Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzybiareczka ;)

Grzybica układu pokrmowego dla podszywaczy :)

Polecane posty

Gość Olej słonecznikowy
wiem kto pisze wiem :P zielona woda to Gienka a Gienka jeszcze nie rozszyforwałam ale parcuje nad tym :P:P:P

Gość Gienia Borowikowa
Gienek moj ty misiu :) Jaki ty jestes kochany. :) A musze Ci powiedziec, ze to blotko u tej Maślakowej to cud , miod i orzeszki. tak sie wytaplalam akurat jej maz Kazek przywiozl swieze bloto z pola. Ach pelne orzezwienie ;) Gienek , ale com sie zmartwila , bo oni ciagle tu o tej zielonejwodzie. Przyznaj sie miales z nia romans czy co?? Musze wiedziec, bo jak co to slubu nie bedzie. Gienus no blagam Cie. Mow jak na spowiedzi :)

Gość Gienek Borówka
Genia jak ja bym mogł się zdradzac z zeilonaowodo jak jak swiata nie widze po za mojo drożdzynka Geniom. Ej Genia, genia co ci to do ty piekny głowki przychodzi przed naszym slubem ? martwie sie genia czy aby to kazkowe błoto to ci nie zaszkodziło :( Geniutka przcieee ty jedyna dla mnie jeZd :)

Gość Gienek Borówka
popatrz Genia co my dzisiaj dostoli ł łod Mirasa http://tnij.org/pgtt

Gość Gienia Borowikowa
Gienius ja wiedzialam . Ze tys jest ino moj :) A to wszystko przez tych bojcorzy co ploty sieja, pewno Kwasniakowa znow jaką boje puscila i sie teraz babsko glupie smieje. Oj pikno nam beke na logoryy Miras spodarunkowal, snadnie mu podziekuj albowiem przyda sie nam, loj przyda.

Gość Gienek Borówka
Genia toż to nasz dzien dzisiaj, ja juz taki wykonczony po tych tancach, a tutaj jeszcze tyle przed nami. A widziałas jak kalinowska z Bogdanem wywijała, az sie benek pukoł po łbie :) ehh Genia Genia juz bedzie mojo na wieki :D A jak ty dzisiaj pieknie wygldasz, to znaczy zawsze pieknie wygldasz ale w ty sukni to jeszcze piekniej, noś ty genia te sukienke dla mnie codziennie, a jak cza bedzie to uszyjemy takich 7 na kazdy dzien tygodnia :) Geniusia ty moja kochana, drozdzynko takim szczesliwy :) juz nie długo nasz noc poslubno, juz czeko na nas stodoła cała obsypano siankiem, cztyry beczeki łogórków jabysmy zglodnieli, kuń heniek i nasza Baśka tyż tam są. Baśki doic nie bedziemy bo mlyko nie jezd nam wsakzane genia ale przciez ta nasz BAsia to nam bedze słucyc lata, to niech i widzi jak sobie po sianku skokomy. Geniusa nie wiem co mam połedzieć bom taki szczysliwy ze szok Genia :) Genia kocham Cię na zycie :* twój genek, małzonek Twój. Genia Borówka ma małzonka najdorzszo.

Gość Gienek Borówka
Genia a jak nasze chlopki z Bogusia tasiemcem skokoja w rytm "szlonej" ale sie podobo :)

Gość Gienia Borówka
Juz od dzis Borowka :) Gienius ach co to byl za slub i wesele. :) Grzybiarze przetanczyli cala noc, a tyle co wypili zakwasu i salami zjedli to w zyciu nie widzialam. Najwieksze to chyba mial Bogdan branie, wszystkie chcialy z nim tanczyc. Niezly z niego tancerz tak swoja droga :) Tys poszedl wtedy tam "gdzie krol chodzi piechota" ( miejsce wydobycia porcelany), ale powiem Ci , ze biegi na czas wokol stodoly to wygral hardo Benek, (przypuszczam, ze w tym moim cizemku , z ktorego pil wode spod logoorow na kawalerskim) dodaly mu hieperwentylacji, ze jeszcze dobrze Kazek noga nie ruszyl ze startu a Benek juz konczyl drugie okrazenie. :) Ja to moj Gieniusiu kochany nie moge dojsc do siebie po wczorajszym. Od rana mocze nogi w glinie, bo tak mnie bola od tych hulanek i swawoli. :) Ale Tys taki krolewicz w tym Twoim garniturku zes byl, ze hej a nawet hej ho. :) A karoca taka byla sliczna, ze Kwasniakowa trzeba bylo cucic, bo z wrazenia oslabla. A tyle co dostalismy logoorow i beczek i burakow to az trzeba bylo wezwac 5 furmanek od Zdziska Pomietlarza- tego co zawsze nosi inna pare butow, na jednej nodze ma kalosze a na drugim klapka. :) Ale Bogus Tys to jest kompan ,takis pikny nam piec ufundowal, no pikny :) Piknie dziekujemy. Oj Gienek, alem szczesliwa, Tys juz moj na wieki :*

Gość Gienek Borówka
Genia no gdzieś ty jezd ? czekom i czekom a ciebie nie ma ? Geniusia przecie jedziemy w podróz poslubno do Grabiny, uutokar zarzo mamy ciebie nie ma i nie ma :( Mostowiakowie juz tam czekajo na nas z bruderem. Genusiaaaaaaaa, Genusiaaaaaaa !!!!! Spakowalem cie te twoje partalony i te sukienke cos na slubie miala, bedziemy nad rzeke chadzali, łoplimy sie wrescie tylko przylez już Gnusia bo sie martwie :(

Gość Gienek Borówka
Moja Boróweczko kochana tak cię kochom ze szok :*

Gość Gienia Borówka
Jezdemmmm Gienek , jezdem. Uff com sie umordowala jakzem biegla. Uff! Tez Cie szukalam wszedzie i napotkalam Kwasniakowa i pytam czy i ona Cie nei widziala. A ona powiada, ze zawżdy widziala Cie w polu u Mietka, ze orales pole. No to ja pedze Gienek, pedze. A tam nikogo nie ma. No to ja w nogi i do domu. Ale niech ja dorwe te Kwasniakowa to se popamieta . Babsko glupie i nikczemne. Podlosc ludzka niezla granic!!!. Pewnie chciala sie odegrac za to nasze wesele, bo wszedzie o nim gadaja same pochwaly,zas to ja gryzie mocno i sie msci. Ino Gienius wskocze do sadzawki sie umyc i jedziemy do tej Grabiny, bo tam pewno juz nas wypatruja takoż. A wziales dla nich reszte tego tortu czosnkowego z wesela?, niech , ze i oni maja troche radochy z tego zycia. :) A Gienek ! idz hardo pozamykaj wrota od domu, zeby nam sie kto nie platal po naszym krolestwie. :)

Gość Gienia Borówka
Gienek daleko jeszcze? Bo juz taka jestem zmordowana. Zrobmy przerwe na jakies smaczne jedzonko. Wzielam do koszyka salami. Wez sobie do syta salami albo jaja ,do wyboru do koloru. A co se bedziesz zalowal. Zonusia zadbala żeby Gienek nie przymieral glodem. Do przepitki wzielam wywar z pietruchy. Powiem Ci , ze jak Cie szukalam to spotkalam Boguslawa i mowil ,ze takiego wesela to jeszcze w zyciu nie widzial, a ponoc chlop wiekowy i widzial juz duzo:) I ino potakiwal glowa, ze przydalaby sie powtorka z rozrywki. :) To ja mowie, ze moze on teraz urzadzi jaka potancowke to chetnie przyjdziemy. I koniecznie Papaje do pary musi miec , bo tak z nia wywijal. Kochany Ty moj, a Salceson znalazl sobie juz te ukochana? Z kim on tam tanczyl? Gienek przypomnij, ze mi kto zlapal bukiet i krawat, bo zem zapomniala. Kto sie tera bedzie zenic?

Gość Gienek Borówka
Genusia ty to pomylisz o wszystkiem :) doobrom żeone sem wzion, oj dobrom. Genusia przecie jak jabym cie nie wyszukoł to bym starym kwalaerem zostoł. Genusia już nie daleko, jesce troscecku i bedziemy na miejscu . Salceson przciez z Manka, barata zono tak wywijoł. Przciece bart Manka to juz i na łoczy widziec nie chce. Puszczo sie w polu co chwila, to moze salceson sie zalapie na chwile a pozni podzie w dostawke, a Genia niech ta robio co chco. Gensuia, Gensuia no jak to kto załpaoł bukiet, przcieeee to ta pachnoca trzydziestaka nie pamietosz juz, trochu tam narzekała, narzekała ze tam ja pobolewa cosik a ajk juz dorwoła bukiet to tak tancowała jak szalono. przcie nawet benkowi łokulory podetoła, bo mu upadły. benek przcie pozni dlatego cały czos po scianach chidzil a kwasnakowa gadala ze pijany taki :-o łoj Genusia bedziemy długo mieli w pamieci nasze zaslubiny, bo takiecho weseliska jeszcze nie było. O Bogusiu złego słowa nie powiem, chłopina sie bawił jak młody, drygoł ino cały czos, tylko cos przkasil i zas drygaoł, no nie jeden młody moze mu pozazdroscic. Genusia, Genusia toc juz dojerzdzomu widze czerwony dach mostowiaków !!!

Gość Gienia Borówka
A to Benek szukal okularow a ja myslalam, ze on juz 5 flaszke opedzlowuje i dlatego tak slalomem chodzil;) O jak dobrze :) W koncu jestesmy !!! To teraz Gienius poczestunek tortem czosnkowym i rychlo idziewa na przechadzke po Grabinie. :) Juz sie nie moge doczekac spacerow przy swietle ksiezyca i spadajacych gwiazdach :)Achhh... Gienius moj Ty kochany ;)

Gość Gienia Borówka
Gienek , ale bylo gospodarnie i atmosferycznie w tej Grabinie. A te wschody i zachody slonca to juz w ogole takie piekniutkie. Az zal wracac. Jakby Kwasniakowa wiedziala to by sie chyba poplakala. :) Ale Mostowiakowie to nam prawdziwa uczte zrobili i prowiantu tyle dali, ze Kazek Pomietlarz musi przyjechac po reszte tych rzeczy , bo sie nie zabierzemy. Juz Gienus wyslalam telegram, zeby przyjechal, nic sie nie martw. No to co ruszamy , wszystko juz wziales?

Gość Gienek Borówka
Genusia ale co tak szybciekem sie zbieromy ?/ :(( Jam jeszvze wszyćkiego nie porobił. Zostanmy jeszcze ze dwie nocki Genusia aco tak bedziemy do tych bojcor szybko wracac, nie widzo ze nam tutej dobrze jest. Genusia moze dzisiaj poczniemy małego Genitka albo Genutke :D tutaj tak pikni jezd to moze i bedzie sprzyjalo nam szczynscie. bom ja na dzisiaj załatwil kolacje przu rzecce wszyscko zem zatalwil i miala byc niespoadzinka a tyś wyskoczyla z portotem teraaa, no powiedz Genia co cie tak goni do tych naszych dziodów ? :( Musimy geniusia jeszcze zosatoc trochu, musimy. Garnitur odeprany mom, twa sunia tyz gotowa i pojdziem nad rzeke kolacja gotowa.

Gość Gienek Borówka
całom beczke łogorów tam toczylem dzisiaj i wszyćko czeko na nos :)

Gość Gienia Borówka
Gienek dla Ciebie wszystko, moge zostac nawet 4 dzionki jeszcze. A niech wiedza dziady perfidne, ze jest szalenie uroczo :) Gieniusu Ty moj kochany nawet o kolacji nad rzeczka pomyslales oooo jakze sie strasnie ciesze. ;) I jadla nawet starczy do rana, oj starczy :) Zaraz pisze telegram do Kazka , zeby wstapil po drodze do Eleonory Pobrzypiety i przekimal tam u niej 4 noce nim tu zajedzie furmankami. :) Gieniusiu to ja sie musze zrobic na bostwo, ide rozejrzec sie za jakims blotkiem. :)

Gość Gienek Borówka
genusia chorym jezd, takim słaby :( gorączke mom chyba ze 40 krysek :(( genusia pomó genusiowi bo łumioeroo :(

Gość mam gronkowca
:D:):D

Gość Gienia Borówka
O moj Gienek chory tożto ni moze byc!!! Gienius juz rosolek nagotowalam, soki z malinek uprosilam u Mostowiakow. Aaaa i zapas czosnku przynioslam. :) Jeno Ty sie poloz w koncu do tego wyrka. :) Kwiatki dla mnie nazbierasz innym razem. ;) Do zachdou slonca winna przejsc chorobsko. Gienius bedzie dobrze :) :)

Gość Gienek Borówka
Genusia ale tak mee boli tak mee strzyko :( Genusie dej ze techoo zajpera, moze mi polepszy trochu bo genusia na nogach stac nie moge :(

Gość Gienia Borówka
Gieniusiu, kupilam na targu jeszcze swiezy imbirek i bez czarny wypij to wszycko i zobaczysz jak Cie postawi na nogi, ani Ci zadnego zajzajera nie trzeba potem :):):) Pij niech Ci na zdrowie idzie. ;)

Gość Gienek Borówka
genusia już mi lepiej trochu i zajepra nie było trzeba, znów muszę rzec że dobrom zeone sem zanlozł, łoj dobro, lepszy w swiecie nie ma. kochom cie genia :*

Gość Gienia Borówka
Oj jak sie Gienek sie ciesze , ze jest lepiej. Oj :) Pamietaj jutro wracamy do siebie. Nie przystoi nam juz naduzywac zacnej goscinnosci Mostowiakow , wszak i niewiadomo czy kto nie opedzlowal naszego "krolestwa" , w koncu takie nam dorodne logoryy i inne dary ofiarowali na weselu, ze moze kto czyha na to wszycko. Gienek przynioslam Ci jeszcze swieze borowki z lasu takie hiperprzedwczesne jak na zime, ale w Grabinie wszystko jest mozliwe ;) Gienius ja Ciebie jeszcze bardziej kocham, łoj bardziej ;) :);)

Gość dsfefr
Gienek chyba umarł :(

Gość kocham śpiew ptaków
Temat zamknięty ? a tak było fajnie :)