Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edsdsdsdsddsdsdssdssd

Hahaha, widzieliscie bloga Kasi Tusk dzisiaj :)

Polecane posty

Gość EternalSailorMoon
ja też myślę, że to iluminaci. Ktoś wspominał o dowodach osobistych z czipem, też o tym słyszałam.

19:22 Szef resortu cyfryzacji Michał Boni poinformował, że w poniedziałek dojdzie do spotkania ws. ACTA. W spotkaniu poza nim samym i premierem Donaldem Tuskiem wezmą także udział szefowie MSZ i MKiDN. No prosze, prosze.

Gość EternalSailorMoon
pod skorę nie słyszałam :O

ma byc wszczepiany pod skore i tam od razu z kontem bankowym :) do tego darzą illuminati tworzac rzad swiatowy tzw NWO :)

wiesz jak to jeden user napisał:D ze studenci na marne sie nie uczyli bo teraz bedac na bezrobotnym maja co robic :D

Gość cccJebacIch!!
Iluminaci chcą kontrolować a w ostateczności wykończyć Nas. A te wszystkie sztuczne dodatki do żywności? To też ich sprawka, abyśmy się szybciej wykończyli, żyli krócej, chorowali.

Myślicie że jak zablokują parę rządowych stron, to to sparaliżuje państwo i rząd się ugnie przed internautami? dobre, heh, naiwni :D jak rząd nawet przed lekarzami się nie ugiął, gdy chodziło o coś ważniejszego niż Intrernet - mianowicie o życie i zdrowie milionów.

ile masz lekarzy a ile internautów : ) a tez internauta moze byc kazdy wiec zobaczyc jakby to wprowadzili to strajk ci zrobi z pare dziesiat tysiecy ludzi i uj:D

Gość ciekafffy
ale tu nie ma znaczenia ilość, tylko jakość. A jak bierzemy na jedną szalę zagrożone życie, a na drugą stronę zawieszonych parę stron, czy nawet kilkanaście, to nie ma żadnego porównania. Ja nie jestem zwolennikiem tego paktu, ale znowu skończy się tylko na szumie i wszystko wróci do normy. Niestety.

zaangazowani sa w to młodzi ludzie ktorzy sa uzaleznieni od neta : ) to tak jakby matce odebrac dziecku ...... wiec oczywistym jest ze beda o to walczyc !!!

tak stan wojenny i jak w sredniowieczu beda moze jeszcze uje pobierac dodatkowe podatki wojenne

Gość działa niestety
"Prezydent poważnie traktuje zagrożenie" Wcześniej Tomasz Nałęcz z Kancelarii Prezydenta zapewniał, że prezydent traktuje bezpieczeństwo cybernetyczne poważnie i że chce zaproponować projekty ustaw w tej sprawie. - Ci wszyscy, którzy jeszcze kilka tygodni temu uważali, że prezydent Komorowski przesadza ze zwracaniem uwagi na sprawy bezpieczeństwa cybernetycznego, już chyba wiedzą, że nie przesadza. Mam nadzieję, że te projekty jak trafią do Sejmu będą traktowane stosownie do realnych zagrożeń, które mogą się w Polsce pojawić - podkreślił Nałęcz. - W tych projektach jest przede wszystkim zdefiniowanie ataków w cyberprzestrzeni jako równorzędnego zagrożenia dla państwa jak konwencjonalne środki agresji, jest wpisanie w przepisach o stanie wojennym i wyjątkowym zastosowanie nadzwyczajnej sytuacji w państwie właśnie w przypadku ataków w cyberprzestrzeni - poinformował prezydencki doradca.

Gość ciekafffy
sosssssss , będą batożyć na środku rynku za piractwo :D

Gość ewrfwewr
min.sprawiedliwosci padło

Gość 7U783
a hakerow jak czarownice palic na stosie :D

Gość działa niestety
próbują ich zastraszyć :D

We have dox files and leaked documentations on many Poland officials, if ACTA is passed, we will release these documents. :D:D:D:D

Gość ewrfwewr
no to teraz sie wystrasza:D

Gość działa niestety
:D

Gość mi mała z domu
:D

Gość działa niestety
CBS obserwuje ich forum?? :D

Gość magdaaaakakkaka
z jakiej strony macie to info?

Gość nie zgadzam sieeee
ja nie wyobrazam sobie zycia bez neta i bez wolnosci slowa itd 😭 to wszystko juz kurwa nie wyglada zabawnie :-0