Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga183

Jak pozbyć się tej dziewczyny ?

Polecane posty

Gość jaga183

Mój chłopak wybierał pomiędzy mną a nią . wybrał mnie. Jestem z nim już rok , a ona nadal wpierdziela sie w nasz związek . Pisze do niego smsy i dzwoni. Chce do niej napisać i uświadomić jej że nie życze sobie ja ani mój chłopak aby sie z nim kontaktowała . Jeśli można to doradzcie jak to napisać kulturalnie i bez obelg.

Gość kill bill2
zostaw to chłopakowi... :)

Gość jaga183
chętnie bym tak zrobiła , ale on ma do niej słabośc i jej nic nie powie . Więc ja przejmuje pałeczkę i chcę sie jej pozbyć

Gość kill bill2
przejmij pałęczkę - oddasz go walkowerem :P

Gość babajaga123
słabo wypadniesz jak to zrobisz, do Ciebie chyba nie pisze, tylko do chłopaka

Gość jaga183
nie wiem czy byliście w takiej sytuacji , ale mnie po prostu szlaq trafia jak ja widze . i przechodzimy koło niej a ona do niego taki wzrok cierpietnicy ! znalazłam sie tez w takiej sytuacji ze siedzimy w pubie ona tez tam była ze znajomymi i jak wychodziła to podeszła do niego i go przy mnie pocałowała ! zrozumcie jak bardzo mnie to przytłacza

Gość kill bill2
i jak wychodziła to podeszła do niego i go przy mnie pocałowała ! zrozumcie jak bardzo mnie to przytłacza on nie powinien dac sie pocałować :P i raczej on powinien to zrozumieć, a nie my :classic_cool:

Gość Klololowa
Niech facet to zrobi, jak Ty będziesz jej gadać, to będzie miała dopiero pożywkę. Niech on jej powie do słuchu, albo nie przejmujcie się tym, to powinna dać sobie spokój.

skop jej morde i sie odpierdoli dziwka.ja zrobilem podobnie byly fagas sie niechciał odpierdolic od mojej kobiety to gnoja wywiozłem do lasu wpierdolilem mu został rozebrany i przywiązany do drzewa posikany sprajem a na koniec wyrywałem mu paznokcie kąbinerkami wył jak kojot do ksieżyca 4godz he he i mam spok z dupkiem.

Gość Jagodka666
moze chlopak woli se pobzykac ciebie z nia wymiennie

Moim zdaniem absolutnie nie powinnaś do niej pisać. Przecież ona nie pisze do Ciebie, a Twój facet powinien to z nią sam załatwić. Na jego miejscu byłabym wściekła na Ciebie gdybyś coś takiego zrobiła bo wyglądałoby na to że on sam nie umie sobie z tym poradzić. W sumie co z tego, że pisze??? Facet jak nie chce to nie odpisuje albo nie odbiera telefonów od niej, albo rozłącza sie kiedy okazuje sie że to ona, sms-y też można usuwać bez czytania. Skoro on tego nie robi to znaczy że chce tego kontaktu i tym bardziej powinnaś to załatwić z nim a nie dzwonić do dziewczyny

Gość lsadma.,smd.,samd.,samd
rzeczywiscie to koles powinien zalatwic sprawe, nie martwi cie ze 'ma do niej slabosc' ?? a powiedz jeszcze czy twoj chlopak odpowiada jej na smsy? i co zrobil jak go pocalowala? ja bym jej wyjebala w takim momencie i szkoda ze tego nie zrobilas mialabys klopot z glowy

Gość taka_prawda
nigdy nie postawilabym siebie w sytuacji, ze facet wybiera pomiedzy mna a inna wiec jesli ma watpliwosci to niech spierd... znam swoja wartosc i skoro on tego nie docenia to nie bedzie mial juz mozliwosci.

Poza tym to jest tak, że facet zawsze ujmie sie za słabszym i atakowanym :p jeśli zaczniesz sie na niej mścić albo atakować telefonami tylko dasz jej powód do nowych kontaktów z Twoim facetem a on na 99% stanie po jej stronie a nie po Twojej :p Zresztą co to za facet który nie potrafi rozwiązać takiej sytuacji i jeszcze pozwala sie obcałowywać chociaż NIBY nie chce :o Pewnie dobrze się bawi obserwując Was obie jak o niego walczycie :o

Gość Jagodka666
nic z tego nie bedzie - widac, ze podoba mu sie jak walczycie o niego a ten calus, to z jezyczkiem?

tak biedne zagubione dziewczynki ;-), uzywajace przemocy ;-) To, ze bedziesz do niej pisac, to uswiadomi jej tylko, ze jestes slaba. Jak ona pocalowala twojego faceta w pubie to zrob dwie rzeczy: 1) Chodzcie tak, zeby byla mala szansa jej spotkania. 2) Zrob to po prostu lepiej niz ona. Najlepsza reakcja wcale nie jest piesc czy cos innego a zwykle pokazanie, ze Ty jestes lepsza i to dlatego on jest z Toba. Ona moze sie czaic etc., ale facet wlasnie z Toba przyszedl do pubu, nie z nia. Trzeba go bylo tak pocalowac, ze kazdy facet by mu zazdroscil, a dziewczyna poczula sie kiepska. W koncu to Twoj facet, czyz nie...

Gość co wciągneliście??
niektrore, takie jak ja nie popuszcza :) ja bym go uwiodla - rozowa miniowka i w poim wykonaniu taniec pupci przed nim i jest moj - zrobilby mi minetke na twoich oczach

Gość lskm.a,md
co za glupia rada, maja jeszcze unikac tej laski? kryc sie? puknij sie w glowe najlepiej jakby go przelizala zaraz po tym jak ona go pocalowala zeby ludzie w pubie mieli wieksza breche z ich obojga, stuknij sie z takimi radami w pusty leb a autorka moze by odpowiedziala czemu jej chlopak nie moze tej lasce powiedziec zeby dala sobie spokoj? co to za frajer ?

@lskm.a,md Nie kryc sie tylko nie kusic losu. Po co chodzic do pubow z ktorych ona korzysta ze znajomymi? Moze tamta robi to specjalnie, pod publiczke... Poza tym jak dziewczyna kocha swojego chlopaka, to ja nie widze nic zdroznego w tym, ze go pocaluje. Nawet "przelizac" jak Ty to sie wyrazilas, sa miejsca gdzie powaga sytuacji tego zabrania i tam odradzam, ale pub nomen omen jest miejscem do spedzanai wolnego czasu, a nawet... calowania sie. Tez zalezy jaki to byl klub/pub ale zazwyczaj goscie raczej nie beda mieli nic przeciwko - choc jesli np. jest to restauracja w rodzaju "zlote gody", albo "business meetings only" to oczywiscie odpada, Facet traktuje ta druga jako kolezanke i tyle. Gdyby chcail z nia byc to by przyszedl z tamta. Ona oczywiscie o tym wie i probuje go poderwac. Wystarczy, ze facet za nia nie wyszedl czy nadal traktowal swoja dziewczyne jak dziewczyne i tyle. Gdyby rzeczywiscie ten pocalunek na niego tak podzialal to rzucilby autorke postu i wychodzilby tylko z ta calusnica,,,,

Gość mariner
Najwyrazniej facet jest ubawiony i ma sie dobrze ze jego obecna dziewczyna patrzy jak bywsza go caluje. To dopiero musi lechtac jego milosc wlasna.! A TY WYCHODZISZ NA IDIOTKE ! bo jestes swiadkiem jego boiernego zachowania ! Normalnie rzecz ujmujac ,jesli ci na nim zalezy powinnas porozmawiac z nim i powiedziec ze czylas sie jakbys dostala w policzek wzaistnialej sytuacji i czy on tego chcial? oczywiscie wymiga sie ! jesli sie jednak powtorzy taka sytuacja to powinnas wstac i powiedziec pa!zlotko! wracaj do swej dziewczyny ! i zatrzasnac ten epizod w swoim zyciu. Takie zachowanie goscia swiadczy ze nie ma dla ciebie szacunku i cie tak naprawde olewa! OLEWA! Zastanawia mnie czasem jak ludzie potrafia byc debilni w swoim zyciu uczuciowym ,nie liczac sie z odczuciami drugiej osoby.Wyglada na to ze ten facet jest wlasnie takim narcystycznym debilem na ktorego szkoda czsau bo oznacza to ze on cie ktoregos dnai zostawi dla innej dziewczyny.Masz to zapisane juz w waszym zwiazku!