Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstroOooO.

Nie rozumiem takiego zachowania mojej kobiety... dlaczego wy takie jestescie

Polecane posty

Gość OstroOooO.

Za niedługo w rodzinie mojej dziewczyny jest wesele... wychodzi za mąż jej matka chrzestna tak się nieszczęśliwie składa, że to wesele wypada na taki termin, gdzie mnie nie będzie w mieście... mam sprawę sądową jako świadek na drugim końcu polski i najwcześniej wrócę do mojego miasta około 1:00 w nocy... na co moja dziewczyna zupełnie nie przejęta oznajmiła mi, że w takim razie ona zaprosi pewnego kolegę aby z nią poszedł na to wesele :O no myślałem, że mnie szlak trafi... ja nie mogę iść z przyczyn wyższych a ona jakby nigdy nic bierze sobie kolegę?? MASAKRA!! do tego dodałem, że jak wrócę koło tej 24 - 01, to w sumie mogę podbić na to wesele.. przecież impreza nie skończy się tak wczęsnie, zazwyczaj wesela do tej 3-4 trfają, a ona na to, że ona nie będzie tyle czasu czekała sama :O no kurwa pokłóciliśmy się konkretnie ja takiego zachowania nie rozumiem i mam ochotę ją kopnąć w dupe i zakonczyć tą męczarnie, sęk w tym, że ją kocham i po prostu nie potrafie odejsc :/

Gość nooo to jest tak
ma racje, tez bym zaprosila kolege. ona nie chce isc sama na wesele i to nie ma zwiazku z Toba, wyluzuj i daj jej spokoj.

Gość lord stront
Ja kopnąłbym w dupę. I nie uogólniaj, bo nie każda kobieta tak sobie wymyśli.

Gość phi........
a tak dokładnie to o co ci chodzi? Nie chce iść sama, a ty nie możesz więc?

Gość nooo to jest tak
fiku ty chyba jestes hybryda mesko-kobieca :O nie rozumiesz ani facetow, ani kobiet

Gość grregtete
/// , tez bym zaprosila kolege. ona nie chce isc sama na wesele i to nie ma zwiazku z Toba, wyluzuj i daj jej spokoj. /// chyba sobie jaja robisz.. a moze jak autor akurat nie bedzie mogl jej poruchac bo bedzie w pracy to tez pójdzie po przysługę do kolegi? jak dla mnie to twoja laska jest szmatą a co gorsze wspolczuje tobie, bo skoro ją kochasz to przy niej bedziesz i bedziesz się meczył

Gość nooo to jest tak
a skad wiesz, ze przyglup? to jej kolega, nie zadem z ulicy :O

Gość nooo to jest tak
jak dla mnie to twoja laska jest szmatą szmata bo? bo nie chce isc sama na wesele? nie widzisz roznicy miedzy pojsciem na wesele, a uprawianiem seksu?

Gość co pewien czas....
Jestem kobietą a uważam, ze masz rację. No, może zastanów się nad dalszym losem waszego związku?? Jaka to frajda bawić się z przypadkowym facetem??:(

Gość Eeerrr...
Rowniez kopnelabym w dupe! Co za podejscie - isc z kimkolwiek, zeby tylko nie isc samej bo co ludzie powiedza haha Jakas komedia! Zdecydowanie przemyslalabym Twoj zwiazek z dziewczyna o takim zasciankowym podejsciu...

Dziwne....przecież to nie jest tak że ona nie będzie tam nikogo znała więc musi sobie towarzystwa szukać. No i nawet chcesz się.szarpać przez pół Polski dla niej na to wesele. Dziwna laska. Ja w życiu bym tak nie zrobiła

Gość wkurzona na maxxxxa
dokładnie inaczej by było, gdyby szła na wesele do rodziny faceta a przeciez tam będzie JEJ rodzina laska niepoważna, nie dziwię się, ze autor się wkurzył własnie takie życiowe sytuacje pokazują jacy są ludzie...ehhh

Gość wkurzona na maxxxxa
ps. jedynie prosze nie pisac, ze wszytskie baby są takie same :P bo nie są :D

Gość gwrweggwe
ta laska to jakas szmata.. zycze takim aby do konca zycia byly samotne i nie mialy sexu

Gość olga.w
Twoja dziewczyna zachowuję się mała obrażona dziewczynka ,nie wiem jak rozmawiac z taką dziewczyną i czy w ogóle się da ,a najlepiej chyba sprawę olac powiedziec dobitnie że możesz przyjechac w nocy na to wesele wcześniej z wiadomych przyczyn nie możesz i tyle jak nie będzie jej pasowac to chociaż się trochę wyśpisz.

Gość takam jednam
wkuwiają mnie twoje błędy ortograficzne

Gość tinnyjustiny
Jestem kobietą ale doskonale Cię rozumiem. Przepraszam, że to pisze ale twoja dziewczyna to chyba taka troszkę głupawa dziewuszka jest.

Gość nie dramatyzuj
Nie przesadzaj, może po prostu nie lubi być sama na weselu, niektórzy bardzo tego nie lubią. Bo każdy będzie z kimś i ani nie będzie miała z kim pogadać, ani zatańczyć. Chyba że fochuje po prostu, to głupia, jeśli tak.

Gość fewfwef
do "nie dramatyzuj" no super.. nie lubi byc sama na weselu, to może niech też da dupy komus innemu bo przeciez nie lubi spac sama w lozku a jej facet akurat bedzie w trasie