Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallllamana

Ja pierdole ludzie są teraz tacy zrobieni zdbani, zadowoleni itd

Polecane posty

jeśli chodzi o włosy to rzeczywiście palenie rzuć, to i cerę będziesz mieć lepszą, nie susz włosów, chodz z mokrymi spać, rano są lśniące, kup jakąś odżywkę, ewnetulanie poczytaj o domowych sposobach pielęgnacji nie wiem jakie masz problemyz cerą, jeśli są to niedoskonałości to polecam Ci krem Brevoksyl, poczytaj tu o nim http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3308528 no i przede wszytkim, co dziennie zmywaj makijaż, bez tego nie bedzisz mieć ładnej buzi

kocoszanel czym masz pomalowane usta? czy to tylko na zdjęciu wyszedł taki efekt ładnego, delikatnego różu?

"dzień po imprezie moja cera wygląda na wypoczętą, mówił mi to mój eks, znajomi, którzy ze mną imprezowali na drugi dzień mówią, że w ogóle nie wyglądam jakbym piła, tylko jakbym miała relaks " Moze to zasluga "relaksu" jesli na co dzien masz napiety grafik i sporo stresu? Ja bardzo sporadycznie imprezuje, pewnie dlatego moj organizm traktuje to jak "atak" na swoj naturalny ... tryb funkcjonowania :D

Gość atigagG
bauntyy niech ci będzie :) a kocoszanel nie lubię za to że jest taka ładna :) Tej :)

zawsze na usta nakladam tylko bezparwny Carmex, naturalnie mam takie jasne usta. Nooo czasami na wieksze wyjscia, czerwona szminka.

furgonetka, radzisz jej chodzić spać z mokrymi włosami? Moim zdaniem to jest czyni bardziej sianowate, a autorka ma przeciez problem z suchymi ;) lepiej aby wyschły naturalnie. Też miałam problem z suchymi włosami więc zaczęłam je myć zawsze przed wyjściem, w wilgotne wcierałam jedwab i "podsuszałam" suszarką - wtedy były lśniące i wyglądały zdrowo

kocoszanel, może masz rację z tym relaksem podczas imprezy, bo się odstresowuję po całym, ciężkim tygodniu

tylko nie suszarka, przeciez ona włąśnie wysusza, no nei musis chodzić spać z mokrymi, ale czekać aż same wyschną, niby efekt po suszeniu jest dobry, ale na dłuższą metę to szkodzi włosom

rowniez polecam jedwab do wlosow i wszelkie olejki na noc bez splukiwania, po umyciu, do tego szampon na objetosc, a odzywka - ze splukiwaniem- nawilzajaca przeciw puszeniu sie. To powinno wystarczyc ... na poczatek :P

Gość mamusia synusiaaaaa
w sieciówkach teraz wyprzedaze, fajna bluzke mozna znaleźć za 20 zł, leginsy dzisiaj widziałam po 24 zł ( chociaz sama bym nie zalozyla bo jakas taka nie ubrana sie czuje w tym) fajne apaszki juz po 5 zl wystarczy sie przejsc i poszukac :-) wlosy im bardziej naturalne tym lepiej to samo zz makijazem, wystarczy tylko małe podkreslenie tego co ladne i zakrycie tego co mniej :-)

"w piatek o godzinie 6 rano zrobiłam make-up. Podkład, puder, róz, eyeliner i tusz. Nie zmyłam tego na noc, bo była impreza. Potem spałam z tym w sobote do południa i zmyłam go dopiero dzis pare minut po północy"" lol! Po czyms takim na 100 mialabym juz zaskurniki na nosie i wysuszone usta i policzki - co ja mowie! Wszystko wysuszone! Do tego pewnie jakis pryszcz w pakiecie! Dlatego nawet po calonocnej imprezie nie poloze sie bez kapieli i nalozenia kremu! Zrob peeling :D

Gość atigagG
a ja polecam czador :)

Gość kobieta chce być fit
Te ubrania z sieciówek to jest najgorsze co może być. Czasem można cos upolować fajnego, ale przeważnie takie szmaty można znaleźć chyba tylko w lumpeksie. Chociaż tam chyba z jakością i tak jest lepiej. Radzę chodzić po małych butikach, tam ceny są niższe i jakość lepsza. I nie zobaczysz potem w tym samym ubraniu pół miasta.

na pryszcz użyj pasty do zębów. Kto to widział peeling na pryszcze robić?

A i włosy macie właśnie suche od tego jedwabiu, bo to nic innego jak silikon. Kupcie lepiej balsam i stosujcie na końcówki po umyciu.

dokaldnie kawa - najlepiej z jogurtem naturanym!! na cialo cukier jest okej, twarz sobie podraznisz!

Ja robię z rumianku, ale podobno nawet z czarnej herbaty można. Ale ten trick stosuje tylko jak mam nieprzespaną nockę, żeby oczy wyglądały ok. No najważniejsze to sie wysypiać. Jak rano wstaję to się nadziwić nie mogę jaka jestem śliczna :D Ale z przyzwyczajenia nakładam podkłąd i tusz :O To jest głupie, że mając super cerę nie potrafię obejść się chociaż bez kropli podkładu :O