Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzybiareczka ;)

Grzybica układu pokrmowego dla podszywaczy :)

Polecane posty

Gość salceson małopolski
Gienia, Gienia śwait się zminia, coraz trudniej o jelenia :D

Gość Grzybiareczka ;)
Wy tutaj to chyba macie grzybicę bardzo zaawansowaną hahaha :D

Gość salceson małopolski
żebyś wiedziała Grzybiareczka bo tam mi grube strzelo całe noc że szlag człowieka trafio :(

Gość Mnańka Korniszon
Ogłosznie matrymonialne: Szukom pana bezdzietnego z grzybica w wieku Chrytsusowym, nie palacy, nie pojacy, majetyny jest kto chetny ? :D

Gość Mańka Korniszon
sie mi imie inazwikos powichrowało łooo tutej mocie porawnie.

Gość salceson małopolski
idz ze Mańka bo sie gole i ci brzytwa zap......e hahahahahahahahhahahaahahahaaahhaha

Gość Mańka Korniszon
Czołeku, czołeku weź ty. nie wulgany mja być i krwata w szafie ma wisieć.

Gość Gienek Borówka
Pewnie moja kochaniutka że cała beczka dla ciebie !!! Jestem w stanie rzucic ci do stóp kiszonki całego swiata jesli tylko ma cie to uszczesliwic moja ty Geniu, grzybineczko, pieczareczko, drożdzynko, glizdeczko, włsowgóweczko. owsiczko ty moja :** I wreczam w dniu dzisiaejszym w obecnosci salcesona, hanki, mańki i innych na znak miłosci cały dzban zakwasu buraczanego przezemnie robioenego :D Pij kochana i mysl o mnie prosze bardzo skoromnie. Na zawsze Twój Genek Borówka.

Gość Gienek Loska
to ja wam zaspiewam miłosna piesn :)

Gość Gienia Borowikowa
Gienek kochanie ty moje. A wiesz co ja dzis robilam? Taki gruby welniany sweter zrobilam na drutach, bo taka zimnica, ze hej. A tak mi posmakowaly te logoryyy, ze cala noc robilam to wdzianko i jadlam logoryy. Juz pedze sprobowac tego zakwasu buraczanego. Juz, juz zawijam kiece i lece :) A jaka piosnke chcesz Loska nam wyspiewywac w ten milosny czas ? Gienek to jeszcze by trza pomyslec o jakiejs kapeli, bo bysmy jaka potancowke urzadzili hmm?

Gość Gienia Borowikowa
Salceson , wiem, ze jestes twardy byk i nie potrzebujesz pomocy, ale ja slyszalam, ze Manka Korniszona dala jakies afisz, ze poszukuje chlopa. Moze ona bedzie jak ulal dla ciebie?

Gość salceson małopolski
jak powiedziałem ze sam najde sobie dupe to tak bedzie i basta

Gość jajka i salami
Grzybiarze wszystkich krajów łączcie się !!!!!!!! w pary oczywiście :) pozdrawiam wszystkich.

Gość Gienek Borówka
zielonwa woda wiem ze to ty lalalal

Gość Gienia Borowikowa
Gienek no wiesz nie wierzysz mi?? Mnie? to ja twoja ukochana Gienia !!! Zareczam Ci, ze nei jestem zadna woda ani innym stawem czy potokiem. Urzadzamy te potancowke ?? Bo trzeba zaprosic pare osob :)

Gość Gienek Borówka
to ty jestes jajkiem i salami ? :P genia, genia dajesz po jajach :D

Gość Gienia Borowikowa
Gienek, bo sie rozmysle z tymi zareczynami! Juz mnie nie kochasz??

Gość Gienek Borówka
Genia nawet nie strasz starego Genka :P zartownisia sie znalazła :) Geniu kocha, Geniu nie odda nikomu, Genia jest Genkowa i nikogo więcyyy :*

Gość Gienia Borowikowa
Gienek, ale ty wiesz, ze ja jestem panieneczka z okieneczka imocno grygnales mojego zaufania wiec ,zebym ci wybczyla to bedzie cie to drogo kosztowalo. :) Wyprawiaj sie tam do miasta , skoro swit po swieze 2 beczki logooooorow, bo wlasnie opedzlowalam, a nuzby mi sie przydaly takoż. Aaaaa i sprawiaj tych muzykow. :)

Gość Gienek Borówka
Genia, Geniaaaaaaa gdzie jesteś kochana ? Genia mam muzyków, mam :D byłem daleko w chinach za nimi ale mam :P com się nameczył, com sie nachodził ale mam dla moejej geni ukochanej :* a teraz Genia suknie szykuj bo bede sie przed ołtarz rowadził :) genia, Genia, Genia maaa :*

Gość Gienia Borowikowa
A bo laze i laze za ta suknia i nic nie moge wyniuchac. Narobili tych galerij i jest jeden wielki szmateks. I wiesz co poczne? Sama uszyje dla mojego Gienka, za te wszystkie zaslugi. Kochany a czemu Ty wyprawiles sie az do Chin za tymi muzykantami? Zawżdy Sewerynek Krajewski jest nieopodal .

Gość Gienek Borówka
No Genia jak to czemu, przcie Bayer full czy jak to tam sie pisze, w chinach robia kariere tom za nimi polecioł ,a ty lubisz sewerynka Genia to ja zraz do niego dzownie bo znam go od małego. Toż to sasiad nasz był Genia, z jednego gara zupem jedlim :P jena pajada chelba siem dzieliłem z sewerynkiem to na pewnoe dla mej Geni zaspiewa heeejjjj :D A sukienke Genia szyj bo ty masz talent nie lada, wiec kazad krawocowa moze ci buty umyc jedynie. Kocham cie ma jedyna i nie moge sie doczekac az powiode cie do ołtarza

Gość Bata mowią mi
hahahaha

Gość Gienia Borowikowa
Nie, nie Gienek , Bayer full musi byc , bo ja jestem szalonaaaaa. A jak Sewerynka skombinujesz to podwojnie mi serducho zabije. :)

Gość Gienia Borowikowa
No to suknia koloru borowkowego gotowa, ale pantofelkow brak. Gienek myslisz, ze szewczyk dratewka naszykuje mi piekne bambosze? Zawitaj tam jutro do niego i popytaj, bo ja musze jeszcze za koralami pobiegac . Tylko gdzie ja znajde jarzebine w te wielgaśne mrozy...

Gość Gienek Borówka
Gienia dlaczego sukienka nie jest biała ? ja jestem tradycjonalista i domagam się białej, chociaz wiem ze we wszystkim bedziesz wygladała pekenie ale ta borowkaowa sukienke to ubierzesz na chrzcuny naszego Genia juniorka :) Genia buty sie robia, bedoooo na jutro najpoznii :) Poprosiłem zespół boys o pisenke dla ciebie na naszym weselu, chłopaki sie z checia zgodziłyy i bedzie "jestes szalona" Geniutka a co z menu weslenym ? zalatwiasz tam ? wiesz wszytsko ma byc dla grzybiarzy bo tylko tacy beda na naszym weslisku, wiec bez tortów z masami. tort bedzie czosnkowy :)

Gość Gienek Borówka
zamów tam salami i jaja od Jaśka Pirdoły bo pozni moze braknac :) Zaproszenia ja rozsyłam, do Bogusława trzeba wysłac to musz e dokupic bo brakło :) aj lo wiu maj bejbi :*

Gość Gienia Borowikowa
Gienek dla Ciebie i bialuchna suknia bedzie. Juz sie zabieram za szycie, tylko mi sie maszyna zepsula i musze popedzic, do Zdziska- stryja cioteczengo szwagra zony syna. Ale kochaniutki zdaze , powiadam zdaze :) A menu jest a jakze by nie bylo jest.

Gość Gienia Borowikowa
Menu: Powitanie gosci weselnych i nas Wywar z burakow, pietruszki i marchwi Obiad: Rosol Micha salami z dodatkiem jajek Deser : Kwasne mleko z jagodami tort czosnkowy z polewa z oregano i tymiankiem Przystawki: kiszonki czosnek cebula talerz mleczy z pokrzywa Przepitka: Woda ze studni zakwas buraczany wywar z pietruchy woda cytrynowo-czosnkowa z dodatkiem oliwy z oliwek mleko kozie *dla odważnych (po głębszym) specjalny drink uryna Po polnocy : Salami Salami I jeszcze raz salami Dodatkowe atrakcje: - tance na jednej nodze, aby zrobic hiperwentylacje - tzw jaskółkę, by spawdzic czy nie zamalo wypilsmy zakwasu lub innego aromatycznego drinka czosnkowego - bieg na czas wokół stodoly Kochany czy wszystko ujelam w naszym menu??? Zapraszaj tam , zapraszaj , tylko nie zapomnij o Boguslawie !!! Koniecznie, koniecznie.

Gość Gienek Borówka
hy hy hy :D zajebity Genia zestaw, sam bym lepi nie wymyślił :D Szukam Bogdana ale go nigdzie nie ma więc nie wiem na razie nic konkretnego :D może lepi piece albo poszedł pobiegać w tej swojej opasce i pewnie się tam zaś przed autami chowo , ehhh ten nasz Boguś :D bez Bogusia wesela nie będzie to to na pewno. Ja bym jeszcze dodał do tego manu weselnego wywar z warzywek na gorąco z chmielem co by goście się rozgrzali troszeczkę :P No genia nic nie napisałaś o tej sukienece jak to w końcu z nią bedzie bom sie zmartwił straszliwie. But juz jeden gotowy, Dratewka chłop na schwał zapierdziela z robitą aż huczy. genia weż jeszcze zapytej sąsiadke Kalninowska czy da rade tego świniaka dowiezc nam na wesele. To ja lece za Bogdanem a ty do kalownskiej idz kochana ma. oj dana, oj dana jakmi szczęściarz jest :) ajlowiu bejebe :*