Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukuje takiego telefonu

czy moglibyście polecić mi telefon komórkowy z bluetoothem i WIFI?

Polecane posty

Gość fhgffrtyh
Zaplacilam zlotowke za niego. Mam wi fi. Wlasnie pisze z niego.

nie wiem czy bedzie miala podobno od kilku lat wg czegos tam wszystkie telefony sa bez simlocka ile w ttm prawdy pojecia nie mam od iks lat telefony mam w orange i nie zamierzam tego zmieniac siec mi pasuje fajne promocje duzo darmowych minut na wybrane numery

Gość mozesz cos kupic na androidzie
si?lockow nie ma w plusie, t mobile, playu. W orange sa dalej i nie zanosi sie aby to sie zmienilo. Trzeba miec fuksa zeby kupic telefon w orange bez simlocka. W 99,9 % bedzie tam simlock. Czasami jakos partie przeocza :D

a jaki teraz masz telefon?

teraz mam jakiegos bardzo starego samsunga,bo wcześniej telefon slużyl mi tylko do dzwonienia i smsów.

No to juz nie wiem co doradzic :classic_cool: albo kup sobie cos starego, sprawdzonego jak nokia e72... zawsze to prawdziwa klawiatura a nie ten nieszczesny dotyk.

wiesz chodzi oto,że chce mieć coś na czasie,bo na studiach się by przydało,bo często oni sobie coś wysyłaja,a ja z tym marnym telefonem nic nie mogę :(

To wystarczy nokia e72. Troche tez zaoszczedzisz. A tak w ogole to przy wyborze telefonu pamietaj zeby aparat mial fuckcje autofocus zeby mozna bylo zrobic czytelne zdjecie notatkom na studiach :P Niektore drogie telefony tego nawet nie maja.

no to teraz pozostało mi popatrzeć,który najbardziej mi się podoba.A te samsungi wyżej wymienione S8530 mają dobry aparat?

niezle aparaty, zdjecie tekstu bedzie dobre. Ale filmy lepsze maja. W rozdzielczosci HD Ready :P Duzy wyswietlacz, tylko nie wiem jak bedzie z odczytem roznych plikow tekstowych w formacie doc, pdf. No chyba ze to jest malo wazne

Obstawiam,że jesteś mężczyzną :D więc jakbyś miał wybrać najlepszy to który z nich najlepszy ?jak uważasz?

tylko s8530 jest nystemie operacyjnym Bada. Prosty, przyjemny tylko nie ma niego zbyt duzo programow czy gierek. Ale to chyba malo istotne. Za to jest dobrze wykonany.

no jestem i bardzo sie nudze lezac przeziebiony w lozku :classic_cool: Sobie bym kupil nokie n8, jedyna wada to ze bateria jest wbudowana w telefon, ale teraz to taka jest moda w drozszych modelach.

No ja podjelam decyzje bedzie noki 500 i nokia n8 ;) Jeden moge odsprzedac nokie 500 za 600 nokia n8 za 850

kaciaa, a ta nokie 500 to ktos kupi za 600 zl, i to z simlockiem orange??? chyba ze ktos sie trafi malo zorientowany, Jak normalnie w eurortv bywaly po 730, bez simlocka z normalnym oprogramowaniem bez smieci od orange. Chyba ciezko byloby ;)

Tam gdzie ja cche sprzedac powiedzieli mi 550 zorientowani ludzie

tylko ceny sie zmieniaja codziennie. Zle sie pisze w internecie o noki 500 to ceny w dol ida

podejrzewam ze masz abonamenty na firme ze masz do wyboru N8 w normalnej cenie. Samsunga galaxy 9100 byloby latwo tez sprzedac jezeli masz do wyboru w normalnej cenie

Gość sympatyczna7
Polecam SonyEricsson w995. Sama posiadam to cacko i poprostu genialny telefonik :)

Kacia a mieszkasz może w Warszawie?

do góry :)

Jak chcesz mozemy sie ugadac na maila :) Mozesz sprawdzic ze jestem uczciwa :) Na maila szczegoly jak cos Bede sprzedwwala noki n8

Gość Tomekqwertyuiop
ja bym polecil nokie c6-00 ma klawiature i ekran dotykowy, wifi, bluetooth oczywiscie tez. Mam go ponad pol roku i sprawuje sie swietnie w 100procentch bezawaryjny, mozna go nabyc za niecale 700zl

Gość SAMSUNG GALAXY ACE
Mały, zgrabny i tani telefonik z Androidem SAMSUNG GALAXY ACE lub wyższy model. Ma WiFi, aparat foto, kręci filmiki małej rozdzielczości, udostępnia Internet jako router WiFi, więc można używać go zamiast iPlusa czy jakiegokolwiek innego Internetu GSM łącząc się z nim za pomocą laptopa. Działa jako radyjko, MP3, GPS i ma jeszcze całą masę innych pierdół, kalendarze, mapy, maile, Internet... Zapraszam na stronę z wizją domowej sieci i cyfrowego domu. Tu również bierze udział telefonik z Androidem. http://www.cyfrowydom.net

Gość maniak gracz
Dla zainteresowanych przerobić swój telefon smartfon w konsolę Playstation 1, Nintendo 64, Gameboy lub SNES polecam Bluetooth gamepad android Ipega. Podłączasz bezprzewodowo do telefonu z androidem za pomocą połączenia Bluetooth, następnie ściągasz emulator np: Playstation z google play lub chomika nazywa się FPSE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emulator.fpse&hl=pl, gry możesz pobrać z http://coolrom.com/roms/psx/ i możesz śmigać aż miło. Gamepad współpracuje z każdym telefonem android nie wymaga rota ani przeróbek prowadzących do utraty gwarancji. Bluetooth gamepad android kupiłem w tym sklepie http://www.gamepadandroid.com/index.html jedyny importer na Polskę. Gram już ponad miesiąc i jestem w szoku jak gry z Playstation i Nintendo64 odbiegają jakością od tych dostępnych na androida. Polecam dla wszystkich graczy :)