Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dminikakakakaa

EPIDUO

Polecane posty

Gość dminikakakakaa

Uzywał ktos moze z was tego zelu? Jak wasze opinie? tez mieliscie takie straszne skutki uboczne? Podrazniona, czerwona twarz, wysypka, łuszcenie sie, pieczenie, swędzenie? Jak efekt końcowy?

Gość kolorowania
Ja go używałam. Dobry, usuwa pryszcze ale to trwa około miesiąca.

Gość basowaula
Jak używałam trochę miałam przesuszoną skórę ale to przejściowe, po miesiącu zauważysz efekty.

Gość emma3
To o czym piszesz to swędzenie, wysyp pryszczy i wysuszona skóra to objawy przejściowe i powinno się wszystko uspokoić po około 2,3 tygodniu. Potem bedzie o wiele lepiej zaufaj mi.

Gość harmoniaa
Takie skutki uboczne to kwestia pierwszych dwóch tygodni stosowania, spytaj się lekarza. U mnie też tak było (ale znośnie) to mija ale trzeba kontynuować jeśli zależy ci na efekcie.

Gość katrinna4
Przeczytaj ulotkę tam jest napisane, że takie rzeczy to norma. Trzeba przeczekać.

Gość wellwet2
Ja jakichś strasznych rzeczy po tym nie miałam. Po miesiącu nie miałam pryszczy.

Gość madzia_roza
Witam. Ten krem jest bardzo dobry :) używam go ale mam go za dużo. Posiadam dwa kremy w DUŻYM opakowaniu aż 45g Jeśli byłby ktoś zainteresowany czekam na wiadomość na maila madzia_roza@wp.pl

Gość pawełek00
Hej to, że trochę swędzi i trochę wysusza to się zgodzę ale nie wiem czy to coś aż tak uciążliwego. Po zakończeniu kuracji masz ładną czystą twarz i to jest najważniejsze, lek jest skuteczny.

Gość head33
Ja miałem może trochę wysuszoną skórę ale szybko przeszło tak po za tym to dobry lek i dość szybko działa jak na leki przeciw trądzikowe a testowałem ich pare:)

Gość yyywww1
Świetny lek w ponad jeden miesiąc udało mi się dzięki niemu zwalczyć trądzik. Polecam niezdecydowanym. To chyba najskuteczniejsza opcja na trądzik, mówię tak bo przetestowałem już kilka leków.