Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhrfjedfefed

23 lata i nerwica :(( ból serca, inne przypadkowe bóle, walenie serca przed snem

Polecane posty

Gość jhrfjedfefed

gula w przełyku :(( badania dobre a nie mogę funkcjonować

Gość jhrfjedfefed
ktoś też to przezywa?

Gość fwefw4ef
miałam ale już nie mam

Mam identycznie! :( czasem taka kolka w sercu mnie Lapie ze oddechu zlapac nie moge. Okropny stan! Sporadycznie ale tez to mam i doskonale Cie rozumiem:( slyszalam ze z braku magnezu moze sie to robic. Nie należy pic za duzo zielonej herbaty. Ja niestety 2dziennie sącze :p

Gość jhrfjedfefed
:(( tez pije duzo zielonej myslałam ze pomaga

Gość nasturcja lis
mam to samo:( jeszcze wmawiam sobie,ze moze mi sie cos stac.ze sie udusze,bede miala wylew itp:O

Gość to niestety
nerwica lękowa, też przez to przechodziłam w tym wieku... było strasznie więc wiem co czujesz. Chodziłam do neurologa, myślałam że będę musiała zacząć chodzić do psychologa bo badania wychodziły dobrze a ja ciągle czułam się fatalnie szczególnie w nocy. Noce były dla mnie najgorsze. Ciągle wydawało mi się że umrę i wielokrotnie w nocy bywałam na pogotowiu bo kończyłam się. W końcu zebrałam się w sobie i przetłumaczyłam że to wszystko siedzi w mojej głowie i muszę nauczyć się kontrolować moje lęki. Czasem jak czuję się lekko poddenerwowana biorę coś na uspokojenie ziołowego i mi lepiej ale na szczęście nie mam już takich "ataków lęku" w nocy. Spróbuj sobie przetłumaczyć że jesteś zdrowa a to wszystko wymysł twojej głowy. Ty panujesz nad wszystkim. Życzę powodzenia bo wiem jak ciężko to przezwyciężyć :(

Gość nasturcja lis
ja mam prawie 25 lat.juz czasami nie daje sobie rady z tymi atakami lęku:(często mam cos takiego jak w tv zobaczę smierc.czasami wystąpi lekki ból głowy i juz nie mogę spac:(

Gość jhrfjedfefed
ja drugi dzien czuje gule w gardle przy połykaniu sliny, wcześniej miałam bóle serca, też wmawiam sobie że bede mieć duszności i sie udusze, nie moge sie uczyć a tu sesja :((