Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wro2012

jestem w ciąży i sama

Polecane posty

Gość wro2012

Czy jest szansa ułożyć sobie życie po urodzeniu dziecka?

Gość czemu jestes sama
i w ciazy ? Gdzie tatus od dziecka i twoj maz? Co sie takiego wydarzylo, ze jestes w takiej sytuacji? Musi Ci byc bardzo trudno?

Gość zinnka
Hm...szansa jest zawsze. Pytanie, dlaczego nie ulozylas sobie zycia teraz? Nie potrafilas? Nie chcialas? Treudno miec wiec pewnosc, ze bedziesz potrafila zrobic to w przyszlosci. Szkoda dzieciatka, ktore bedzie sie wychowywac bez ojca.

Gość bezrobotna85
Pewnie, że jest szansa. Przede wszystkim nie dołuj się i nie zamykaj się na świat mężczyzn. Znam dużo dziewczyn, które ułożyło sobie życie. Ważne, że ie usunęłaś.

Gość wro2012
tatus mnie zostawil, jeszcze chcial zebym usunela ciaze, dlatego uwazam ze jest cieniasem i żałuje że on jest ojcem. Zreszta zawsze uwazalam że mam wieksze jaja niz on ale bylam zakochana i mi zalezalo, wiem - beznadzieja. Chce ulozyc sobie zycie ale checi checiami a w zyciu nie wiem jak bedzie bo nie bylam w takiej sytuacji.

Gość czemu jestes sama
hmmmm.Przypuszczam, ze masz problem z ocena i wyborem partnera . Trudno Ci bedzie znalezc kogos , kto wezmie sobie taki bagaz na glowe . Potencjalnie twoje szanse ocenilabym 1 :10 .

Gość malinowykisiel
To po diabla z nim spalas bez zabezpieczenia? teraz dziecko bedzie sie wychowywac bez ojca, bo mamusia nie wiedziala co robi. No szok! Ojciec jest cieniasem? A kto go na tego ojca wybral,co?

Gość wro2012
zawsze mi mowil ze chce zebym byla mama jego dzieci, a znamy sie 3 lata. No to zostalam mama, ale on jakos ojcem nie chce byc.

Gość czemu jestes sama
a jaka masz sytuacje finansowa , zwodowa , socjalna. To wszystko ma wplyw. Bo jesli szukasz utrzymywacza , to mozesz mocno sie dodatkowo zawiezc.

Gość potrzebny Ci nchłop od zzraz?
jestem gotów, twoją ciążę mam w tyłku

Gość wro2012
JestJestem głupią sukąktóra daje dupy za gar zupy,.... no i wszylo dziecko co zrobic?:( ugotowac na nim zupe?:(:(:(:(

Gość wro2012
mam kase, super wykszalcenie i jestem atrakcyjna,chcialam miec dziecko tylko nie sama, bo jest to beznadziejna sytuacja. wiec jedyne na czym sie zastanawiam to to czy uda mi się znalezc ojca dla tego dziecka... nie mowie juz teraz ale kiedys.

Gość czemu jestes sama
to juz twoje akcje wzrastaja. Bo nie bedziesz szukala sponsora i utrzymywacza Ciebie i dziecka. Ja bym zmienila podejscie , nie szukala ojca dla swego dziecka , a partnera dla siebie .Twoj partner powinien akceptowac twoje dziecko , szanowac, jesli na taki uklad poszedl. Nie musi kochac go jak ojciec.Raczej tego nie wymagaj . Jesli pokochalby twoje dziecko-bylabys szczesciara. Ale wedlug mnie wystarczy akceptacja .

Gość wro2012
no ja na cuda nie licze.

Gość czemu jestes sama
cuda pewnie czasem sie zdarzaja :-) Ale mysle , ze jesli jestes zaradna kobieta i bardzo starannie przyjrzysz sie facetowi , moze uda Ci sie stworzyc stabilny zwiazek. Ale nie rozmieniaj sie na drobne :-) Zagraj od razu o duza stawke . Lepiej tak, niz swoje zycie zasmiecic .

Gość 1113mala
Szukasz ojca dla swojego dziecka? Ale przeciez dziecko ma ojca i juz miec innego nie bedzie. Moze miec wujka, albo ojczyma, ale nie ojca.

Gość 1113mala
Ale mysle , ze jesli jestes zaradna kobieta i bardzo starannie przyjrzysz sie facetowi , moze uda Ci sie stworzyc stabilny zwiazek. Ale nie rozmieniaj sie na drobne Zagraj od razu o duza stawke . Lepiej tak, niz swoje zycie zasmiecic . Nooo na to wszystko autorka miala i szanse i czas, ale jakos nie wyszlo. Wiec z ta jej zaradnoscia raczej licho. Teraz powinna skupic sie na dziecku, a nie na sobie, bo to dziecko jest teraz najwazniejsze.

Gość dwro2012
no właśnie najgorzej jest byc ta zaradna bo wszyscy tego od ciebie oczekuja, nie mozesz siasc i plakac bo nikt cie z tej strony nie zna. Ale poddawac sie nie mam zamiaru, zreszta jak zwykle:)

Gość czemu jestes sama
:-D zaradna masz byc dla siebie i juz dla dziecka . To Ty go powolalas do zycia i jestes podwojnie odpowiedzialna . Poplakac sobie mozesz, ktoz Ci zabroni?

Gość dwro2012
ojciec ktory chce usunac dziecko bo tak wygodniej nie zasluguje na bycie ojcem, chociaz alimenty sam chce placic ale ja wiem ze to tylko la zabicia wyrzutow sumienia, a sama kasa nie wystarczy temu dziecku.

Gość czemu jestes sama
ale czego ty kobieto oczekujesz? Bo sie pogubilam? Chcial aborcji -ma prawo tak myslec i oczekiwac. Nie zdecydowalas sie -tez masz pelne prawo i nalezy Ci sie szacunek . Bedzie placil alimenty-podziekuj , ze nei bedziesz sie prawdopodobnie szarpac po sadach i komornikach . Urodz dziecko , bo tak zdecydowalas. Ale na Boga nie oczekuj, ze beda faceci skakac z radosci, bo jestes ladna , zaradna, tra ta ta. Na rynku matrymonialnym jest duzo kobiet pieknych, zaradnych i co tam sobie wymyslisz i nie majacych ogona za soba. Taka prawda. Przejrzyj na oczy i badz realistka . Na zdrowie . nie dziekuj. Pa.

Gość Opalll
A wy ile macie lat, ze nie rozmawialiscie o ewentualnej ciazy? czy ty nie wiedzialas, ze twoj chlopak nie chce dziecka? Takie sprawy omawia sie przed, a nie po.... Gdybym wiedziala, ze moj facet nie zaakceptuje ciazy, to bym sie zabezpieczala. Bo wychowywanie dziecka bez ojca to robienie krzywdy dziecku. Jestes zaradna? Super, tyle ze twoje dziecko cale zycie bedzie miec swiadomosc, ze tatus go nie chcial. Jak sadzisz, dobrze bedzie mu z tym?

Gość wro2012
no wlasnie nie oczekuje cudow tylko normalnosci. Moze bardziej nie oczekuje ale mam nadzieje. Pozdrawiam

Gość wro2012
hej, przeczytaj co napisalam . Tatus mi 1000 razy powtarzal ze chce ze mna dziecko.

Gość wro2012
i trudno faceta po 30 nazwac chlopakiem, ktory nie wie co mowi.

Gość wro2012
i trudno faceta po 30 nazwac chlopakiem:) na dodatek ktory nie wie co mowi

Gość rudy lisekkk
na pewno dasz sobie radę masz mamę? rodzeństwo?

Gość rudy lisekkk
wiesz, czasem lepiej liczyć na pomoc obcych niż rodzinę jak facet jest nieodpowiedzialny to miałabyś na utrzymaniu 2 dzieci :)