Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrologus centauri

HOROSKOP gratis dziś dla każdego w ramach badań !

Polecane posty

Gość Aneta 24 lata
astrologus centauri - ja poproszę teraz dla siebie, bo na razie jestem :):):) 19 grudzień 1988 🖐️

Gość Aneta 24 lata
niuniowa Ty jesteś złośliwe raczysko :)

Gość pseudo 222
Ania ryba 17.03.81

Gość Aneta 24 lata
OO, nowa strona więc przypominam się na nowej stronie. Proszę o horoskop dla mnie taki długi bym prosiła :) 19.12.1988

Gość Aneta 24 lata
I jeszcze jestem ciekawa, jaki autorka jest znak, że się tym interesuje :) Może też Strzelec ;)

Gość astrologus centauri
A podaj mi daty urodzenia rodziców (bez roku). Każdy ma prawo nie wierzyć i krytykować i Ty też masz takie prawo. Żyjemy w wolnym kraju. To nie są horoskopy profesjonalne bo do takiego trzeba daty urodzenia co do minuty i miejsca i to się robi komputerowo. To jest ogólna charakterystyka. Przepowiadaniem przyszłości ja się nie zajmuje bo nie wierzę żeby przyszłość była zdeterminowana. Wszystko zależy od nas samych . Właśnie znając swoje predyspozycje możemy pomoc swojemu losowi.

Gość astrologus centauri
Jestem zodiakalnym BYKIEM. Księżyc w Rybach Ascendent w Skorpionie

Gość mikikun
a wiecie ze Hitler też studiował horoskop i mu wyszło ze wygrają wojnę Hitlerowi pomagał krąg najbliższych współpracowników, którzy znajdowali się pod głębokim wpływem okultyzmu. Jednym z nich był jego zastępca Rudolf Hess. Z pozostałych po nim listów wynika, że wierzył w astrologię i horoskopy. http://www.khps.pl/prawdziwi-aryjczycy.html

Gość astrologus centauri
właśnie tym grzechem dałeś świadectwo swojemu oddaniu religii typowemu dla Ciebie. Bardzo często Raki to osoby fanatycznie religijne, bogobojne uparcie przywiązane do tradycji korzeni przodków. Nie mają otwartego umysłu, uparcie kultywuja swoje przekonania. Typowy przykład Wojciech Cejrowski, Tom cruise, marek jurek. Zobacz jakie opcję polityczne prezentują mężczyźni spod tego znaku

Gość Aneta 24 lata
O... Byk, to nie spodziewałam si ę :) Obstawiałam, że Skorpion albo Strzelec... Czekam na opis mojego horoskopu :) 19.12.1988

Gość pseudo 222
a ja czekam na opis swojego horoskopu ponawiam Ania ryba 17.03.81

Gość pseudo 222
zawsze ryby dziele na piranie i plotki !!!

Gość astrologus centauri
ania 17.03 Rybka trzeciej dekady. Jesteś marzycielką bardzo lubisz marzyć. Nieraz możesz nawet tracić kontakt z rzeczywistością. Jesteś dobrze ułożona ale to zasługa otoczenia w którym dorastałaś. Ma ono niebagatelny wpływ na twoja przyszłość. Często robisz coś tylko dla tego że tak wypada tego wymaga tego otoczenie. Łatwo cię przekonać do swoich racji gdyż nie masz silnego zdania na żaden temat. Jesteś osoba bardzo skromna często nieśmiała. Stoisz na uboczu. Nie wierzysz mocno w siebie. Masz bardzo dobre serce. Jesteś potwornie wrażliwa i bardzo dużo poświęcasz się dla innych dzielisz się tym co masz. Lubisz samotność -nie lubisz ostrych imprez alkoholu gwaru. Wolisz poczytać dobra książkę lub iść na spacer do lasu. Jesteś dobra gospodynią. Dbasz o dom. Lubisz gotować i to smacznie. Lubisz często zmieniać rzeczy i robić zakupy bo ci się rzeczy szybko nudzą. Nie jesteś wylewna nawet dość skryta. Jeśli ktoś zrobi ci przykrość to milczysz. Marzysz o księciu z bajki idealnym mężczyźnie ciężko ci takiego spotkać w realu. O seksie się trochę wstydzisz rozmawiać. Krępuje cię to. Bardzo ważna jest dla ciebie duchowość. Możesz mieć zdolnosci do przepowiadania przyszłości. Lubisz dzieci.

Gość astrologus centauri
ania 17.03 Rybka trzeciej dekady. Jesteś marzycielką bardzo lubisz marzyć. Nieraz możesz nawet tracić kontakt z rzeczywistością. Jesteś dobrze ułożona ale to zasługa otoczenia w którym dorastałaś. Ma ono niebagatelny wpływ na twoja przyszłość. Często robisz coś tylko dla tego że tak wypada tego wymaga tego otoczenie. Łatwo cię przekonać do swoich racji gdyż nie masz silnego zdania na żaden temat. Jesteś osoba bardzo skromna często nieśmiała. Stoisz na uboczu. Nie wierzysz mocno w siebie. Masz bardzo dobre serce. Jesteś potwornie wrażliwa i bardzo dużo poświęcasz się dla innych dzielisz się tym co masz. Lubisz samotność -nie lubisz ostrych imprez alkoholu gwaru. Wolisz poczytać dobra książkę lub iść na spacer do lasu. Jesteś dobra gospodynią. Dbasz o dom. Lubisz gotować i to smacznie. Lubisz często zmieniać rzeczy i robić zakupy bo ci się rzeczy szybko nudzą. Nie jesteś wylewna nawet dość skryta. Jeśli ktoś zrobi ci przykrość to milczysz. Marzysz o księciu z bajki idealnym mężczyźnie ciężko ci takiego spotkać w realu. O seksie się trochę wstydzisz rozmawiać. Krępuje cię to. Bardzo ważna jest dla ciebie duchowość. Możesz mieć zdolnosci do przepowiadania przyszłości. Lubisz dzieci.

Gość pseudo 222
przeczytałam i nie wierze.......... to o mnie!!! Trafione w 100% normalnie opisałaś cała mnie, żyje w związku z lwem z 17.08.80 i jest bardzo ciężko.

Gość to moze i ja poprosze
koziorozec - 13.01 ascendent rowniez w koziorozcu

Gość mikikun
to nie jest prawda bo jak miałem 33 lata to sie nawruciłem

Gość astrologus centauri
18.12 Osoba bardzo otwarta. Pełna nowych pomysłów. Mówisz co myślisz. Czasem nawet palniesz coś a potem pomyślisz. O sobie opowiadasz dużo i chętnie. Nie umiesz ukrywać swoich uczuć. Masz dobre serce. Jesteś wrażliwa na krzywdę innych. Lubisz przygody i podróże. Nie musisz mieć wszystkiego najdroższego i najlepszych firm. Snobką nie jesteś. Jesteś optymistka czasem naiwna. Nie czujesz zbliżającego się niebezpieczeństwa. Żyjesz sobie lekko i radośnie. Nie robisz planów długoterminowych tylko raczej spontanicznie i z doskoku. Dbasz o swoje ciało. Lubisz dobrze wyglądać. Możesz być nerwowa i niecierpliwa. Cenisz uczciwość nie lubisz mówienia półprawd i kręcenia za plecami. Cenisz uczciwe zasady gry. Nie jesteś pamiętliwa ani długo nie chowasz urazów. Otwarta w sprawach łóżkowych. Cenisz dobrych kochanków. Patrzysz na urodę faceta. Lubisz facetów którzy umia coś zrobić naprawić. Nie cierpisz ciap które nie mają swojego zdania i nic nie umieją.

Gość mikikun
a przez 15 lat zajmowałem sie tarotem radestezji i magia ale od małego miałem cagoty do magi ale rok 1990 nastapił wylew czasopism ezoterycznych i książek np wiedza tajemna a sie nawruciłem przez szkaplerz karmelitański

Gość astrologus centauri
Do Ani spod znaku RYB LEW I RYBY to przeciwstawne żywioły. Ogień i woda. Jedno gasi drugie. Ciężki układ. On chce wszystko wymusić na Tobie i jeszcze inny tryb życia mu odpowiada. Pewnie imprezy huczne itp. lubi ostry mocny sex i to też nie dla ciebie. Dla ciebie najlepszy ogólnie rak skorpion byk panna koziorożec też dobry domator nie lubi imprez

Gość mikikun
moja liczba to 33 a z chińskiego horoskopu to jestem smok trogon ogień

Gość mirena...
a ja sie przypominam ciągle i ciągle mnie pomija sie... wiec jeszcze raz próbuje Katarzyna 14.02.1987

Gość pseudo 222
i znowu PRAWDA ! to jest bardzo ciężki układ. Jesteśmy już ze sobą 10 lat, ale czasami mam już tego dosyć, on pan władca, a ja cicha myszka. Teraz po macierzyńskim wracam w lutym do pracy i zastanawiam się jak będzie, ja cicha, skromna, a to rozhukane towarzystwo, ach to moje skomplikowane życie.

Gość mikikun
ja ci powiem bez horoskopu będziesz cierpieć za grzechy własne Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe.

Gość astrologus centauri
mirena 14.02 jesteś osobą bardzo wesoła o ogromnym poczuciu humoru. Lubisz się chichrać. Masz swoje zdanie i nie masz zamiaru nikomu ustępować. Jesteś tolerancyjną osobia żadnym tam fanatykiem. Otwarty umysł.inteligencja. Cenisz wolność i niezależność. Nie lubisz jak cię ktoś ogranicza. Lubisz nowinki techniczne. Nie rozmyślasz o przeszłości. Wolisz poświęcić się przyszłości. Nie narzucasz nikomu swojego zdania. Nie jesteś zaborcza ani wyjątkowo zazdrosna. Nie gorsza cię sprawy sexu geje lesbijki. Cenisz oryginalność a nawet do tego stopnia że możesz dla złości robić czasem coś odwrotnego jak inni. Lubisz życie towarzyskie. Masz zadatki na artystę często w różnych artystycznych dziedzinach zła gospodyni. Masz problem z racjonalnym wydawaniem pieniędzy. .

Gość astrologus centauri
mirena 14.02 jesteś osobą bardzo wesoła o ogromnym poczuciu humoru. Lubisz się chichrać. Masz swoje zdanie i nie masz zamiaru nikomu ustępować. Jesteś tolerancyjną osobia żadnym tam fanatykiem. Otwarty umysł.inteligencja. Cenisz wolność i niezależność. Nie lubisz jak cię ktoś ogranicza. Lubisz nowinki techniczne. Nie rozmyślasz o przeszłości. Wolisz poświęcić się przyszłości. Nie narzucasz nikomu swojego zdania. Nie jesteś zaborcza ani wyjątkowo zazdrosna. Nie gorsza cię sprawy sexu geje lesbijki. Cenisz oryginalność a nawet do tego stopnia że możesz dla złości robić czasem coś odwrotnego jak inni. Lubisz życie towarzyskie. Masz zadatki na artystę często w różnych artystycznych dziedzinach zła gospodyni. Masz problem z racjonalnym wydawaniem pieniędzy. .