Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cowboy_Internetu

My tu gadu gadu a tu zaraz zamnkną Kafeterie

Polecane posty

Gość Cowboy_Internetu

Nie wiem czy wiecie co to jest projekt ACTA ale radzę się tym zainteresować. Może się okazać że niedługo zamkną nam kafeterie jeśli ta ustawa wejdzie w życie. Koniec wolnego internetu? Niestety. Rząd stanów zjednoczonych rozważa również zamknięcie wikipedii i facebooka. Pewnie nie wiecie że megavideo i megaupload zostały zamknięte, a następny będzie youtube. Już nie obejrzymy żadnego filmu na internecie. W jakich czasach przyszło mi żyć :(:(

Gość odrowąż
tu powinna być dyżurna z urzędu, która gasi światło i którą nie pogryzą psy lub wszy , czy jest jakaś chętna ?

Gość Cowboy_Internetu
Wolałbym żyć w takich czasach. Jak wejdzie acta w każdej chwili może do mnie zapukać policja i aresztować mnie bo w przeszłości ściągnąłem np płytę Led Zeppelinów. Fajnie co?

Wiadomo idzie wojna eksperci mówią,że już latem USA zaatakują Iran. Trzeba wiać na jakąś wyspę nie ma wyjścia. To jest smutna rzeczywistość.

Gość bubuuuuuuuu
chyba nikogo to nie obchodzi :/ ludzie zaczna dopiero nazekac po fakcie.

Fakt megavideo i megaupload nie działa. Muszę sobie kupić scrabble i jakieś gry planszowe , bo nuda będzie za parę miesięcy. Poczuję się jakby czas cofnął się o 15 lat :P

Gość Cowboy_Internetu
megaupload nie działa to fakt ale ludzie nadal bagatelizują acta. koleś stworzył sobie stronkę megauload ktora swego czasu była legalna. potem ją zdelegalizowali, wlasciciela zamkneli w areszcie a juz niedlugo w wiezieniu i gdzie tu sprawiedliwość??

Gość Komputer komputer
arkadiusz: twierdzac ze to kolejna agresja ze strony USA i swiat nie moze czuc sie bezpieczny, po stronie USA, staja kraje NATO. 11 kwietnia do konfiktu wlacza sie IZRAEL oraz kraje Nato min. WIELKA BRYTANIA, FRANCJA oraz NIEMCY oraz inne kraje czlonkowskie w tym POLSKA, WŁOCHY, HISZPANIA, RUMUNIA, BUŁGARIA, NORWEGIA, 12 kwietnia 2012 roku to konfiktu przylaczaja sie wojska piechoty morskiej ROSJI oraz CHIN zwarte oddzialy wydaja ostrzezenie USA I NATO ze maja zaprzestac atakow na IRAN, jednak USA twierdzi ze CHINY i ROSJA powinny sie wycofac, dochodzi do incydentow oraz ostrzalow jednostek amerykanskich oraz zostaje zatopiony Amerykanski lotniskowiec, po nerowym 12 kwietnia, dochodzi do rozmow pomiedzy USA, NATO, CHINAMI I ROSJA, Wladimir Putin i Przywodca Republiki Ludowej daja ultimatum Stana Zjednoczonym ze maja sie wycofac w ciagu tygodnia w przeciwnym razie grozi 3 Wojna Swiatowa, USA po tygodniu odrzuca propozycje i dalej bombarduje wraz z koalicjantami IRAN. 22 Kwietnia CHINY I ROSJA wypowiadaja wojne USA oraz kraja Nato, 23 kwietnia, nad Polskim niebem przelatuja 100 Rosyjskich oraz Bialoruskich mysliwcow bombardujac miedzy innymi Bialystok,Warszawe,Łodz oraz Lublin, 23 kwietnia, BIALORUS i jej wojska ladowe,bez wypowiedzenia wojny ostrzeliwuja polskie miasta(POLSKA jest zupelnie zaskoczona i nieprzygotowana, w kraju wybucha panika) LITWA, ŁOTWA, ESTONIA, nie pomagaja Polsce pozostaja neutralni.... ciag dalszy nastapi.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Ja miałam młodość przy 2 programach telewizyjnych,bez komórki i innych gadżetów i żyję i mile wspominam.Choć komputer super rzecz jak i komórka :):) Telewizja mnie wkurza -oglądam rzadko :(

tu chodzi o wolność słowa nie pojmujecie tego że jak napiszecie w necie coś co się nie spodoba polityką pójdziecie do więzienia???!!!!!!!!!!!! że nie będzie dostępu do zamienników leków?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Nic na to nie poradzimy nic niestety :(

Nie chce tak żyć nasi dziadkowie,rodzice walczyli o wolną Polskę, co ta władza Tuskomaniaków z nią zrobiła.Pytam się dlaczego my młodzi musimy tak żyć.

Gość to nie jest wsyztko Twoja wina
Moim zdaniem ta ustawa jest przeciwko wikileaks, a nie przeciwko serwisom, takim jak fejs, one są dla władzy przecież dobre, sami się na nich odzieracie z prywatności. Wikileaks nie pisze o teoriach spiskowych, a ujawnia niewygodne dokument.

Gość odrowąż
Komputer komputer ale dzisiaj komu jest wojna potrzebna skoro ropy jest pod dostatkiem i są co chwilę odkrywane nowe zbiory , poza tym po cholerę Jankesom nowa wojna , już nie mają z kim powalczyć a Iran to tylko jest na mapie świata aby od rządu USA kasę wyciągnąć na zbrojenia , Iran nie podskoczy do USA , więc przemocy nie będzie a i tak pola naftowe w Iranie kontroluje USA , straszenie i tylko straszenie :)

Gość poranny kac
facebook jest zły dla rządów bo zbierają się tam ludzie którzy potem protestują. Wstawisz na facebooka jakieś zdjęcie do którego nie masz praw autorskich, to Ci dadzą kilka tys kary. Co do ACTA to tusk już podpisał po cichu. Taki mamy rząd

Gość kierowca tira
już 28 stycznia cala polska bedzie sparaliżowana wszystkie drogi bedą zablokowane, wjazdowe do miast i trasy przelotowe ,autostrady z północy na południe z wschodu na zachód,ze wzgledu na drożyzne w sklepach ,paliwa w stacjach paliw,i brak pracy ,bedziemy blokować do skutku może sie coś zmieni ,zarabiamy grosze a ceny z zachodniej europy.

To mamy milczeć teraz w necie. Do niczego mnie nie zmuszą jestem wolnym obywatelem tego kraju mam prawo napisać , co leży na sercu koniec kropka.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Skończy się pewna epoka :(:(

Jak piszecie wyjdziemy na ulicę protestować to tak samo było w lat 80.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
DO KIEROWCA TIRA słyszałam coś o strajku włoskim -czyli "robimy wszystko powoli wg.przepisów)to prawda ?