Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak normal

Dziewczyny załujecie że straciłyście dziewictwo mając 15-18 lat?

Polecane posty

Gość chlopak normal

Nie szanuje dziewczyn które zrobily to przed maturą i po znajomości trwającej krócej niż pół roku,no możee 19 lat na upartego ujdzie ale poniżej to już patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera. liceliastka to jeszcze dziecko, zeszmaciła sie . Jakbym uslyszal ze stracila dziewctwo na 18stke to bym jej wygarnąl - i olał... szmaty pieprzone ,dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie

Gość jigyx
ale pitolisz. Moja koleżanka jest ze swoim facetem od kiedy miała 14 lat, to było 4 lata temu. Rozumiem, że miała czekać do dwudziestki, bo inaczej jest szmatą? Ty chyba nie wiesz co oznacza słowo szmata.

Gość chlopak normal
14 lat i miaal faceta buahaha,szkoda ze nie zaraz po komunii:D

Gość Mirella26
A ty kiedy się nauczysz, chłopczyku, że mamy gdzieś szacunek lub jego brak w wykonaniu jakiegoś frustracika przesiadującego na forum dla kobiet? :D Zaczynamy kiedy chcemy, sypiamy z kim chcemy, a potem wychodzimy za mąż za najlepszego z nich. A ty siedzisz w necie i walisz konia pod jotpegi

Mirella 26...Zaczynamy kiedy chcemy, sypiamy z kim chcemy, a potem wychodzimy za mąż za najlepszego z nich. A ty siedzisz w necie i walisz konia pod jotpegi...sama bym tego lepiej nie ujeła..ha ha ha

ja mialam 16 i nie zaluje, a ty widze strasznie zryta banie masz i jezdzisz po dziewczynie jak po burej suce, haha zal cie

Gość szklana pogooooda
Ja mam 20 lat i jestem dziewicą, ale faceta mającego takie poglądy nawet patykiem bym nie tkneła :o