Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x x xx x xxx

czy byscie placili dobrowolnie??

Polecane posty

Gość x x xx x xxx

Komornik chce zebym mu co miesiac dawala 300 zl bo mi wejdzie na pensje, wiem , wiem ze mnie zjedziecie ale tak wyszlo , nie bede pisac mojej historii, zarabiam najnizsza krajowa, teoretycznie moge dostawac jeszcze premie ale w sumie wiecej niz 100 zl jeszcze nie dostalam place komornikowi bo boje sie zlej opini w pracy, albo ze mnie zwolnia ale nie daje rady tak oddawac komornikowi , gdyby wszel na pensje to bym miala wiecej kasy bo najnizsza musi zostawic

Gość xbbxcbx
moze olej to bo przeciez ostaje ci za caly miesiac pracy 800 zeta jak ty zyjesz z tego

Gość x x xx x xxx
najcheetniej bym nie placila ale boje sie ze np zwolnia mnie ze mam komornika

Gość lskskss,
daj spokoj, w tym kraju mnostwo ludzi ma komornika wiec nikogo to nie obchdodzi, przeciez to twoj problem nie pracodawcy

Gość maturks4
Jako pracodawca wywaliłbym dłużnika z roboty przy pierwszej okazji. Nie mam zamiaru trzymać u siebie oszustów i złodziei. Każdy inny powód wpadnięcia w długi jest do załatwienia z wierzycielem bez uciekania się do ostateczności, jaką jest egzekucja komornicza

Gość lskskss,
ty chyba chory jestes albo dzieicak, nie masz pojecia jak sie mozna zapetlc, wystarczy wziac kredyt, potem nastepny a potem stracic prace i nie masz szansy placic

Gość n,dndndndnd
ja mysle ze gdyby pracodawca w niedlugim czasie wywal pracownika ktoremu komornik wejdzie na pensje to mozna isc do sadu pracy bo pracownik pracuje uczciwie a to ze wczesniej mial problemy finansowe to nie jest zwiazane z aktualna praca

Gość x x xx x xxx
no wlasnie jak tak by moj pracodawca pomyslal? No przeciez co tu wogole robic???? A ja mma dlug bo stracialma prace i maz tez i mielismy do wybotu albo jesc albo placic

moja znajoma jest na rencie ma jakieś tam 600 zł z hakiem i komornik wszedł na konto i jej zabiera jakieś 200 zł czy coś koło tego jakoś sie nie przejmuje że jej na utrzymanie zostaje nie całe 450 zl a z rodziny miałam przypadek że komornik sądowy powiedział do interesanta "siedzi pan za granicą to niech pan siedzi moje biuro nie ma pieniędzy żeby za granicą pana ścigać a po 5 latach się przedawni i będzie ok"

Gość akjhbghjklkjhjklmlk
zalezy od komornika ja mialam dlug to napisal ze nie ma skad sciagnac