Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallllamana

Ja pierdole ludzie są teraz tacy zrobieni zdbani, zadowoleni itd

Polecane posty

Gość zallllamana
baunty ty to nawet kombinować nie musisz, jesteś b. ładna :) żeby ładnie wyglądać to na prawdę trzeba miec do tego naturalne predyspozycje, ładną cere czy rysy i kształt twarzy o proporcjonalnej figurze nie wspominając

Gość zallllamana
znojomi z kafe? kiedy oni mnie tu ewidentnie nie lubią : O A chłopak z neta mnie nie interesuje, w ogóle to ja mam nieco spaczony pogląd jeżeli chodzi o stosunki damsko męskie. Byłby to by sobie był nie ma go to trudno. Przeżyję. Zresztą wszystko idzie przeżyć.

Gość to zamiast fajek i piwa
kup sobie krem do ciała i lakier do paznokci. Nie znoszę takich ludzi, narzekać to potrafią, ale nic w tym kierunku nie robią. Piszesz, że nie możesz rzucić, haha, ja też nie mogłam ale rzuciłam. Poprawiła mi się cera i zęby, mam mniejsze zadyszki, zaczęłam ćwiczyć i lepiej się odżywiać. Robię makijaż, maluje paznokcie i świetnie się czuję.

masz suche włsoy , zlą cerę przez palenie i pewnie nieświeży oddech, rzuć fajki a zaoszcędzisz na jakiś kosmetyk, rzeczywiscie nie trzeba wiele kasy zeby dobrze wyglądać, trezba tylko dbać zeby wyglaać schludnie, paznokcie czyste, pomalowane, żadncyh odprysków, właosy czyste, makijaż świeży, nei przesadzowny, włosów nie susz,ani nie prostuj, to się po jakimś czasie odrodzą i zaczną błyszczeć. ja nie wiem z czym Ty masz dokładnie problem, chętnie Ci pomogę i pewnie inen dziewczyny też, ale zauważyłam , ze żeby czuć się zadbaną potebna jest po prostu systematyczność

Gość zallllamana
moja droga podstawowe kosmetyki to ja mam więc nie wyskakuj mi tu z kremem jakimś i lakierem do paznokci

Gość kafeterianka z czarnym nickiem
zauwazylam u siebie dziwne zjawisko:D zawsze po wypiciu alkoholu jestem ładniejsza :D:D

Autorko, dbanie o siebie nie wymaga ogromnych nakladow finansowych, wymaga za to ogromnej checi i konsekwencji...

moim zdaniem nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie, które nie potrafią o siebie zadbać i podkreślić urody. Ale wszystko jest do nauczenia :) na suche włosy są odżywki, maski... polecam wizytę u fryzjera by dobrał fryzurkę, jeśli problem z cerą to kosmetyczka albo dobry dermatolog... swego czasu też miałam wielki problem z cerą, ale przetrwałam to, leczyłam i dziś jest ok :)

Gość zallllamana
kafeterianka u mnie też to działa :D:D:D albo mi sie wydaje...

to o jakie Ci kosmetyki chodzi? myślisz ze wszytskie kafeterianki używają kosmetyków Diora albo YSL ? i dlatego wyglądają dobrze? powiem Ci , że na całosć składają się pojedyncze części ciała, własnie jak zadbane dłonie, lśniące włosy itp

Gość to zamiast fajek i piwa
to zacznij tego kurwa używać i skończ narzekanie

głupie gadanie, ze "nie ma brzydkich kobiet" sa i to wszedzie i zadne dbanie o siebie im nie pomoze bo maja genetycznie oblesne ryje

Gość zallllamana
haha :D Kocham was :*

Gość atigagG
u mnie też to działa albo mi sie wydaje... dziewczyny wy się wtedy czujecie pewniejsze siebie a co za tym idzie ładniejsze :) co byś chciała w sobie zmienić ? co wzbudza u ciebie zazdrość jak patrzysz na inne babki

nie, nie o to chodzi :D chodzi mi ze nie w czasie libacji tylko dzień po

ja tez nei ejstem jakaś miss. włosy mam słabe, wypadają , amm im bardzo mało, ale walczę z tym cerę keidyś miałam masakryczną, wyleczyłam, problem wracała le znalazłam sposób ale nadrabiam ładnymi oczami i nienagannym manikiurem

Gość zallllamana
np. długie błyszczące włosy, bezproblemowa cera, zero bruzd i cieni pod oczami

kafeterianka, też tak kiedyś myslalam, ale znam takie osoby, które były obleśne a dzięki odpowiednio dobranej fryzurze i makijażowi dziś wyglądają naprawdę przyzwoicie. Trzeba się tylko troche postarać wiesz?

Gość atigagG
a może jeszcze się wyrobisz ile masz lat ?

słuchaj to możę cI coś poradzę, jak sie nie boisz dać mi zdjecia na maila, spokojnie nie przekaże go dalej furgonetka3@o2.pl

To dziwne co piszecie, ja po alko wygladam fatalnie dnia nastepnego! Najlepiej to ja sie czuje po codziennym mega intensywnym treningu - i najatrakcyjniej... de facto...

szczerze? ja po alkoholu nie moge na siebie patrzeć :D czerwienie się od procentow wiec wtedy unikam lustra jak ognia :D

Gość głosy w głowie
co do cieni pod oczami to ma je mnóstwo kobiet, ale ukrywają je korektorem albo podkładem - ja sama mam bardzo wyraźne i to właśnie z nimi robię. ale z drugiej strony jak nie użyję korektora i je widać to ludzie pytają, dlaczego jestem taka zmęczona i niewyspana ;)

ja na błyszczace włosy uzywam nafty do włosów

Gość atigagG
po mega intensywnym treningu to ja jestem wymemlana :):) a z tym zdjęciem to jest dobry pomysł być może tobie nic nie dolega wizualnie :) ja też mogę cię poprosić ? lcdmcc@interia.pl

Gość atigagG
kurcze ale nastepnego dnia tez wyglądam dobrze -- a kto tak twierdzi ? tylko ty ? :) że wyglądasz dobrze ?

dzień po imprezie moja cera wygląda na wypoczętą, mówił mi to mój eks, znajomi, którzy ze mną imprezowali na drugi dzień mówią, że w ogóle nie wyglądam jakbym piła, tylko jakbym miała relaks :)

w czasie libacji alkoholowej tez sa endorfiny :D