Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cowboy_Internetu

My tu gadu gadu a tu zaraz zamnkną Kafeterie

Polecane posty

Nowa epoka kamienia łupanego. Kobiety zaczną haftować ,faceci pójdą na polowanie do lasu, aby było co na obiad.

Gość Komputer komputer
jeszcze powiesz w kwietniu /nie zapomnij, podobno hakerzy wykradli plany żydką/,ze już w styczniu czytałeś na kafe

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Przeżyłam stan wojenny i nigdy nie zapomnę pewnego niedzielnego poranka -czołgi na ulicach ,wojsko,milicja zomo szok ,telefony wyłączone :( Tylko że teraz to nie było by to samo ,teraz doszło by do masakry na ulicach :(

No musimy coś zrobić przecież nie chcemy żyć jak w Chinach,czy w Arabii Saudyjskiej. Jakieś propozycje?

Moi rodzice przeżyli stan wojenny, a dziadkowie II wojnę światową i moja prababcia,która nadal żyję przeżyła obóz w Oświęcimiu. Może mi się uda przeżyć te trudne czasy.

Gość wkFMK
a co z oglądaniem filmów online albo internetowymi kontami bankowymi? kurrfa to jakaś paranoja, mi to się chyba śni. byłam w szoku jak przeczytałam artykuł o magaupload, to chyb ajkaiś żart :O

Gość odrowąż
Katjaa i Kryśka , która stan wojenny przeżyła, przecież sprawa jest prosta i wcale nie trzeba wychodzić na ulicę i krzyczeć lub manifestować , skoro kiedyś tam rząd Jeruzelskiego i Urbana próbował nas 'udupić' ekonomicznie to można się zrewanżować i teraz ekonomicznie załatwić rząd, czyli w piwnicy zrobić zapasy mydła i proszków do prania , wędlina w konserwach i jajka oraz z pomidorów zrobić zacier pomidorowy , trochę cukru i soli i można rok wytrzymać a zieleninę wychodowaną z ogródka przydomowego spożywać , Polacy są przyzwyczajeni do biedy, więc w biedzie dadzą radę ale padną hipermarkety i te większe sklepy , pojawi się żywność na kartki , piękny stan aby przeżyć i rząd wywalić na zbity łepek bez strajków :)

Ja nie przeżyłam stanu wojennego tylko moi rodzice :P trochę później się urodziłam ,ale pamiętam kolejki,puste sklepy i kartki. Mam taki obraz w pamięci krzyczy pani ekspedientka: Nie ma towaru wyszedł :D

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Rząd zawsze sobie poradzi ,pamiętaj .A każdy nowy jest coraz to mądrzejszy w s wej głupocie :( Nic nie możemy zrobić,nic .Nie porównuję stanu wojennego do Oświęcimia bo to byłoby podłe .Przezyłam tylko stan wojenny i nie chcoiałabym więcej nawet tego.Pamiętam jak o 2-giej w nocy obudziło nas walenie do drzwi .Za drzwiami milicja .Przetrzepali nam mieszkanie od A-Z bo mój tato miał na nazwisko tak jak znany działacz Solidarności.Zostawili wszystko porozwalane ,sól wysypana -bawili się we władzę :(Ojca zabrali mimo tłumaczeń i mojego płaczu .Puścili po 24 godz.ale nie chciałabym by kiedykolwiek ktos robił mi rewizję o 2-giej w nocy !!!!

Gość poranny kac
KRYŚKAZSASIEDZTWA1@ a teraz nie zrobią Ci rewizji domu a komputera i nawet nie będziesz o tym wiedziała, za to też będą wsadzać do więzienia

Zajmują się wolnością słowa w Internecie, zamiast szukać winnych katastrofy smoleńskiej. PO- pajac obywatel.

Gość dkkkkkk
"boszzz dlaczego ten TUSK to podpisać chce" po nim się wszytskiego spodziewać można zwróćiciliście uwagę, ze szkic tej ustawy powstał wtedy kiedy była katastrofa smoleńska, wygląda na to ze wszystko jest starannie zaplanowane a teraz będzie tylko realizacja tych planów

Komputery stanieją teraz, bo kto je będzie kupował , jak w necie blokada.

Gość Niepocieszonaaa
oni wszystko wiedzą nawet to że w polsce nie odbedzie sie EURO 2012 bo w kwietniu bedzie już po polsce zostaną ruiny i zgliszcza,jak bombe zrzucą na kanał la mansz ,woda zaleje anglie holandie ,belgie i cześć francii