Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comyslicieo tym

ABORCJA- Wasze opinie

Polecane posty

Gość comyslicieo tym

Jakie jest wasze zdanie na temat aborcji i dlaczego akurat takie? Ja uważam, że za aborcję matka powinna odsiedzieć karę więzienia normalnie jak za zabójstwo. Dla osób, które uważają, że płód to nie człowiek polecam stronę o aborcji, na którą niedawno się natknęłam. Ostrzegam, ze wchodząc w galerię można doznać szoku... aborcjatozbrodnia.pl Jak sobie pomyślę o tym, że większość pustych bab usuwa dziecko a raczej je morduje to szlag mnie trafia. I to tępe tłumaczenie o prawie do własnego brzucha.... Albo, że dziecko może sie chore urodzić..dzieci sie leczy nie zabija. Ciekawa jestem czy rodzice, których dziecko np. w wieku 12 lat będzie miało wypadek i będzie niepełnosprawne czy wtedy też go zabiją..... W głowie sie nie mieści

Gość eeeeeeee????????
Daj sobie siana. Aborcja to nie zabójstwo, a ta strona to zwykła propagandowa sieczka.

Gość nhfjsr
tak, zgadzam sie, aborcja to zabojstwo. a palikot chce ja zalegalizowac, ostatnio tu byl taki temat. zeby puste laleczki i goowniary mogly dawac doopy i usuwac po kazdym przygodnym je*anku.

Gość eeeeeeee????????
nhfjsr nie myl aborcji z antykoncepcją. Zresztą, lepsza aborcja po przygodnym jebanku niż dziecko na śmietniku czy w domu dziecka.

Gość nhfjsr
ja mam nie mylic? to te goowniary myla. i palikot myli. bo kazda bedzie mogla usunac dziecko zamiast zalozyc gumke facetowi. skoro jestem przeciw tzn ze nie myle prawda?