Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;jljhbjhbzbfwjhsgbjhbn hihi

zia sprzedaje suknie

Polecane posty

Gość skończcie z tym piperzeniem
o zazdrości, same zazdrościcie i nudzicie się w swoich pałacach, bo wszystko już się wam przejadło... i tylko szukacie potwierdzenia, ze ten kto ma kase, ten jest lepszy w czym?? wylącznie w zawartości portfela - bo mózgu już nie

Gość kasa kasa kasa kasa
i zazdrość zazdrość zazdrość zazdrość a gdzie serce??? rozsądek?? empatia??? poczucie taktu??? stomatoloszki ano abc nie pytam, one ani serca, ani taktu nie posiadają, uciskałyby je w portfel ;)

Gość beznadziejnie zakochana:D
stomatoloszka ja mam pytanie ile moge "bezpiecznie" chodzic bez plomby. Wypadla mi a nie mam po drodze teraz do dentysty. Co do Zia ja jej zycze wszystkiego dobrego i tak zazdroszcze slubu, ale po pozytywnemu:)

Gość beznadziejnie zakochana:D
ech

Nie zazdroszczę niczego Ziai i dlatego nie jestem do niej jakoś krytycznie nastawiona. Ma pieniądze to robi z nimi co chce. A zazdrosne są jedynie osoby które wyzywają ją od pustej bogaczki. Może i ma pieniądze ze spadku, może i rodzice zapewnili jej przyszłość ale co z tego. Jak jej się skończą to albo będzie musiała iść do pracy albo siąść i płakać ale to jej sprawa jak zagospodaruje sobie majątek czy roztrwoni go w kilka lat czy starczy jej do końca życia.

A co ma "serce??? rozsądek?? empatia??? poczucie taktu???" wspólnego ? Bo również nie widzę spójności ?

Gość tytułem komentarza
co do postawy zyciowej Panny Zii (panny, bo żoną nie jest, tylko konkubiną) Ze skarbczyka dzieł Jeana de la Fontaine: Niepomny jutra, płochy i swawolny, Przez całe lato śpiewał konik polny. Lecz przyszła zima, śniegi, zawieruchy - Gorzko zapłakał biedaczek. "Gdybyż choć jaki robaczek. Gdyby choć skrzydełko muchy Wpadło mi w łapki... miałbym bal nie lada!" To myśląc, głodny, zbiera sił ostatki, Idzie do mrówki sąsiadki I tak powiada: "Pożycz mi, proszę, kilka ziarn żyta; Da Bóg doczekać przyszłego zbioru, Oddam z procentem - słowo honoru!" Lecz mrówka pyta sąsiada: "Cóżeś porabiał przez lato, Gdy żebrzesz w zimowej porze?" "Śpiewałem sobie." - "Więc za to Tańcujże teraz, nieboże!"

Wiersz miałby sens, tylko że w przypadku ludzi bogatych takie sytuacje zdarzają się niezwykle rzadko. Nie sądzisz chyba że w normalnych warunkach, gdy np nie ma wojny, ktoś kto ma mnóstwo pieniędzy, inwestuje np w nieruchomości, nagle straci majątek?

Gość zia w nic nie inwestuje
zia się bawi a rodzice (żadne Kulczyki ani Grycany, notabene...) i tak już przykręcają jej kranik z kaską - stąd upadła np. wałkowana miesiącami perspektywa sprowadzania z USA "w ciemno" sukienki Very Wang, takiej, jaką nosiła na ślubie panna Clintonówna bo zia chciała sie poczuć jak prezydentówna, och, jaki lans :-p niezła była rozróba, wlącznie z odszkodowaniami, bo salon już sprowadzał suknię (koszty nieludzkie), a tu się zia wycofała z umowy, bo rodzice powiedzieli "nie, dość tego" i pieniążków córuni na trzecią sukienkę jednak nie dali to polazła jak niepyszna do zienia i kupiła kieckę z wieszaka ;) taką samą, jak była już żona Damięckiego - małżeństwo az 8 miesięcy przetrwało ;)

Gość pamiętam jak zia
tygodniami ćwierkała że spłynęło na nią "błogosławieństwo sukni" - tej od Very jak na nią spłynęło, nie wiem, buo kiecki nie mierzyła, oglądała tylko na zdjęciach gdy się okazało, ze nie kupi Very, bo jednak za droga i rodzice odmówili współpracy, zia natychmiast oświadczyła, że nie było mowy o żadnym "błogosławieństwie", że ona przecież zawsze chciała tę od Zienia bo ona taka piękna i taka sama jak u Alicji Farrelowej ;) oj, forumki na GW omal wtedy zii smiechem nie zabiły ;)

a skąd Ty to wszystko wiesz? np o tym że nie inwestuje, że rodzice "zakręcili kurek z kasą", jakie były powody chęci kupowania "prezydenckiej"sukienki? A jak ktoś szyje na wzór księżnej Kate to znaczy że jest snob i debil?

A skąd znacie takie szczegóły panny Zia ? :) Macie czas na czytanie jak to piszecie bzdur ? baa jeszcze z jaką dokładnością zapamiętujecie każdy szczegół z jej życia :) Tylko po co ?

Gość pamiętam jak zia
bo zia WSZYSTKO opowiada ze szczegółami w necie, włącznie ze szczegółami "pierwszego razu" ;) ona każdą głupotę wpisuje do netu, żyje virtualem, nie odróżnia realu od netu a opowiada tak nieskładnie, i tak się plącze w zeznaniach, że dziewczyny na GW z lubością wytykają jej kłamstwa i żądają wyjasnień tak było z "błogoslawieństwami sukni" - napisala tyle głupot, ze później ciężko sie było wycofać z poprzedniej wersji... oj, wiła się zia bidula jak piskorz w swoich zeznaniach, bo ciężko wybrnąć z niezgodności w zeznaniach, jak sie ma taki mały rozumek ;) zia na GW to zjawisko takie, jak Jola Rutowicz w szołbizie, czy Gracjan R. w necie - jest po to, żeby się z niej/niej pośmiać i tak jak Jola, zia istnieje tylko wtedy, gdy zwraca na siebie uwage - gotowa jest więc zrobić z siebie kompletną idiotkę, byle tylko nie spuścili z niej reflektorów... forumki mają ubaw po pachy, a zia puchnie z dumy, że taka jest trendy i snobby ;)

26 stycznia polska zamierza podpisać ACTA czym to grozi ->http://www.youtube.com/watch?v=-GChoQ7ad78&fe ature=share NIE BĄDŹMY BIERNI bardziej obrazowo -> http://demotywatory.pl/3656056/ACTA *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Gość zia pełni taka rolę w światku
Panien Młodych, jak Kononowicz w "polityce" - żadne z nich nie przyjmuje do wiadomości, że jest żałosne i wzbudza śmiech tak jak Kononowicz, tak i zia jest traktowana jak zjawisko kabaretowe tyle, że Kononowicz nie pojmuje faktu, że jest pośmiewiskiem, bo jest osobą lekko upośledzoną, pozbawiona umiejętności myślenia abstrakcyjnego - ale zia??? podobno jest sprawna umysłowo... a też nie łapie, że stała się pośmiewiskiem

A po co czytacie to co pisze jeśli to są głupoty niewarte uwagi ? Nie wolicie w tym czasie przeczytać dobrej książki czy choćby iść do teatru czy kina ?

Może i jest pośmiewiskiem, ale nie sądzę że ją to przejmuje, wobec faktu, że dla ludzi o niskim statusie społecznym, o czym świadczy np przekonanie że w Polsce"wszyscy zarabiają max1500 zł". A każdy kto ma kasę może wydawać ją na co chce, nie widzę problemu w kupowaniu sukienek nawet za 50tys

Gość nie czytałaś wczesniej
skoro było tu pisane wyraxie, że wypociny zii czytuje się po to, żeby sie z niej pośmiać

Gość ja akurat z zii śmieję się
do rozpuku, lepsza rozrywka z czytania jej wypocin, niż z niejednego kabaretu ;)

Gość ej ty, stomatoloszka
czyżbyś była nadworną dentystką panienki Zia, że tak zawzięcie jej subtelną dupcię liżesz

Nie wiem czemu robicie takie halo z tej Ziai ? Niech żyje jak chce, opisuje co chce w szczegółach i ma do tego prawo. Czemu nikt nie podchodzi krytycznie do blogów osób które ciężko chorują i w każdym szczególe opisują ostatnie dni z życia, operacje, swój stan zdrowia, dodają zdjęcia. Czy też według was te osoby się chwalą a może żalą ? Piszą bo mają w tym jakiś swój cel. Zia również go ma. I nie widzę w tym nic złego.

Gość o tak zia z pewnością na swój
cel - stwarzanie sztucznych mód, ślepe kopiowanie wzorców z Hamaryki, no i zarabianie na reklamowaniu firm, które płaca jej za sztuczny PR w necie blogi osób ciężko chorych otwieraja nam oczy na to, jak kruche i zaskakujące potrafi być życie; na to, że za chwilę może właśnie my będziemy potrzebowali wsparcia i pomocy a co dają nam wypociny panny zia??? co najwyżej efekt szoku, do jakiego stopnia można być pustym i bezmyślnym

Gość ale zia akurat jest strasznie
nieszczęśliwa, gdy komentarzy NIE MA ;) ona bez komentarzy usycha, komentarze sa jej potrzebne jak powietrze!!!! więc tak naprawdę wyrządzamy jej przysługę, komentując ;) ot, taka z niej osoba zewnątrzsterowna - sama nie zrobi nic, musi spytać, i dostac porcję głasków albo kopniaczków ;)