Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatZaplanal

zarejestrowałem się na badoo.. żadna kobieta mi nie odpisała

Polecane posty

Gość ta od bólu
Wiem tylko jedno na siłę nic nie wychodzi. Lepiej przestań myślec o tych kobietach zajmij się czymś przyjemnym a wtedy same się pojawią, u mnie to tak działa. Kiedy liczysz na coś bardzo i nie widzisz zadnych efektow zaczynasz miec negatywne myśli, tą złą energie wysyłasz w kosmos która z trzykrotną siłą do Ciebie powraca tzw. prawo trzykrotnego powrotu. "Prawo trzykrotnego powrotu - prawo, które jest m.in. elementem buddyjskiej karmy. To najprostsza zasada pod słońcem, która wyjaśnia w jaki sposób każdy człowiek jest szamanem swojego przeznaczenia. Chodzi o to, że każda rzecz, którą robisz, każda myśl i każde twoje słowo to określona energia. Jeśli wysyłasz do ludzi dobre myśli, dobre słowa i dobre czyny, to tak samo dobre słowa, myśli i czyny wracają do ciebie z trzykrotnie większą siłą. Chodzi oczywiście o prawdziwe, uczuciowe dobro, a nie manipulowanie rzeczywistością. Jeśli zrobisz coś dobrego, tworzysz pozytywną energię, która wróci do Ciebie z czymś dobrym. I odwrotnie, jeśli stracisz panowanie nad sobą i zwyzywasz kolegę kierowcę, to taka zła energia też wkrótce uderzy w ciebie." fragment Pawlikowskiej Dlatego, jeśli bedziesz robił coś przyjemnego, automatycznie zaczniesz wysyłac dobrą energie ktora do Ciebie wroci z trzykrotną siłą. Podaje przykład: Chcesz poznac kogoś na badoo, ok, zaloguj się, wejdz na czyjs profil, moze napisz do kogos ale wszystko to rob do momentu w ktorym sprawia ci to przyjemnosc (nic na sile) kiedy poczujesz, ze zaczyna Cie to męczyc zajmij sie czyms przyjemnym, nie wiem, np. włącz sobie fajny film...cokolwiek, jednocześnie badz zalogowany na badoo. Daje słowo, ze jeśli nie tego dnia to za jakiś czas poznasz kobiete...albo na badoo albo w realu. Ale pamiętaj nic na siłe. Moze ci sie to wydawac głupie ale to działa.

Gość na co mu ta jedna
szamanem swojego przeznaczenia..tutaj przestałem czytać.

Gość poeblos...........
dlaczego niby 3 krotnego powrotu????? moim zdaniem wraca tyle samo energii ile wysyłasz, skad niby sie ma wziac ta nadwyżka (3 krotnosc)?

Gość ta od bólu
juz po Twoich wypowiedziach na tym forum widac, że masz w sobie tyle złej energii, wszystko negujesz, jestes chodzącym nieszczęściem, na wszystko reagujesz ze złością i agresją I TO CIĘ GUBI. Druga kwestia...napisales do wielu kobiet i żadna ci nie odpisala, a zobacz ile ja poświęciłam tobie czasu! Pewnie odpisałam ci z nawiązką, za te wszystkie "nieodpisane wiadomosci"...hehe, więc nie jest tak źle. Staraj sie zobaczyc w kazdej nawet trudnej sytuacji dobre strony, skupiaj sie tylko na nich. Po co marnowac czas i energie na negatywne rzeczy, przeciez to nic nie zmieni tylko jeszcze wiecej przyciagnie zła!

Gość ta od bólu
teraz juz wiadomo, czemu zadna nie odpisala. Good luck!

Gość TIMUR

Do mnie piszą dużo. Pierwsze, (albo drugie) pytanie: "Co porabiasz w Polsce?", "Gdzie pracujesz?".  Nie pytają prosto, ile zarabiam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość 93993
1 godzinę temu, Gość TIMUR napisał:

Do mnie piszą dużo. Pierwsze, (albo drugie) pytanie: "Co porabiasz w Polsce?", "Gdzie pracujesz?".  Nie pytają prosto, ile zarabiam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Faceci też mnie pytają co robię i gdzie pracuje , wychodzi na to że są męskim dziffkami i materialistami