Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgorzkniala23

Moje malzenstwo sie wali, pomocy!

Polecane posty

Gość zgorzkniala23

Witam serdecznie! Mam 23 lata, moj maz 31, jestesmy malzenstwem od 5 miesiecy, znamy sie 2,5 roku, mieszkamy razem 1,5 roku. Nie mamy dzieci, a slub nie byl wynikiem wpadki. Moj maz kompletnie mnie ignoruje. Bardzo rzadko wspilzyjemy, raz na 2 tygodnie i cala akcja trwa do zaspokojenia partnera, choc kiedys bylo zupelnie inaczej. Nie pomagaja kuse stroje, wino, dobra kolacja. Jestem atrakcyjna kobieta i zawsze mialam duze powodzenie. W ostanim czasie nie pracuje, ale nie marnuje czasu-dbam o dom, dobrze gotuje, sprzatam, ponadto doksztalcam sie, robie kursy, ucze sie jezykow, realizuje zainteresowania. Znajomi maja mnie za doskonala pania domu. W sumie rodzina i dom zawsze byly u mnie na pierwszym miejscu. Niestety od jakiegos czasu (a dokldnie od slubu) wszystko sie wali.

Gość witamy w rzeczywistosci
gadaj z nim , ze jest alarm w tej rodzinie .

zgorzkniala23 "Nie mamy dzieci, a slub nie byl wynikiem wpadki." A cóż to za pleonazm? To chyba logiczne, że jak nie macie dzieci to wpadki nie było.

Gość dziewczyny z kafe to my
no te białe róże dobrze nadają:D;)

Gość okładka do ksiązki
widocznie to zwolennik okładek a nie treści...

Gość zgorzkniala23
Bielyje Rozy-czasem slub jest wynikiem wpadki, a konczy sie poronieniem. Wiesz?

no te białe róże dobrze nadają oj tam niechcący się rozi udalo:P

Bielyje Rozy-czasem slub jest wynikiem wpadki, a konczy sie poronieniem. ślub kończy się poronieniem.... ciekawe....:P

Gość zgorzkniala23
Fajnie, ze sie dobrze bawicie. Ja tez boki zrywam. Dzieki za chec pomocy.

kobieto a jakiej pomocy mamy ci udzielić? wytargać szanownego małżonka za uszy lub inne członki?

ike "oj tam niechcący się rozi udalo" Jakie niechcący! Lepiej się przyznaj, że nie możesz znieść pochwały wypowiedzianej pod moim adresem. :D

przestancie .Cisza.Kolezanka ma problem . Co radzimy ? -rozmowa szczera po pierwsze -ustalenie problemu najwiekszego, ktory daje taki obraz malzenstwa : diagnoza - zalecenie postepowania , w zaleznosci od przyczyny co wiecej -mylscie kolezanki

Lepiej się przyznaj, że nie możesz znieść pochwały wypowiedzianej pod moim adresem. ależ mogę roziu:P ten jeden raz ci się należy:P

Gość zgorzkniala23
Jednak podziekuje za pomoc. Sadzilam, ze mozna z kims porozmawiac, moze ktos ma podobny problem. A jednak trafilam na same szyderstwa osob, ktore podnosza wlasna samoocene cudzymi problemi.

nie uciekaj.Ja jestem normalna kobieta . Ze mna mozesz porozmawiac .

ike "ależ mogę roziu ten jeden raz ci się należy" No! To pierwsze lody przełamane, teraz to już z górki. :D Lepiej zaopatrz się w większe opakowanie wazeliny, bo przyda Ci się. :)

Gość oj zgorzkniała
po prostu miałaś pecha,że ten topik nawiedziła Ike. Ona niszczy wszystko, czego się dotyka. Nie przejmuj się. Zostaw ten topik i za kilka dni załóż nowy, może ike go nie znajdzie, chociaż pewnie teraz będzie węszyła jak ogar. :D

ze mozna z kims porozmawiac, moze ktos ma podobny problem. no właśnie tak naprawdę nie potrzebujesz pomocy bo w gruncie rzeczy dobrze wiesz co powinnaś zrobić ale po co ? lepiej się poużalać i jakoś to będzie

Lepiej zaopatrz się w większe opakowanie wazeliny, bo przyda Ci się. o masz! będziesz ode mnie pożyczać ?:P

ike -badz uprzejma i idz sobie na inny topik.Daj kobiecie porozmawiac .

Ach, jaki boski kontrast: dziewczyny z kafe to my "no te białe róże dobrze nadają" i oj zgorzkniała "po prostu miałaś pecha,że ten topik nawiedziła Ike. Ona niszczy wszystko, czego się dotyka. Nie przejmuj się." Widać, że na tym topiku znajdują się osoby o nieprzeciętnej inteligencji, którzy znają się na ludziach. :D

Gość Olgaaa213123
No raz na 2 tygodnie to nie za często .. a nawet rzadko.. nie wiem w czym tkwi przyczyna. czy w jego przepracowaniu ,czy w znudzeniu , rutynie.. może pora jakos ożywić wasz związek? moze za bardzo sie starasz?

Gość zgorzkniala23
Rozumiem, ze Ike to jedna z osob nie majacych wlasnego zycia i caly czas spedza w necie? Boze, ona to dopiero musi byc sfrustrowana, zeby tak ludzi gnebic. Czy jest jakis topic poswiecony tej osobie? Moze inni uzytkownicy powinni zalozyc? Bo widze, ze postac znamienita.

Gość Olgaaa213123
a jeśli bedzie coraz gorzej to nie wiem .. rozwód pewnie