Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gregota

Spieszmy sie kochac mezczyzn, tak szybko lysieja

Polecane posty

Gość Gregota

Mowimy nie lysiejacym facetom

Gość pizgam
chyba ty

Gość Gregota
A podoba sie wam taka pokraka z zakolami?

a ja lubię łysych. to tacy sami faceci jak z włosami. Jednym pasuje łysinka innym nie ,ale to samo można powiedzieć o włosach, jednym pasuje dana fryzura innym nie :));))):)))

Gość adsfgd
ja lubie lysych:D mam lysola kocham lysola:D

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Dla mnie może być łysy ,nawet lubię :)ale nie z zakolami i na siłę zakrywającymi je włosami tkzw"pożyczka":D:D Jak łysieje niech lepiej zgoli się na 0 :)

moj ma zakola, ale nie ukrywa ich na sile pogodzil sie z tym i dzieki temu jest dla mnie najseksowniejszym facetem

A ja zdecydowanie mówię NIE łysiejącym facetom :) nie wiem czemu faceci nie mogą sie pogodzić z tym że łysienie ich dyskwalifikuje jako facetów skoro sami sa w stanie skreślić dziewczynę tylko dlatego że utyła :) co jest głupie bo schudnąć można a odłysieć sie nijak nie da :p

Gość biela200
spieszmy się kochać kobiety ... Tak szybko przestają być piękne, gdy odpadają tapety ...

Nie wiem czy bym sie rozstała, chyba nie, ale na pewno nie zaczęłabym chodzić z łysiejącym facetem.

lysieje niestety co zmniejsza moje i tak marne szanse juz przez sam wyglad moge sie godzic z samotnoscia

Gość murasz
a ja mialbym normalne wlosy ale sie gole na zero!

Gość tyuhbm
Lisabet S.-ile Ty masz lat,15?

Gość ziomekx
ja tam sie zawsze na lyso scinam maszynka do golenia wiec co to za roznica ogolony czy lysy naprawde?

Gość gdgdgd
nie porównuj łysienia do tycia . Lysienie to normalny proces i nie da sie z nim walczyc czy go odwrócic . , a tycie to zaniedbanie Zreszta jesli mezczyzna łysieje to jest nic nafzwyczajnego -bo męzczyzni mają łysienie w genach , ale gdy kobieta łysieje to jest tragedia . Gorzej jesli facet ma 40 lat i nie łysieje . Wtedy mozna podejrzewać ze ma żenskie hormony .

Gość ghhgf
mozna powstrzymac lysienie a nawet przywrocic wlosy lysemu na pewno robiąc przeszczep włosów .

Gość ghhgf
łysienie mozna przyrównac raczej do cellulitu u kobiet . Jesli ktos porownuje lysienie do tycia to ma problemy z głową .

O! jakie święte oburzenie :D a faceci to sobie mogą wyzywać kobiety od pasztetów i innych, a jak tylko im wytyczyć jakieś kryteria to od razu jest sie najgorszym :p

chodzi o rzeczy niezalezne od nas jak sie obzerasz, nie dbasz o siebie to jestes pasztetem (i nie ma znaczenia czy jestes kobieta czy mezczyzna)

Ja nie mówię że łysienie świadczy o zaniedbaniu tylko że nie podobają mi sie łysiejący faceci oraz kurduple poniżej 185 cm. Chyba mają prawo mi się nie podobać? Na tej samej zasadzie jak niektórym facetom nie podobają sie kobiety z małym biustem, szerokimi biodrami, albo krótkimi nogami. Jakoś to że facet wybrzydza nikogo nie oburza :p