Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole byc panna

Wole zostac stara panna,niz wiazac sie z wiesniakiem

Polecane posty

Gość wole byc panna

tak sobie pomyslalam ostatnio :o Refleksja powstała ze względu na sytuacje ktora zaistniala a mianowicie-przyczepil sie do mnie wiesniak,no typowy wiesniak, nie mowie zeby ktos nie mial wad,ale on jest wrecz smieszny z wygladu... i taki nieobyty:o nie chce byc nie mila ale jak mu nie przejdzie to chyba wprost powiem jak wyglada:)..

Gość wole byc panna
A nie uwieżycie... Wygląda jak wiesniak.

Gość fretka-tchurzo
a jak wyglada?prosimy o barwny opis

Oczywiście, że masz prawo sama decydować czy być żoną wieśniaka czy czekać. Intryguje mnie jednak czemu o tym piszesz tutaj ... czyżby jakieś wątpliwości? Nie umiesz sama podjąć decyzji ...?

Gość wole byc panna
1.50 wzrostu. 150 kg wagi i dokoła niego roztacza się woń kurnika. Ma lekko zakrzywiony nos, blisko osadzone mongoidalne oczy. Zepsute zemby i wielki złoty wisior.

Gość wole byc panna
jacek - ale ty kurwa nudzisz.

Gość wole byc panna
wszystkie posty to podszywy:/ pisze, bo jstem wpieniona sytuacją:P i chce sie komus zwierzyc a znajomi z reala to wiadomo w dupie maja a tutaj mozna sobie pogawedzic:D moze ktos mial podobnie? ciezko mi opisac jgo wyglad,ale gdybym miala wybor to wolalabym byc stara panna,az mi sie odechciewa gdyby kazdy facet mial tak wygladac i sie zachowywac:P

Chyba Ty też nie jesteś zbyt Ciekawa , skoro masz wybór byc z wieśniakiem lub starą panną.

Gość wole byc panna
innych absztyfikantów nie miałam od pięciu lat i moja łajdaczka zarosła pajęczyną ale chama ze wsi nie trafię w fioletowym gangu i żółtym krawacie i w gumofilcach , od razu widzę wieś i ten obornik, który musiałam rano przed pójściem do szkoły z obory wywalić na gnojówkę i na gnojówkę wylewano wszystko, łącznie z moją kuupą :( i dziadka

Czemu jesteś wpieniona? Bo uważasz, że zasługujesz na lepszego adoratora. Czemu Cię to wkurza, jestem autentycznie ciekawa ...

Gość wole byc panna
U mnie problem jest z charakterem a nie z wyglądem:) Wiadomo ze na ladne leca i ladni i brzydcy (ale ja skromna..:P) i wlasnie on jest z 2 kategorii ba on nie jest brzydki on jest wstretny i taka ciota... sie przemadrza choc gowno wie, wiecznie za mna lazi, kultury zero w ogole, eh

Gość wole byc panna
Dziadka, który ostrzegał. Nie idź ta drogą dziecko. A ja biedna nie słuchałam. I poszłam tą błotnistą drogą bez gumofilców. I spotkałam na tej drodze życia tego chama, buraka, z krzywym nosem, który woła za mną : Ej Ty...

Gość sraka_praptaka_..
[zgłoś do usunięcia]JacekJ Czemu jesteś wpieniona? Bo uważasz, że zasługujesz na lepszego adoratora. Czemu Cię to wkurza, jestem autentycznie ciekawa ... Kurva, zawsze przypuszczałem, że jesteś kobietą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wole byc panna
już jestem miastowa i na wiochę w życiu nie wrócę , nawet za milion kilogramów zlota

Gość wole byc panna
widac jakis wiesniak ma cos z garem :D:D

@sraka_praptaka Niestety jestem zdecydowania facetem, choć z rozwiniętymi żeńskimi cechami osobowości. To zwykła literówka ... Masz pochwałę, za czujność :)

Gość HMS..SDRS...Petard
"Jacku". Chciałem z tego miejsca przeprosić za wszystkie te wyzwiska. Za wąsatego ciula z saszetką ze skaju, mdłego buca bez szkoły i wiele, wiele innych. Jeszcze raz przepraszam. Jeśli chcesz to podam ci adres dobrego psychiatryka

@wole byc panna No to powiedz mu jasno, że nic z tego nie będzie i że życzysz mu szczęścia z inną bo na 100% nie znajdzie go z Tobą. Zaoferuj nawet że go poznasz z jakąś koleżanką ... Nie ma innej metody jak uparte powtarzanie że to nie ma szans ani przyszłości.

Gość dziś na pomarańczowo
ja też uważam, że lepsza jest samotność na poziomie, niż życie z byle kim. swoją drogą ciekawe jest, że tacy nieobyci, zupełnie nieatrakcyjni faceci mają czelność narzucać się kobietom nie z ich ligi. brzydkie, niezbyt mądre kobiety raczej siedzą same w domach, zdołowane swoją beznadziejnością i co najwyżej zazdroszczą ładniejszym i mądrzejszym kobietom, a nie podbijają do zajebistych gości z kasą, klasą i wyglądem. mężczyźni to jednak jest inny gatunek

Gość wole byc panna
nie dociera, a ja zaraz wybuchne :D irytuje mnie on niesamowicie,oby nikomu sie to nie przytrafilo.

Gość krups
wole byc panna widac jakis wiesniak ma cos z garem podszywam się za Ciebie , jestem warszawiakiem z dziada-pradziada ale nie rozumiem takich panienek jak Ty, które uciekają ze wsi do miasta za chwilę uważają się za miastowe i na własną wieś nie mogą patrzeć a jeżeli ktoś ze wsi ośmieli się odezwać do Ciebie to na początek nazywajesz jego burakiem i chamem ze wsi , hipokryzja , czy głupota ?

Gość sraka_praptaka_..
"Jacku" :)

Gość wole byc panna
w twoim przypadku-glupota z miasta bylam od urodzenia,jestem i bede z reszta nie ma znaczenia skad kto jest tylko JAKI jest!!! niech sobie bedzie ze wsi ale do cholery niech sie ogarnie,czasami mam wrazenie jakby byl 100lat za murzynami :o:O

Gość wole byc panna
dziś na pomarańczowo dokładnie!nic dodać ani ująć do Twojej wypowiedzi

Gość wole byc panna
nie mogę patrzyć na ten jego fioletowy garnitur i żółty krawat komunijny, wygląda jakby miał tylko jeden garnitur i krawat a jak się odezwie to capi na kilometr kapustą z pola zgnitą :(

Gość wole byc panna
zebys wiedzial podszywie:(

Gość wole byc panna
Przepraszam, głupi podszywie. Garnitur nie jest fioletowy, tylko w kolorze musztardy z Dijon.

Gość krups
dodam jeszcze że mój dziad pradziad jest również warszawiakiem z dziada pradziada i jego dziad pradziad też jest z Sochaczewa, natomiast jego babka prababka jest także z Warszawy więc nie podskakuj do mnie stara panno ze wsi

Gość dj--- daniu;
no ja jestem daniel z miasta od pokoleń ze staruwki, wiesniaki mnie 16 razy widlami gonili , nosili szwedy ,kant ,fioletowe, gumofilce, berety, czapy, osrani, disko weselne, boże i le ja sie z nimi naszarpałem ,,, bydlaki , prymityw, chlanie ,obornil a jaki jezyk szok kurwa,,,, gwara o jezu dziewczyno uciekaj od cwoka i wal go w pysk, mnie zatakowali widlami jak mialem 10 lat