Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma juz co czytac.....

Nie wiem już co mam czytać na tym necie, wszędzie to samo...

Polecane posty

już się znudziłam chyba, ciągle to samo, te same problemy, na forach to samo, do tego reklamy okraszone zdjęciami gołych cyców, dupsk, scenami pieprzenia, już się rzygać chce... na forach dziwki opisujące ciągle te same bzdury o problemach w związku, o syfach, sraniu... no dramat jakiś. Wyłączyć to gooowno w cholerę, sprawdzać tylko pocztę i tyle, bo już nie ma co czytać po prostu.

Gość blumen222
racja, nic nie czytaj

Gość żaden program do odtwarzania f
a w zyciu co ? to samo . nuda :O 🖐️

to zamiast siedzieć w necie i czytać bzdury, idź do biblioteki i czytaj książki :O ale masz problem, nie od dziś wiadomo że w necie nie ma nic ciekawego. Sprawdź to co cię interesuje, a jak chcesz sobie coś poczytać to weź sobie jakąś książke :O

Gość tiru riru... ;]
ja w takich chwilach wpadam na wykop.pl ; poważnie- tam zawsze można odgrzebać coś na poziomie i interesującego (choc niekoniecznie na głównej;])

w życiu też nuda ale chociaż nikt mi przed oczy nie rzuca zdjęc gołych dupsk :O i nie wiem co ludzie sobie myślą, jak żyją, a na necie cały ten syf jest opisany, ludzie wszystko bez krępacji opisują, jak srają, jak się pieprzą, jak sobie syfy wyciskają... w realu chociaż człowiek o tym nie wie jak widzi drugą osobę co to za człowiek, a na necie całe życie opisane od srania po seks.

taki urok internetu :) nie martw się, jak wejdzie ACTA to się ukróci :P nie wiem gdzie Ty wchodzisz ale jest cale mnóstwo interesujących stron, od wspomnianego wykopu po racjonalistę, jest mnóstwo stron z aktualnościami z danego regionu gdzie można się zorientować we wszystkim i dowiedzieć o niszowych wydarzeniach. Trzeba tylko poszukac dalej niż wp.pl czy babskie fora ;)

Wchodzę np. na kafeterię, durne tematy, zdjęcia gołych dvp, wchodzę na onet, to samo, to samo na interii i wp, wszędzie tylko ruchanie i wulgarne zdjęcia dupsk, cycków albo sceny seksu... na wizażu durne tematy, ciągle tylko problemy w związkach i seks; na gazecie niewiele lepszy poziom... nie wiem już co mam przeglądać.

Gość mikikun
odrzucli boga a muszą zapełnić pustkę jaka namiastka

Gość Seweryn

Znalazłem redakcje, którą ce...e, energia, obiektywizm i asertywność. Dzięki temu przeczytasz tutaj naprawdę wartościowe treści http://seweryniuk.pl/

Gość Zielony kłos

Jesteś naprawdę wybrednym czytelnikiem? Na tej stronie znajdziecie najciekawsze wpisy jakie kiedykolwiek czytaliście http://zielonyklos.pl/