gość niemiła miłka
wredna blondynka :D ale przypał, kurw iasta halka :D odbre

jennifer8787*** W tym temacie żartowałam tylko na temat mojej sukienki bo na prawdę byłam w takiej normalnej lekko eleganckiej czarnej żeby sie dopasować do reszty szkoly :D

Ja pierniczę :D kiecka dody wymiata :D coś mi się wydaję, że moją największą rozrywką będzie obczajanie ludzi :classic_cool:

Też pamiętajcie że na takie imprezy się nie ubieracie dla siebie tylko dla innych lasek :D. Potem do konca szkoły beda zawistne dziunie komentowały że np miałaś świecące buty :D. Idiotyczne to jest.

Gość gwiazdka_26
A za moich czasów, tzn. studiówka 2004, wszystkie byłyśmy ubrane w piękne suknie:) Po prostu tak się wtedy "chodziło" na studniówki. Pamiętam, że w całej szkole tylko jedna dziewczyna włożyła sukienkę o długości do kolana, i nikt nie mógł zrozumieć, dlaczego się tak ubrała:p