Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatZaplanal

zarejestrowałem się na badoo.. żadna kobieta mi nie odpisała

Polecane posty

Gość swiatZaplanal

to utwierdziło mnie, że nie podobam się dziewczynom mam 24 lata i nigdy nie miałem kobiety dół na maxa..

Gość notkek dotało?
a fotkę wrzuciłeś, bo tylko to działa na kobiety

Gość swiatZaplanal
no aby pisac do kobie na baddo trzeba wrzucic 3 fotki i tak tez zrobilem eh masakra, napisalem do mnostwo kobiet id oslownie zadna nie odpisala... kurwa masakra

Gość glutyyyyy
Zobacz z iloma teraz rozmawiasz :-) No na pewno z jedną :-) Pozdrawiam

Gość na co mu ta jedna
jeśli nigdy jej nie zobaczy albo nie przytuli?

Gość swiatZaplanal
ja naprawde mam doła.. do tego czeka mnie wesele niedlugo, beda same pary a ja sam jak palec cala rodzina juz ze mnie brechta, ze jestem sam jak ciota..

Gość glutyyyyy
A na Badoo przytuli? Bo z takim problemem chłopak się zwróciŁ

Gość na co mu ta jedna
głupie pytanie glutyyyyy..nie na tym to polega? pogadać, poznać, spotkać się i w jakieś tam ewentualnej przyszłości zbliżyć?

nie mów o sobie ,że jesteś ciotą ....już nie przesadzaj ..lepiej wejdź na jakiś czat ....

Gość glutyyyyy
Może i nie. Ale ostatnią rzeczą na jaką bym wpadła to szukanie kogoś przez internet i jakieś badoo ...sradu ... No ale rozumiem,ludzie są różni i mają inne wymagania i problemy.

Gość swiatZaplanal
jebac czaty sa tam same pasztety po drugie laski nie widza mnie wiec jakas tam odpisze a kazda ktora mnie zoabczy to odrazu mnie olewa zalamuje mnie to

Gość na co mu ta jedna
hahah:D no zniszczyłeś mnie tym ostatnim postem. szukasz księżniczki kiedy sam nie grzeszysz urodą? ja akurat nie mam nic przeciwko tego typu portalom. jeśli jakieś parze to pomoże to dlaczego nie skorzystać? ;)

Gość swiatZaplanal
kto powiedzial ze szukam ksiezniczki :O oj zdziwila bys sie..

Gość na co mu ta jedna
nie jestem nią. może przesadziłem z tą księżniczką ale takie coś mi się zwyczajnie nasunęło. może poszukaj kogoś o "analogicznej" urodzie?

Gość swiatZaplanal
nie wiem jaka laska jest o analogicznej urodzie..

Gość ta od bólu
a ja tam jestem zalogowana i wielu mężczyzn do mnie pisze, do każdego z nich odpisuje (nawet jeśli wygląda tragicznie). Wchodze tam w innych celach, chcę podszkolic sie w języku obcym, więc obracam sie w towarzystwie cudzoziemców a nie polaków. Hmm, w ciągu tego okresu poznałam trzech bardzo atrakcyjnych mężczyzn - co niestety utrudnia mi życie, bo dosc szybko sie zauraczam. A tak wogóle to odradzam takie miejsca jak badoo, czaty... do poznawania ludzi. Spróbuj poznac kogoś w normalny sposob. Zacznij od siebie! Myśle, ze masz niskie poczucie własnej wartosci i stąd te problemy. Najpierw pokochaj siebie potem ciesz sie życiem a kobiety pojawią się same. Wiem, ze łatwo powiedziec gorzej zrealizowac ale moze Tobie się uda. Radzę a sama mam problemy...hehe.

Gość swiatZaplanal
te.. ta od bólu przestan pierdolic ok? z moim wygladem i moja sytuacja zyciowa nie da sie pokochac zycia, a kobiety nigdy sie same nie pojawią , zapamietaj

Do autora. Byłem tam chwilę zarejestrowany i rożnie to bywało. Ale , to tez zależy jaka będzie Twoja pierwsza wiadomość. !! Mógłbym Ci , pomóc :)

Gość ta od bólu
przeczytaj książke "W dżungli samotności" B. Pawlikowskiej.

Gość ta od bólu
hmm...a skoro polki nie odpisują, to zagadaj do cudzoziemek!

Gość swiatZaplanal
mam wyjebane na cudzozimki

Gość na co mu ta jedna
nie wydaje mi się aby autorowi chodziło o samą rozmowę. taką może znaleźć przecież tutaj.

Tak , ale tam dziewczyna też z celem znalezienia kogoś. Po za tym , Kobiety otrzymują dużo wiadomości. Zazwyczaj każdy facet pisze ( jesteś super , chciałbym Cie poznać ) A gdy on napisze coś nowego , może ją to zaciekawić !! Tak jest

Gość swiatZaplanal
gowno prawda wszystko zalezy kto pisze robilem jakis czas temu test wrzucilem fotki jakiegos przystojniaka bogatego i pisalem prsote wiadomosci typu "co tam?" i kazda odpisywala.. a jak wrzucilem swoje fotki ip isalem nieco ciekawszy wstep to doslownie zadna nie odpisala no zalamka

Gość na co mu ta jedna
co zrobisz, ty też nie zagadałeś do najbrzydszej. kobieta też ma oczy.