Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgyukj

Dlaczego nie całuje?

Polecane posty

Gość hgyukj

Od jakis 3 tygodni spotykam sie z chlopakiem, co 2-3 dni gdzies. Na 4 spotkaniu pocalowal mnie po raz pierwszy tak namietnie, potem tylko calus na powitanie i pozegnanie, potem jeszcze tylko raz tak sie calowalismy... Wydawalo mi sie ze dobrze nam sie calowalo i pisal potem jak mu ze mna dobrze, ze mnie uwielbia, ostatnio zadziej sie odzywa, ale nadal codziennie i juz nie tak slodko. Dlaczego skoro juz mnie pocalowal to nie moze na kazdym spotkaniu? Wiem, ze chce byc delikatny i nie chce mnie sploszyc, bo jestem mlodsza i niesmiala. Ale ja sie zastanawiam teraz, czy moze ja zle caluje albo mniej juz mnie lubi? W sumie to dobrze ze nie jest napalencem, no ale chcialabym takiego namietnego pocalunku. Pierwsza go nie pocaluje, bo sie wstydze. Jak myslicie, dlaczego? Jesli chodzi o oddech, to mam swiezy. To dla mnie dziwne, bo jak wczesniej spotykalam sie z chlopakami, to czesto dosc mialam calowania, najczesciej nie mogli sie odemnie odkleic.

Gość ghghghg
coś musi być na rzeczy, on pierwszy pisze? hmm nie wymuszaj niczego, ale potem jak dalej bedzieci sie spotykac to zapytaj go czy wszystko jest ok

Gość ktora ladniejsza
moze zle mu odpisalas, tzn na dystans ?

Gość Eeerrr...
Moze facet chcialby, zebys Ty tez czasami cos zainicjowala, moze traci entuzjazm wlasnie dlatego, ze jestes niesmiala, no bo skoro wstydzisz sie go pocalowac, to co dopiero bedzie jak przyjdzie do seksu...

Gość hgyukj
Co to za pytanie? Napisalam przeciez ze niesmiala... Odpisywalam mu dobrze i tez milo. On zawsze pierwszy pisze. Moge czasami pisac pierwsza, czy lepiej nie?

Gość Karlinka XxX
jesli on jest niesmialy , to nie widze przeszkod zebys czasem napisala pierwsza, faceci tez lubią jak kobietka sie do nich pierwsza odezwie , wtedy czuja się wartosciowszy

Gość na co czekasz, pisz
całuj go piewsza, wtedy zobaczy! że ci zależy tak jak jemu na tobie. Teraz jest nie pewny już o co chodzi. Pewnie sam zastanawia sie dlaczego tylko to on iniciuje wszystko. Zadziałaj pierwsza, zobaczysz jakie będą efekty. Powodzenia

Gość manitou898
Poprostu postanowił, ze on zrobił coś dla ciebie i teraz nie pocałuje cie zanim nie zrobisz mu loda. Wyjdz z taka inicjatywa a zobaczysz jak zmieni sie jego postepowanie.