Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Jacy są faceci spod znaku Lwa?

Polecane posty

Michał jesteś pierdolonym odmieńcem i to kurwa widać gołym okiem. Jak byłeś mały stary cię w dupe zapinał i takie są skutki uboczne. Wstyd mi że jesteś moim imienikiem pedale jebany w dupe pierdolony cwelu

Gość anonimowa internautka
;) skorpiony i wagi tez ze skłonnością do zdrad? i czy zawsze duży temperament = niewierność

Carrie współczuję tobie żydowskiej mordy i śmierdzącej cipy a mi możesz jedynie zazdrościć co podkreślasz. Twojego debilnego nicku komentować nie będe idiotycznych tematów tym bardziej a kutasem to bys sie udławiła ty stara kurwo

Gość luzer1
@Michaił mozliwe zes odmieniec,ale te opisy imion ktore znam sprawdzaja sie w rzeczywistosci, jeszcze trzeba dodac ze optymista,czasem niepoprawny,ze sklonnoscia do adhd i podniecania sie byle czym,lubiacy bajzel i chaos :)

Nawet brak mi słow Mimisiowy, Twoje argumenty i pociski sa wyjete z doopy, nawet nie są zabawne, jedynie bezsensowne. Mniemam rowniez, ze Twoja inteligencja jest rowna długosci Twojego penisa. Czyli reasumujac - niewielka. :) 🖐️

Gość luzer1
anonimowa internautka wagi nie zdradzają, skorpiony dosyc czesto(zwlaszcza faceci),ale strzelce bardziej,ze sklonnoscia do zdrad najbardziej lwy,byki,barany

Gość luzer1
@mimisiowy nie obrazaj innych,tylko dyskutuj na argumenty podaj mi imie a powiem ci kim jestes

Gość luzer1
anonimowa internautka nie zawsze temperament=sklonnosc do zdrad

Dziękuję Carrie za dostąpione zaszczyte:-P:-* Mimisiowy stary ci zamiast do ryja w oko ejakulatem strzelił że tu się tak miotasz jak świnia w pomidorach?! Wypierrdalaj i nie zapomnij staremu oscypka opierdolic spod napleta przed snem

Gość luzer1
Michaił i ty cycu zalatwcie to gdzies na ulicy,a nie na tym szacownym forumie ;)

Gość anonimowa internautka
Luzer1 - dzięki. I tak tego nie sprawdzę. No, może w 1 przypadku. :)🖐️

Ja tu w przeciwieństwie do niektórych przyszedłem normalnie pogadać ale taka patologia musi się wyebać i topik rozpierdolić.