Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallllamana

Ja pierdole ludzie są teraz tacy zrobieni zdbani, zadowoleni itd

Polecane posty

Gość zallllamana

a ja taka nawet nie zwyczajna tylko brzydka po prostu, zero fajnych ciuszków, brak gładkiej cery i zdrowego włosia na głowie. Wystarczy przejrzeć foty z dowolnego klubu jakie teraz laski w okół. Przy takim towarze to ja nie mam szans na związek.

Gość kup sobie
kota

Gość taka sobie kobitka..... .... .
to zadbaj o siebie dziewczyno :)

Gość zallllamana
mam 2 koty mieszkam na wsi zresztą nie lubię tych leniwych stworzeń

Gość hipisz
najłatwiej się użalać nad sobą :(

Gość prekursor 85
pamietaj zeby przed kazdym wyjsciem z domu umyc cipsko zelem rumiankowym , ogolic pachy i wasa zaraz bedziesz czula sie bardzej zadbana ...aaa i krzaki na nogach rowniez nie wskazane , brwi tez zrobione i brak obgryznietych pazurow zrobi z ciebie boginie

Gość zallllamana
a to zadbaj na zadbanie to trzeba mieć pieniążki kochana a żeby te pieniążki mieć to trzeba mieć prace a żeby takową znaleźć to trzeba mieć niebywałe szczęście ocierające sie o nieomal o cud na tym wygwizdowie które zamieszkuje

Gość kup sobie
to kup sobie kurwa renifera tego napewno nie masz

Gość zallllamana
użalać? toż ja sie tylko na forume tak przed wami otworzyłam To nie żale to fakty

Gość zallllamana
wole wielbłąda we wczorajszym odcinku kobiety na krańcu świata u Wojciechowskiej widziałam i mnie zafascynowały te zwierzęta ba! i nawet mam coś z nimi wspólnego graba na plecach :D Niedługo mnie znajomi przechrzczą na qłazi:P

Gość hipisz
kobieta naturalna bez żadnego farbowania też potrafi być piękna ale to piękno jest związane z życiowym optymizmem i uśmiechem na ustach oraz otwarciem do ludzi :)

Gość zallllamana
ależ oczywiście, ze może pod warunkiem, że ją matka natura tymże naturalnym pięknem obdarzyła W czasie mojego poczęcia musiała być nieźle nastukana, że udało jej sie stworzyć takie monstrume

Gość zallllamana
aa świruję już powoli Wszędzie pełno ładnych ludzi, wystarczy wyjść z domu Masakra jakaś

zeby o siebie zadbac wcale nie trzeba miec duzo pieniedzy. Np peeling - mozna go zrobic zwykla kuchenna sola. Nie trzeba kupowac drogich kremow mozna kupic zwykly ziaja za 5 zl, ktory tez jest bardzo dobry. Podkladow nie trzeba miec drogich, blyszczyki sa tanie, a mozna kupic w aptece za 5 zl wazeline kosmetyczna smakowa, ktora starcza na dlugo i nadaje ustom piekny kolor i polysk i dodatkowo chroni je i natluszcza. Tusze do rzes nie sa drogie. Henne mozesz kupic i zrobic sobie sama. Na wlosy mozesz nakladac naturalne maseczki zrobione rpzez Ciebie, a poza tym jakies odzywki tez nie sa drogie a starczaja na dlugo...W lumpie jak posuzkasz kupisz tez fajne ubrania....

Gość zallllamana
taa wszystko fajnie ale po pilingu z soli to by mnie dopiero zsypało jak w czasie ospy

tylko marudzisz i marudzisz....

Gość zallllamana
może ja mam marudzenie we krwi? :D nie no po prostu dziś jestem wyjątkowo zdołowana i przybita Lecę do sklepu po czekoladę na poprawę humoru jak wrócę to opisze wam ilu atrakcyjnych ludziów widziałam po drodze

Gość zallllamana
zero na tej zasranej wiosce to już nawet ludzi wymiotło. Masakra

Gość zallllamana
z tego wszystkiego zaopatrzyłam sie też i w piwo piwo, czekolada i papierosy jestem w raju :D

Gość zallllamana
co jest z wami ludzie? olewacie mnie? Niech ktoś ze mną pogada do cholery bo zaraz szlak mnie tu trafi

autorko to może czas najwyższy zrobić coś w kierunku poprawy swojego wizerunku? :)

Gość jaaaaaaaa,,,
nie pracujesz ale na fajki masz kase. Spoko tylko nie żal sie ze nie masz pieniedzy ma minimalne zadbanie o siebie. Zwyczajnie ci sie nie chce bo łatwiej pomarudzic. Jak ja nie znosze takich ludzi Nie dziw się ze odstraszasz ludzi, bo zraża ich nie tylko obleśny wyglad ale i charakter wiecznej malkontentki. Połączenie wręcz wybuchowe. Pewnie masz do tego nadwage?

Gość zallllamana
ale ja nie mam bladego pomysłu na to co by mi mogło pomóc :( tak zrobieni, głównie chodzi mi tu o kobiety z fajnymi fryzurami, makijażem i dopasowanymi ciuchami

Gość zallllamana
nie, nie mam nadwagi fajki to nałóg próbowałam rzucić, ale brakuje mi motywacji A narzekam sobie na forum w realu powstrzymuje sie od tego z uwagi na to droga jaaa iż bardzo dobrze wiem, że to działa strasznie odstraszająco na ludzi Wygląd czy obleśny? kwestia gustu pięknością nie jestem a za ładną też bym siebie nie uznała taka totalna przeciętniara w nieciekawych ciuchach i klasycznej fryzurze z tendencją do trądziku

autorko w tych czasach jest tyle możliwości, trzeba tylko pomyśleć, pokombinować... zresztą skąd wiesz czy te "zrobione" laski nie wyglądają na co dzień dużo gorzej... na zdjęciach super wyszły to je dodały

Gość zallllamana
aha plus mega kompleksy ze względu na wygląd oczywiście jak i ogólną sytuacje życiową o domu rodzinnym nie wspominając

Gość kafeterianka z czarnym nickiem
ja np. teraz wygladam jak 7 nieszczesc :D ale jak zrobie makeup i umyje włosy jest o niebo lepiej :D

Gość atigagG
Dobrze że jest kafeteria będziesz miała chociaż znajomych a chłopaka sobie znajdziesz wirtualnego więc się nie martw :)