Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliettaaa

rozpad małżeństwa w ciąży

Polecane posty

Gość a dlaczego to Ty z
dzieckiem i w ciąży chcesz odchodzić??? spakuj dziadowi walizki i WON!!! niech on sobie szuka innego lokum...

skoro twoj maz nie ma zamiaru zabrac z twoich barkow czesc obowiazku, najzwyczajniej w swiecie je olej. nie posprzata pomimo ze ma wolne, ty tez tego nie rob. jak wroci z pracy, pijany czy nie, wez za raczke i powiedz ze teraz bedziecie sprzatac razem. kilka takich sytuacji i zmieni front. obiadki i owszem, ale niech co drugi dzien on gotuje. nie ugotuje, nie zje. nie ugotuje on, nie gotuj i ty. powiedz mu ze nadszedl czas zmian. jestes ciezarna, zmeczona praca i domem matka i potrzbujech chwili odpoczynku. powiedz ze jesli bedzie w domu posprzatane i ugotowane nie bedziesz miala nic przeciwko jego wypadom z kumplami.

nie jestem marzycielka... jestem zona, czasami zmeczona i sfrustrowana!!! czasami mam dosc tego ze maz nie slucha milych prosb i wlaczam czerwony przycisk:) dziala... bynajmniej w moim przypadku

Gość Juliettaaa
W moim przypadku to nie podziała już próbowałam. On jest uparty i uważa że wolno mu wszystko tak został wychowany, matka jego faworyzowała. A w tym mieszkaniu co jesteśmy teraz nie chcę zostawać bo po pierwsze za te pieniądze co bym musiała płacić to wynajmę sobie coś małego jakiś domek a po drugie jeden pokój wynajmujemy mężczyźnie a wiadomo jak będzie później jak bedzie 2 dziecko.

Gość podejscie praktycznie
Hej, sama mieszkam w UK i z przykrosia musze stwierdzic, ze niektorym facetom zwyczajnie dobija, brak wiekszych problemow zyciowych i poczucie wiecznych wakacji wplywa dosc niekorzystnie. Chcialabym sie wypowiedziec od strony praktycznej: wszystkie zasilki wypisz na siebie, pozbieraj w jedno miejsce wszystkie dokumenty typu pay slipy, umowe najmu, p60. W razie gdy zdecydujesz sie na separacje po powrocie spakuj go, podziekuj ( sama abaolutnie sie nie wyprowadzaj) i zloz aplikacje o dotacje do mieszkania. Jesli macie wspolne konto to zaloz osobne.Przede wszystkim postaw na niezaleznosc to jedyna szansa zeby facet sie otrzasnal