Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus centauri

HOROSKOP gratis dziś dla każdego w ramach badań !

Polecane posty

Gość astrologus centauri
kobieta Rak ostatnia dekada Raka są to osoby które są typowymi domatorami. Lubią siedzieć przy garnkach. Bardzo dobre kucharki. Dbają o dom. To jest ich azyl. Nie lubią rozmachu ani szerokich przestrzeni. Nie przepadają za zbyt dalekimi podróżami czyli rozłąką z domem. Są trochę tchórzliwe nie ufają od razu nowo poznanej osobie. Muszą się długo oswajać z każdym nowym człowiekiem czy też nowa rzeczą. Mają swoje sprawdzone rzeczy i tego się trzymają. Nie pragną ciągle nowości. Bardzo lubią dzieci. Chętnie zostają matka wielu niemowląt bo bardzo lubią rodzinę która jest dla nich najważniejsza. Często bardzo religijne. Tradycja i wiara dużo dla nich znaczy. Bardzo uczynne dla innych pomocne. Mają dobre serce. A co najważniejsze potrafią zrozumieć problemy innego człowieka nigdy się nie śmieją z niczyich problemów starają się pomoc w rozwiązaniu problemu. Lubią gromadzić pieniądze nie są rozrzutne. Gospodarne. W łóżku myślą o sobie o partnerze mniej. Lubią seks i uprawiają go często. Nie narzucają innym swego zdania. Są łagodne. Jeśli się z kimś nie zgadzają to milczą. Nie lubią kłótni. Nie są pamiętliwe ale też nie okazują swojego wnętrza ani uczuć innym.

Gość tzipka&tzytzki
wow!!!! wszystko się zgadza!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuję :)😘

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miałam sie przypomnieć 24.07.92

Gość kobieta Rak
dziekuje,bardzo sie zgadza z moim charakterem

Gość rakrakrak
rak, 02.07.1983

Gość Angelaaaaaaaaa
25.06.1990 r.

Gość mirena...
Katarzyna,wodnik.14.02.1987 JESLI TEZ MOŻNA TO PATRNERSKI-RODZINNY PROSZE

Gość astrologus centauri
Lwica z połowy sierpnia. Trzecia dekada lwa zazwyczaj to kobiety mile, życzliwe o dobrym sercu, hojne. Poświęcają się dla ukochanej osoby nie są egoistyczne. Jednak lubią rządzić i dominować. Mają silny niezłomny charakter. Bardzo przedsiębiorcze. Nadają się na prezeskę firmy. Jeśli są o czym przekonane to nie dadzą sobie nic przetłumaczyć upierają się przy swoim. Lubią życie towarzyskie, nie lubią samotności. Chcą słyszeć same dobre opinię o sobie. Niechętnie przyjmują krytykę która je bardzo boli. Nie chcą wyciągać z niej wniosków. ciągle uśmiechnięte wesołe radosne. Lubią przygody i podróże zwiedzanie. Lubią mieć wielu adoratorów. Chcą czuć się pożądane i kochane..cenią dobry ubiór. Nie lubią chodzić w byle czym. Lubią drogie firmowe rzeczy i luksus na który chętnie wydają pieniądze swojego męża. Lubią ciągle słyszeć komplementy z ust swojego mężczyzny. Jeśli tego brakuje chodzą zgaszone i mają doła. Dzieci często mają w wielu późniejszym jak już się ustawia zawodowo

Gość Angelaaaaaaaaa
niuniowa rzeczywiscie:) u mnie w rodzinie większość osób to bliźnięta a ja niestety sie spozniłam i rak jestem (:

Gość lwica z połowy sierpnia
No no wiele się zgadza. Tak na 80 %.

Gość lola22zślaska
przypominam sie koziorozer 10 .01

Gość astrologus centauri
onaaaa 24.07 lwica pierwszej dekady to wyważona miła i bardzo kobieca babka. Dostojna. Taka hrabina. Bardzo lubi dbać o siebie. Lubi eleganckie ciuchy. Pogodna wesoła radosna. Jesteś idealistka czasem jest Ci przykro że życie nie jest tak piękne jak byś chciała. Gorszy cię chamstwo między ludźmi nie lubisz agresji. Nudzi cię proza dnia codziennego. Lubisz podróże przygody. Lubisz mile opinię o sobie. Ciężko znosisz krytykę zwłaszcza ciężko wziąć ja pod uwagę i wyciągnąć wnioski. Chcesz żyć po swojemu a nie tak otoczenie tego oczekuje. Często możesz mieć zdolności lingwistyczne językowe. Tzn polonistka anglistka. Rzadko przedmioty ścisłe. Jeśli ktoś cię raz obrazi lub ośmieszy to ciężko ci to zapomiec i gdyby ta osoba ciągle przepraszała to i tak nie będziesz w stanie być dla niej już życzliwa kiedykolwiek. W łóżku nie jesteś jakimś wulkanem seksu. Masz dość umiarkowany temperament. Bardziej cenisz wspólnotę duchową tj oddanie emocjonalne niż cielesne

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prawie wszystko się zgadza... tylko ze mnie raczej umysł ścisły;p

Gość ja poproszeeeeeee
przypominam sie z 2 strony MONIKA 24 MARZEC 1983

Gość mirena...
Katarzyna,wodnik.14.02.1987 ja tez sie przypominam ze strony 3

Gość paradoksalnie
Ada, 16.07.1984

Gość astrologus centauri
Angelaaa 25.06 jesteś osoba pogodna, masz poczucie humoru. Jesteś domatorką, lubisz prowadzić dom. Pragniesz stabilzacji życiowej. Lubisz mieć wszystko poukładane i zaplanowane. Nie lubisz żyć spontanicznie i z dnia na dzień czujesz ogromną potrzebę poczucia bezpieczeństwa jeśli chodzi o jutro. Bardzo dalekich podróży niezbyt lubisz. Wolisz spędzać czas bliżej domu lub u rodziny. Lubisz dzieci chętnie się nimi zajmujesz.. Lubisz ludzi którzy osiągnęli sukces. Jesteś trochę snobką u tym sensie że patrzysz często na firmę czy dobra a mniej na to że coś ci się naprawdę podoba. Nie ujawniasz swojego wnętrza innym ludziom. Choć często lubisz z ludźmi rozmawiać i im doradzać. Potrafisz wczuć się w sytuację innych osób lubisz pomagać. Masz dobre serce. Podzielisz się tym co masz. Ale nie narzucasz im swojego zdania.. W łóżku raczej więcej o sobie myślisz jak o partnerze. Lubisz sex. Nie jesteś pruderyjna.

Gość mikikun
ja jestem rak i terz lubię podróżować ciuchy Nudzi cię proza dnia codziennego. Lubisz podróże przygody. Lubisz mile opinię o sobie. Często możesz mieć zdolności lingwistyczne językowe Jeśli ktoś cię raz obrazi lub ośmieszy to ciężko ci to zapomiec to pasuje do 90 % ludzi czyli to wielki kit jest

Gość astrologus centauri
Manaam masz podobny układ planet do tzipki który opisałam powyżej. Powinno się wiele zgadzać.

Gość mikikun
ten wyżej też horoskop pasuje pasuje

Gość astrologus centauri
Mikikun A wyobraź sobie że nie do 90% to pasuje. Są znaki np. Pierwsza dekada strzelca który to znak zazwyczaj szybko zapomina doznane urazy i nie gniewa się na swego wroga. Nawet po wielkim chamstwie potrafi się nadal przyjaźnić z ta osoba jeśli go przeprosi. Taka jest np. Moja mama która doznanych krzywd w ogóle nawet nie pamięta. Skorpion nigdy nie wybacza ani nie zapomina. Tkwi w nim to do końca życia. Kobiety raki kochają zazwyczaj małe dzieci a skorpionice i panny często nie planują mieć dzieci bo ich po prostu nie lubią Co do podróży to są osoby które wcale nie lubią a np takie dla których podróże są najważniejsza sprawa w życiu. I to zazwyczaj są osoby spod znaku lwa tj lubią. To samo dotyczy się otwartości wobec świata i czy lubisz być na świeczniku. Różnice są diametralne. Więc nie pitol bzdur skoro nie masz pojęcia w temacie

Gość Aneta 24 lata
Hej autorko Z zainteresowaniem czytam Twoje wypowiedzi. Bardzo proszę o horoskop dla mnie, urodzona 19.12.1988

Gość mikikun
i dla tego napisałem te 90 % np według horoskopu to moi rodzice dawno powinni sie rozejść bo nie pasują się charakterami a sa już z 50 lat ze sobą

Gość Aneta 24 lata
mikikun - nie pierdol, większość rzeczy właśnie się zgadza, jak czytałam i porównwałam do znajomych. Bardzo fajna stronka :)

Gość astrologus centauri
Kto tu jeszcze został z wczoraj a jest chętny proszę o przypomnienie gdyż ciężko mi teraz wertować wszystko od początku i nie wiem czy jesteście też na stronie !!!

Gość Aneta 24 lata
mikikun - hehehe co ty w bajki wierzysz, jakby horoskop byl w 100% pewny to kazdy by sie wg niego dobierał i nie byłoby rozwodów, ojj, naiwna jesteś/ A większość starszych osób nie rozwodzi się, bo tak "nie wypada" :D