Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

szarpnęłam się na kolejne szpilki :P

Polecane posty

Gość znawczyni markowa
lilou - możesz pomarzyć o zazdrości, to jest współczucie, dla Twojej tępoty, tapeciaro 🖐️

Gość sodkwekfd
"buahaha zazdrość to straszna rzecz" Zapewne wiesz co mówisz :D

Gość kfkkgg
ta... straszna zazdrosc....mitomanka

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Jejku ale wy jesteście zawistne:(Napisała przecież że kupiła identyczne jak te na zdjęciu ,a nie że z tej firmy. I wierzę że się szarpneła bo są śliczne-warto było :) Nie przejmuj się głupimi komentarzami :)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Jeśli w stopce jest twoje zdjęcie to jesteś śliczną dziewczyną i będziesz w nich wyglądać pięknie :)Mnie się bardzo podobają a jestem hm....niemłoda :):):)

Gość jejuuu ile ja bym dala
zeby moc w szpilkach chodzic mam za chude (kosc)stopy i mi spadaja bo sa za szerokie buuuu;(

Gość lilou, gdybyś mówiła
prawdę, naprawdę byś je kupiła, to teraz byś nie musiała kogoś wyzywać tylko dlatego, że Ci nie wierzy. Napisałabyś, że masz to gdzieś, czy Ci wierzą, czy nie.

Gość kfkkgg
jak nie sa z tej firmy tylko podobne, to w kazarze takie mozna za 400zl kupic, poza tym buty niezbyt szczegolnie, ale wiadomo placi sie za marke...

Gość kfkkgg
a jak kupe zrobisz to tez to oznajmisz na kafe??? albo pokaz je na sobie i rachunek, albo przestan bredzic

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
No nie wiem ale ja się też kiedyś powiedzmy "szarpnełam "na boskie wysokie szpilki za 1200 zł.a kasą nie grzeszę ale co tam ,raz się żyje:) Buty kupiłam w galerii w jakimś sklepie i nie były jakiejś znanej marki .Chodzę w nich na kolację z mężem ,imprezy.I co jakby kosztowały 1600 też bym je kupiła bo są śliczne.Te twoje też baaardzo mi się podobają :)

Gość znawczyni markowa
No ja do garów, a Ty do 5 gwiazdkowych restauracyjek na lunch, co? Hahaha, ubaw po pachy. A gdzie pracujesz tapeciaro?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Faktycznie gimgówno się tu zlazło :(

Gość kfkkgg
w internecie wszystko mozna powiedziec, ja tez wczoraj kupilamnowiutkie bmw, zazdroscisz ,zydowo??

Gość edup
owszem, bardzo mnie się podobają kobiety śmigające na wysokim obcasie i największe robią wrażenie kobiety, które są do szpilek przyzwyczajone od wielu lat , poruszają się w szpilkach z ogromną lekkością ale lilow, jeżeli kupiłaś te podróbki aby się tylko pochwalić , że są w szafie to nie zrobiłaś żadnego wrażenia , poza tym, jeżeli nie potrafisz się poruszać na wyższym obcasie i masz ponad 20 lat to już się nie nauczysz, pewne i potwierdzone , ponieważ już masz 'stare kości' , więc nie chciałbym być tym facetem, z którym umówiłaś się na randkę , ponieważ z randki będzie klapa kompletna ale jeżeli już chcesz pójść na randkę to skoro stać Ciebie na takie buty to polecam, zamów sanitariuszy z noszami :)

Gość znawczyni markowa
Tak, tak ;) Ja uwielbiam buty i nigdy się nie "szarpię" tylko kupuję, bo mnie na nie stać 🖐️

Gość RabinowaDamaTwoja
ale wy glupie pizzdy jestescie :D niech sobie nosi i za 5000 jej sprawa ale zdanie ,,szarpnelam sie"swiadczy ze raczej autorki tak naprawde to na nie niestac Beatka a ty gdzie takie kupilas,na bazarku w sąsiedniej wsi ?i po co ci szpilki do gnoju ?

26 stycznia nasz rząd podpisze ACTA ACTA to międzynarodowe porozumienie, które stwarza zagrożenie dla Internetu w obecnej postaci oraz godzi w podstawowe prawa i swobody obywatelskie. http://www.laquadrature.net/wiki/Jak_walczy%C4%87_z_ACTA jeśli nie chcesz by Cię inwigilowało nasze Państwo, nie chcesz kar za swoją wolność słowa NIE BĄDŹ bierny!

Gość kfkkgg
nawet dzeni kupuje w ccc,a ty glupia za taki shit dalas niby tyle kasy hahaha

haha boże jaka masakra weźcie się ogarnijcie bo żal mi was czytać :o kupiłam za ile chciałam i że tak się wyrażę - chuj wam do tego :/ jak nie potraficie pochamować swojego języka i zazdrości to wgl tu nie wchodźcie matko :o

Gość kfkkgg
no to odejdz wykonujac figury gimnastyczne....

Gość nataaaalee
lilou śliczna jesteś dlatego suki ci zazdroszczą :) :D

Dziewczyna ładna na tym zdjęciu - nie da się ukryć, ale wygląda na młodziutką studentkę która nie wydałabym na buty takiej kwoty bo byłoby jej żal. Tak więc ucz się pilnie a może kiedyś zamiast prowokacji kupisz sobie nawet takie za kilka tysięcy.