Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyuyjjhjhhg

czy siłownia to dobry pomysł dla 8 latka

Polecane posty

Gość uyuyjjhjhhg

Maz od miesiąca zabiera syna na siłkę 3 razy w tygodniu w tym tygodniu 4 Z tego co wiem nie są to ćwiczenia rekracyjne tylko takie normalne na poszczególne grupy mięśni Osobiście uważam że to za wcześnie żeby np machał sztangą

Gość Eeerrr...
Nie wiem co to za silownia, do ktorej wpuszczaja 8-latkow?! Tam, gdzie ja chodze minimum to 16 lat. 8 letnie dziecko nie powinno chodzic na silownie, bo miesnie nawet jeszcze do konca sie nie wyksztalcily, nawet jeszcze nie urosly. Twoj maz robi tym dziecku krzywde, nie powinnas go puszczac!

Gość uyuyjjhjhhg
Kiedy on chce chodzić inaczej mąż by go nie brał Maz np się cieszy że już 15kg gryf podniósł dzisiaj,też mam wątpliwości Mąż twierdzi ,że nic mu nie będzie a skoro na wf nie chodzić to niech chodzi na siłkę

Gość Eeerrr...
Twoj maz jest nienormalny!!! Wiesz ile to jest 15 kg dla dziecka w tym wieku?!? Obciazajac tak kregoslup skonczy na wozku w wieku 20 lat! Oczywiscie, ze chce chodzic na silownie, bo to cos, czego zadne inne dzieci nie robia, bo rodzice by im na to nie pozwolili. A jakby chcial pistolet, zeby kogos zastrzelic, to tez by dostal, bo chce? Jestem ciekawa co to za silownia i gdzie, bo chetnie bym zglosila, ze wpuszczaja dzieci!

Gość uyuyjjhjhhg
Uważam że trochę przesadzasz,w każdej normalnej szkole jest prowizoryczna siłownia i dzieci tez tam ćwiczą np raz w tygodniu Ja jestem za tym że jak tam jest to niech pojeździł np na rowerku albo pochodził po bieźni porobił jakieś brzuszki i takie tam

Gość Eeerrr...
Oczywiscie, ze bieganie, rowerek itp. sa w porzadku, ale nie podnoszenie 15kg sztangi!