Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Jacy są faceci spod znaku Lwa?

Polecane posty

Taaa chyba jak kurva rozwód wezmę:-( i tobie pod ciżemkę wlezę skoro taki raj obiecujesz:-P

tzwel to twój stary a z takim żydowskim ryjem nikt i tak ciebie nie będzie chciał tym bardziej nie oscyluj w lwach czy koziorożcach bo najwyżej na co cie stać to KURA

Gość luzer1
Carrie Pelagia? nie wydaje mi sie a co do koziorozcow to najgorzej gdy sie zetkna ze skorpionem lub bykiem

Gość nooo potwierdzam
facety lwy to są takie że jak np. pozmywa (jeden talerz) to przez miesiąc jeszcze opowieści słychać jak on to w domu ciężko pracuje :) ..takie tam z życia rodzinnego :) a jako kochanek ....hm są lepsi

Gość luzer1
Carrie o kurwa,musialem sorry,jedno z niewielu imion ktorych nie lubie

Gość luzer1
Carrie no wiec Misza wstepu slow kilka: dusigrosz,do tego starszna pierdoła,upierdliwiec,litrami pochlania wietnamskie zupki i tanią wóde,udaje aniola a ma czarno za pazurami

Gość luzer1
Michaił to ze jestes gejem nie musisz sie przyznawac publicznie,rob to w domowych pieleszach

Michał ty jebany pedale nie zgrywaj już rycerza. Raz zostałeś już przegnany jak próbowałeś bronić takiej malej jednej ale ci nie wyszło. Więc się bujaj bo i tak dupy nikt ci nie da.

Gość luzer1
Carrie jakie jeszcze imie bys chciala?

Gość luzer1
Carrie a to sorry miszo

Gość luzer1
Carrie o Miłoszu chcesz wstepniak? prosze bardzo Miłosz: strasznie miły,uczynny gosc,ale nigdy nie ruchal i pewnie nigdy nie porucha,czesto chodzi zaspany i zasapany,jest czesto wczorajszy i lubi podkradac innym facetom swinie

Nie wiem jak się ma to do innych michałow lwów ale ja jestem pieprzonym niepoprawnym optymistą jak ten dzieciak co na prezent gwiazdkowy dostał kupe końskiego gnoju rozrzucający go po całym pokoju i z entuzjazmem wołający TU GDZIEŚ MUSI BYĆ MÓJ KUCYK!! Nieraz mi ta cecha uratowała życie

Gość luzer1
Piotr : bywa inteligentny,ale rzadko rucha bo oniesmiela kobiety i troche przynudza,czesto urywa mu sie film nawet na pierwszej randce,ma sklonnosci do alkoholu i chorob

Gość luzer1, a spod jakiego znaku
faceci są najlepsi w łóżku? ;)

Gość luzer1
Carrie i inne kobiety(faceci tez) uwazajcie zwlaszcza na Olgierdów Olgierd: stara sie byc miły,bywa uczuciowy,stara sie byc zabawny ale mu nie wychodzi, bywa swietoszkowaty, a z drugiej strony chetnie wyruchałby cie siostre lub matke

Gość luzer1
spod jakiego znaku faceci sa najlepsi w lozku pyta anonimowa internautka ;) spiesze z odpowiedzią,otoz skorpiony,wagi i strzelce( z duza sklonnoscia do zdrad)

Te pokurwieńcu mimisiowy możesz mnie ewentualnie za włosa na torbie pociągnąć! Luzer opis mego imienia ani trochę nie pasuje do mojej osoby:-D pewnie jakiś odmieniec jestem:-D