Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzybiareczka ;)

Grzybica układu pokrmowego dla podszywaczy :)

Polecane posty

Gość miałam gronkwca
hahahahaha sikam z was :D

Gość Gienia Borowikowa
Ano mowilam juz , ze dla Ciebie i bielusienka suknia bedzie. Juz Zdzisek- stryja cioteczengo szwagra zony syna naprawil mi maszyne do szycia. Ale kochaniutki zdaze , powiadam zdaze . A ta Kalinowska to nawiedzilam o poranku, ale rzekla, ze musisz byc osobiscie, bo ma tam jakies siano ma też dla Ciebie. BOGUSLAWIE!!!! Boguslawie gdzie jestes??? Wyprawiamy wesele, wszyscy zaproszeni, jeno Ciebie brak. ;( Martwimy sie z Gienkiem co sie z toba dzieje...

Gość Gienek Borówka
Dobrze grzbineczko pójdę do ty Kalnowski chociaz nie mam wcale na to ochoty bo to bojcora nawjekszko w oklicy no ale cóz jak mus to mus :) Boguslawa zaprosze dzisiaj, pewnie przyjdzie ze swoim wesołym tasiemcem wiec jedzenia musi byc co niemiara :D No to drożdzynko juz parwe domykamy wszytsko na odstani guzik nie moegę juz sie doczekac nocy poslubnej :P:P:P hyhyhy Sukienka biala i mój piękny garnutur koloru ogorka kiszonego co to bedzie za slub fiu fiu ale bedooo gali na wsi ale bedooo :)

A kto wam korowaj upiecze? Ha? Ni ma wesela bez korowaja. Biegusiem mnie zapraszać!

Kochani zakochani. Z wielka radością przyjmuję zaproszenie, a w prezencie oddaję Wam tego wesołego tasiemca i niech Was długo rozwesela.

A co mi tam! Dorzucę pałę (!) salami i kopę jaj wiejskich, o bimbrze nie wspomnę(podlaskim).

Gość Gienek Borówka
O widzisz grzybinko moja najdroższa :D Boguś nam tasiemca oddaje i papajka będzie na naszym ślubie muszą być drużbą naszą co ty na to moja nażeczonoo ? Papajko oczywiscie zapraszamy uroczyswcie na wesleisko dla grzybiarzy, zaproszenia będziemy rozwozić jutro z moja uroczą nażeczona, z moim korniszonkiem najdroższym na swiecie :D

Gość Gienek Borówka
I tak w szczęściu udam się dzisjaj na spoczynek, schurpie tylko 2 palsterki salami i zakopie się pod pierzynką i będę marzył o mojej drożdzynce :D Juz nie długo bedzie mom na wieki :P

Gość Gienek Borówka
papajka piecz korwaja piecz bo juz nie dlugo nasz wielki dzien :D

No, juści, biegne robić zaczyn coby pod pierzynę wsunąć, aby drożdże ruszyły.Oj, bedzie, Jezusku kochany, oj!

Gość Gienia Borowikowa
Oj Bogusiu moj kochany, zaraz po Gienku oczywiscie :) Jakze mi milo, ze sie odezwales, bo ja juz telegramy powysylalam po calej zagrodzie. Zacny to dar, ale nie mozemy go przytarmosic , jest zbyt cenny. Ty sie juz do niego tak przywiazales, ze my z Gienkiem nie moglibysmy go tak po prostu wziac. Tasiemiec zaplakalby sie na smierc za Toba. A i Ty noca uronilbys nie jedna lezke. On Cie tak kocha, ze za zadne skarby nie chce isc do nas . Ale nic sie nie martw tasiemiec tez jest zaproszony na slub co nie Gienek? :) Papaja i Boguslaw rychlo oswiadczam to nasi druzbowie. Papajo snadnie dziekuje za Twe jadlo, bynajmniej tasiemiec bedzie bardzo glodny. A i grzybiarze nie omieszkaja sprobowac. Najdrozszy dobranoc :* Niech Ci sie przysni Twoja Gienia :)

Gość Gienia Borowikowa
Gienek no obudzze sie juz ilez mozna snic :) ??? Idzta do Dratewki po moje bambosze na wesele, bo musze sprawdzic czy dobre. Suknia gotowa. Ufff , alem sie urobila.

Gość Gienia Borowikowa
Nie po, dopiero przymiareczki robie, ale takam urobiona, ze ide do lazni i na wyrko trzeba sie klasc, bo jutro nastepne robotki.

Gość Gienek Borówka
Geniula no dejże zyć, dej żyć :D przeciem Ci godoł że kawalerskie z chłopami urządzom, oj com się nachloł to moje, a teraz zaś grzyb się rozszaloł, dyńka mnie nawala łod rana, kalosze żem zgubił gdziś w polu kole chaty kwasniakowej :-o Jak my zaczeli balować wczorej tam my skończyli dzisiej popołedniu, łoj Geniulka moja najdroższa drożdzynko jakim umęczony to koniec :( ale się Geniu wykuruje i będzie jak nowy dla swej Geniuli. Ja tak mam trochu zatrzezen do tego co by nie zabierac Bogusiowi tasiemca, no bo ja ci powiem ze Bogusia tasiemiec tak się z żył zmoimi chłopkami (owsikami) zeteraoz to ja nie wiem jak im powiem ze tasiemca trzeba oddac :-o geniula Bogus na pewno sobie wychoduje nowego tasiemca a ten niech zesz zosatnie za nami, hmm a labmliia moja jak go pokochala az zal sie na seru robi jak widze jak sie muszoo rozsatac :( Geniula pomysl nad tym, przcie milosc kwitnie. Genilula, Geniula juz za tydzien bedziesz Genia Borówka musisz się rzyzywaczjac do nowego nazwiska jakie ci ofiaruje :D Geniulka buty mom dla ciebie tylko musze poszperac bo w tym zamieszaniu z chłopkaomoi to nie wiem gdziem je doł ale bede szukoł dzisiej jeszcze z bolaca dynka i chłopki mi pomoga i lamblinka hahaha No to szykuj sie maj bejbi bo bedzie szał w sobote oj bedzie, bedzie sie wies bawic na naszym weselisku, a zrobimy takie szoł że nam majewski pozazdrosci, moze nawet ci powiem Geniusia ze tvyn przyjedzie i bedo kamerowali nasze zaslubiny. Genula to koncze icde twych cudnych cizemek poszukac w chłaupie, ogarrne trochu bo Romek pusił pawia chłopina i trochu jest niesmacznie, ale Gneius wszytsko posptrztaoo zeby Geniusla nie gniewoła sie na geniusa. To dobranoc moja nazeczono, a za tydzien zono. Papajko mam nadzieje wielko ze zaczyn bedzie gotów niebawem i pozdrawia Genuś Borówka :* Hey :)

Gość Gienek Borówka
Geniula a gdziś ty polezła ? bo ciżemka jedneko znalołz a drugie nie choler nie moge się doszukoć :( oj com ja narobil, loj co :(

Gość Gienek Borówka
Szukam Genia nie martw sie ino bo beda cizemki bedoo to ci gwarantuje twoje genek.

Gość mam gronkowca
Widzę że temat ma się dobrze haha :)

Gość mam gronkowca
Ja tylko jestem ciekawa co to za dwa durnie tak sobie piszą haha a wy coś palicie albo popijacie czy na trzeźwo tak wam wali ? :D

Gość Gienek Borówka
e e e bier ty tego gronkowca swego i dzi nie zadawoj durnych pytan bo Genusiowego bamboszka szukom, no chyba ze pomożesz mi z gronim to bede wdzieczny niezmiernie, a jak sie znajdzize to i biemberek wyciagne to jak bedzie ?

Gość mam gronkowca
no pomoge to juz leze Gienek jak będzie bimberek to czemu nie :D

Gość Gienek Borówka
to wleź że chalupy i szukej, tylko nie ruszej tego dużego pudełka bo to dla moi Geni niespodzianke mom, tylko i nic nie wygadej, bo jak żeś bojcora to ja do chalupye ni wpuszcze.

Gość mam gronkowca
Już wchodzę z moim gronkowcem złocistym, nie jestm plotkarą nie martw się Gienek :D

Gość Gienia Borowikowa
Oooo jak sie stesknil za mna moj kochany Gienek. Tys mial kawalerski ja zas panienski. Ot co! Oj Gienus co sie dzialo mowie Ci oj, oj . Powoli dochodze do siebie :) Papaja to nawet myslala, ze ja juz po slubie tak popila tego likieru czosnkowego . Przyznaj sie gdziezes mi dal moje bambosze, bo przecie boso nie pojde . Chcesz zeby mnie Kalinowska obgadala najwieksza bojcora w calym wszechswiecie. Oj, jaka jestem podeskcytowana tym slubem, ze dla Ciebie Gienek wszystko, nawet na tasiemca sie zgadzam. Przygotuje mu kocyk. Bogus juz dawno pewno ma nowego tasiemca:) Mam nadzieje, ze karoce zamowiles z dwoma solidnymi ogierami, bo trzeba sie pokazac we wsi. No. Jak wrocisz z pola to namysl sie dobrze czy cosik nam nie brakuje. Bogus zerknij do naszego menu czy cos jeszcze mozna dodac?

Gość mam gronkowca
ja wam swego gronkowca oddam w prezencie, oryginalny zloty goronkowiec :P

Gość Gienia Borowikowa
Gienek spojrz jakies nam prezenty ofiaruja. hoho jedno daje tasiemca drugie gronkowca wow, jak my sie im odwdzieczymy. GIENEK!!! Chodza ploty, ze jestesmy sknery wiec musimy zaprosic wszystkich grzybiarzy! Bogus cos straszy, ze nie przyjedzie bez zielonejwody. Pewno bez rozowej 68 tez nie pojedzie , musimy wszystkich zaprosic, bo wiesz strzeli focha i tyle bedzie.A wiesz, ze bez Bogusia slubu nie bedzie. A i takoż Kalinowska bedzie miec radoche z bojek. Wiesz jak ona sie rajcuje jak komus cos zlego sie dzieje.

Gość Gienek Borówka
Geniaaaaa, Geniaaaaa mam ciżemka twego !!!! zanlazłem w końcu a com się naszukoł to moje :/ Wiesz Genia gdziem znalozł ? w zyciu byś nie zgadala :) w ty wielki beczce z łogurami :) no mokry trochu bo mokry ale sie wysuszy i bedzie jak nowy, a jak bedzie trochu łoguerm zalatywał to i dobrze śiwadzczy ło grzybiarzach :) Benek musioł go tam wsadzic bo pamietam ze chłopinie pic sie zachciało i morde tam w ty beczcce moczył , a twoje cizemki lezały kole beczki i skurczybyk chyba popijoł z beczki twym pieknym bucikem a to duren stary. A niech spotkom gnide to mu zaroz wygarne, nie bedzie mi mordo dotykoł Genusiowego trzewika :-o Takim Genia rozgniewany na tego Benka ze szkoda gadac, pieron jedny. No bedoo Genia prezenty oj bedo a mi tam na prezentach tak nie zalzy waze zeby Goscie dopisali wiec zielonywody zabraknac nie moze a i rozowom wypado zaprosic bo przcie nam kiedys pomogla korniszkonka szukac jak sie z łancucha skurczybyk zerowl, no mysla tam mysl Genia kogo jescze zapsimy bo to przciez juz w sobote bedzie nasz wieli dzien. ło kwasniakowy to mi nie gadej bo jak ja dorwe w sowje ła[y to i nie podaruje tego jak wczorej do haliny gadaloa ze weselisko robimy a przciez jeszcze nie dawno babce drozdowy sie zmarlo, ta bojcora to teylko człowiekoi dupe obrobic potrafi, ale ty sie genia nie przjmuj ja te babe prztrzepie tak ze ja trafi szlag. Genusia a i Miras bedzie z zapperem sie wprasza to co przecie chlopiny nie przgonie tylko zeby z Bogusiem sie nie na siekierki i kjiki nie pobili bo wtedy to kwasniakowo maiała by oczym gadac, dejecie ludzie spokj. siada przy nalewce czosnkowej mojej Geniusi i swojskim salami to mysle ze bedzie spokoj u zabawa dopiesz. jakem szedl dzisiej na jarmoark to napotkolem tyz Hanke a ona zaoferowała nam pomoc i powiedziala ze surowego jedzenia naniesie, a warzyw i owocow gadoła ze bedzie obficie. to Genia nie ma sie czym przjmowac bo wszytsko bedzie jak trzeba i moeja Geniusia bedzie szczesliwo i zadowlono. hey :) ajlowiu bejbe :D

Gość Gienia Borowikowa
Gienek kochany no to lec podopraszaj tych grzybiarzow niech i oni maja ucieche z zycia. Ja mysle ,ze i Szczypiora i Mirasa mozna zaprosic i Skocz tam na to drugie f(o)rumowisko, bo ja musze jeszcze do jakiego spa skoczyc a wszakze moge nei zdazyc jesli bede tak praszac i praszac wszystkich. A ty moja chlopinko to harda jestes i dasz rade, moj Ty skarbenku ;) Oglos, ze nie oczekujemy darow to i Kwasniakowej nosa utrzemy tymi plotami wszystkimi. A ten Benek to niezle musial pochlac, zeby nie odroznic buta od szklanki. Coza lachudra jedna. Gienek czuwaj , czuwaj , bo mnie nerwy takie biora, ze hej. Co z tym powozem????

Gość Gienek Borówka
Genia ty nic się nie martw, paćkaj się tam w błocie w tym spa czy jak to się tam zwie. wszyćko bedzie, powóz bedzie zaprzgniety konikami żwawymi. Tera biegne jeszcze do stryjk od heńkka siostry bo koła nam reperuje i zaytom czy sie chłopina wyrobo na sobote, musze go pogonic trochu, nic się Genia nie martw wszyćko bedzie, wszyćko.