Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona_1988_

Co powinnam zrobić w tej sytuacji..!!Przeczytajcie..!

Polecane posty

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
ja napisalabym co u mnie? a dziekuję ze sobie o mnie przypomniales:) milego wieczoru i tyle albo dzisiaj tez imprezujesz? to moze dzisiaj ja sie skusze, dobrych snow:) nie wiem, ale musisz wyjśc na miła i zdecydowaną, nie ofiarną

Gość zasmucona_1988_
a ja mu chciałam napisać że miałam zablokowane konto.. ale jak napiszę mu któregoś z tych smsów to są pretensję o imprezę on tego nie zrouzmie przez smsy..

Gość zasmucona_1988_
napiszę mi że jest wolny i że miał prawo jechać to jakim ja prawem mam być na niego zła że pojechał??

Gość zasmucona_1988_
nie chce się z nim kłócić przez smsy, bo wiem że tak wyjdzie..

Gość zasmucona_1988_
on sam powinnien mieć rozum i pomyśleć co może a czego nie wypada nie zamierzam go zmuszać do siebie, żeby był ze mną, sam powinnien to czuć..

Gość anna sssss
widze ze laczy nas ten sam rocznik powiem Ci jedno- KOBIETO-SZANUJ SIE! to Ty masz balangowac, a on ma sie za Tobą uganiac! przeczytalam tylko kilka pierwszych postow a juz widze ze jestes typem placzki a w pozniejszym czasie kury domowej- takie kobiety nie kreca facetow ale pragna zamązpojscia po to, zeby pozniej byc zdradzana kura domowa szanuj sie, badz pewna siebie a kazdy bedzie jadl Ci z reki z gory przepraszam za ewentualne bledy ale jestem po piwie %)

Gość zasmucona_1988_
anna czyli odpisać mu z obojętnością?? bez żadnych pretensji, proszę pomóż mi co mam zrobić teraz:(

Gość zasmucona_1988_
napisał mi dziś smsa" hej , co tam u Ciebie" to co mam mu odpisać?? bo dziś mu nic na to nie odpisałam..

Gość zasmucona_1988_
anna asss doradź mi coś!

Gość anna sssss
w sumie to nie jestem w temacie i ide oproznic lodowke bo zglodnialam po tym piwie nie wiem... wy krecicie ze soba, czy co? calowaliscie sie? doopczyliscie? czy narazie tylko tak piszecie, bo jak tylko piszecie, to napisz mu, ze nudzisz sie w weekend wiec moglby Cie zaprosic na jakaś kolacje ;) bo lubisz dobrze zjesc

Gość zasmucona_1988_
my piszemy, spotykamy się, całowaliśmy się też ale od Sylwestra nie widzieliśmy się i w ten weekend chciałam się z nim spotkać..

Gość zasmucona_1988_
to zapoznaj się z tematem i napisz mi coś konkretnie co mam mu teraz odpisać??

Gość zasmucona_1988_
i proszę nie żartuj tylko napisz coś na powaźnie..

Gość zasmucona_1988_
ale dziś zbytnio nie przejął się że mu nie odpisałam bo już nic nie napisał, tylko tego jednego smsa;/

Gość zasmucona_1988_
ja lecę nyny, jutro rano odczytam jak coś:) z góry dziękuję, dobranoc:)

Gość anna sssss
ale z tym zeby zaprosil Cie na kolacje to nie zartowalam, napisalam to jak najbardziej powaznie a co Twoim zdaniem w tym smiesznego

Gość lulu 12345
Dziewczyno! Co on ma takiego w sobie że nie dociera do Ciebie że jesteś - wybacz- odskocznią dla niego?

Gość lulu 12345
Facet jak sobie przypomni to pisze do ciebie smsy na które ty z wytęsknieniem czekasz cały dzień. I potem analizujesz co odpisać, żeby dalej się kręciło i żeby on sobie nie pomyślał...-NO HALO!!!

Gość dkfjj
a co to za zwyczaje zeby z w nocy sms puszczac? powinnas go olac i tyle.

Gość zasmucona_1988_
heh ale ja mu w nocy smsów nie wysłałam... to co mam go olać i w ogóle nie odpisywać??

Gość zasmucona_1988_
proszę niech mi ktoś napiszę coś sensownego czy mam odpisac mu?

Gość zasmucona_1988_
to nie jest tak, że jak sobie przypomnij, on piszę praktycznie do mnie dzień w dzień mamy kontAKT, może ta impreza to był taki jednorazowy wybryk, miał ochotę odreagować to pojechał i tyle..

Gość mariner
daj sobie spokoj z ta znajomoscia.Kompletnie nie pasujecie do siebie a poza tym odnosze wrazenie ze chyba nie znajdziesz sobie powaznego faceta bo jestes osobowoscia toksyczna.Ida za toba problemy.Nie wiesz co dla ciebie w zyciu jest wazne ,nie potrafisz walczyc, jestes typem placzki ,co to oskarza caly swiat za swoje winy a nie szuka przyczyn w sobie samej. Poszukaj sobie faceta ktory jest konkretny. Nawet w dazeniu do twojej doopy! ale konkretny ! i na nim buduj swoja przyszlosc.

Gość zasmucona_1988_
a niby po czym to wywnioskowałeś że jestem osobą toksyczną?? nie rozumiem;/

Gość zasmucona_1988_
mylisz się potrafię walczyć!! i wiem co dla mnie jest waźne.. nie znasz kogoś a oceniasz!!

Gość zasmucona_1988_
już sama nie wiem co mam robić;( zdołowałam się po tych słowach poprzednika, jestem beznadziejna:(

Gość anrdreamel
ale dlaczego sie zdołowałas, nie masz swojego rozumu? nie wiesz co napisac? powiedziec jak postapic? czy nie mozesz zwyczajnie powiedziec mu o co ci chodzi? juz teraz wiem skad kłótnie, sprzeczki ty je powodujesz, ciagle marudzisz, czepias sie wszystkiego, detale, droboazgi zmień sie bo bedzie ci trudno wogole o zwiazek

Gość anrdreamel
marinen ma racje, nie potrafisz walczyc, nie masz ikry od 2 dni jeczysz co opisac czy odpisac i nic nie robisz załosna osobowośc

Gość xchocolatex
Wiesz co moim zdaniem jeżeli raz sie w zwiazku nie uda to i za drugim razem bedzie tak samo ale to tylko wylacznie moje zdanie. powiem na swoim przykladzie bylam w zwiazku dluzszy czas ale rozstawalismy sie 3 razy i za 4 sie nie udalo to dalam sobie spokoj i od tamtej chwili uwazam ze jak za 1 razem nie wyszlo nie wyjdzie za 2.. facet moze i mu w pewnym sensie zalezy na tobie ale sam nie wie czego chce bo gdyby wiedzial to spedzilby tamten wieczor z toba a nie jechal sam na impreze bo by poprostu mu ciebie brakowalo, uwaza cie za fajna i traktuje bardziej jak przyjaciolke i wyjscie awaryjne gdyby mu sie z jakas nie udalo zawsze ma ciebie. moje odczucia po przeczytaniu tego. znajdz innego ktory zapewni ci stabilizacje uczuciowa ale co ty zrobisz to twoja sprawa:)

Gość zasmucona_1988_
wcale nie czepiam się o drobiazgi i detale...heh..nie znacie a oceniacie moją osobowość..śmieszne i zarazem żałosne..!!