Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Jacy są faceci spod znaku Lwa?

Polecane posty

Gość kbaekbg
moglabym dlugo wymieniac :classic_cool:

Gość kbaekbg
zapatrzeni w siebie np.

Gość kbaekbg
musisz chwalic :classic_cool:

Gość nooo potwierdzam
strasznie zapatrzeni w siebie, egoiści....ale z drugiej strony jak mają rodzinę opiekuńczy, mam lwa od 16 lat i mnie wkurza często taki ważny gość :( co to nie ja...

Gość kbaekbg
a Ty Carrie co - po znakach zodiaku dobierasz facetow? :P Lew jest ciezkim znakiem, lubi blyszczec jaki masz znak zodiaku?

Nie dobieram, ale duzo sie sprawdza w pewnych kwestiach odnosnie cech charakteru. :classic_cool: Ale np z Bykiem juz w zyciu nie bede miala nic do czynienia, never kurwa, nawet jakby mnie zbajerował najlepiej na swiecie!!! :classic_cool: Mimisiowy, czyli zdradzasz 😭 Ja jestem baranem. :classic_cool:

Gość kbaekbg
to lew i baran sie dogadaja :classic_cool: oba ogniste znaki

Gość nooo potwierdzam
byk gorszy na pewno :( ale lew ...dziwolong jakiś, niby chce dobrze ale ....zależy chyba do jakiego znaku ja jestem wagą i się niestety dostosowuję :(

Kurwa, byki to najwieksze skurwiele na swiecie, zdradzaja, oklamuja, liczy sie dla nich tylko hajs. Kazdy byk jakiego znam jest taki i kazdy, o ktorym slyszalam tez. nooo potwierdzam - a jak z wiernoscia? :classic_cool:

Ale znaki zodiaku nie mają nic wspólnego z charakterem. Ktoś spod znaku barana może być spokojny drugi porywczy. Jak możecie wierzyć w takie zabobony.

Gość nooo potwierdzam
no witaj lejdi jesteś lew to byśmy się dogadały ale kobieta lew a facet lew to dwie inne bajki, miałam wszystkie przyjaciółki spod lwa a teraz mąż lew i no nie wiem taki inny niż te przyjaciółki ...

Gość luzer1
nie znam zadnego,ale slyszalem ze upierdliwi strasznie i mają tendencje do spamu i trollowania

Gość nooo potwierdzam
tyle lat się znamy i "niby" wierny tak mówi przynajmniej i tak moje szpiegowanie dowodzi, miał jakąś załamkę ale to w sumie nic strasznego, baba w pubie się do niego przyczepiła a potem smsy pisała "miłosne" ....jesteśmy tyle lat ze sobą i myślę że szkoda by mu było utracić tego co ma.... ja tak myślę ...moja mongolska teoria :)

pewni siebie, zaborczy aczkolwiek sami wiernosci nie dotrzymuja:P W lozku chyba swietni. Swa wypowiedz opieram o moje 2 zwiazki z lwami i 3 malzenstwa moich kolezanek z tymi osobnikami. Tez jestem baranem i z lwem ciezko sie dogadac:O