Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkaaaaa

Dlaczego starsi mężczyźni chcą się wiązać z dużo młodszymi kobietami?

Polecane posty

Gość roksanna29
młodasz i ładna kobieta ma tą przewagę nad starszą, że ma większy wybór nie ma dzieci, nie jest rozwódką - przez co zwiększa się na nią popyt. Starsza fakt, jest ostrożniejsza ale z bagażem nie ma takiej wolności wyboru jak młodsza konkurentka. Smiesza mnie powodzenia typu - biorą młode i ładne bo głupie, a starszych nie biora bo mądre. Tyle ile ludzi tyle wymagań. Jeden będzie chciał się zabawić a drugi szuka miłości życia bo jej nie znalazł a był w związkach, których się dusił. Faktem jest, że młoda kobieta daje facetowi młodośc radosc oraz lepsze samopoczucie. Mlode nie sa takie problemowe. Wiekszosc facetow woli to. A oni z zamian daja jej stabilnosc emocjonalna, stabilonosc materialna i opiekunczosc. MADRA KOBIETA I MADRY MEZCZYZNA MOGĄ SIĘ DOTRZEC POMIMO RÓŻNICY WIEKU. (Mój dziadek był starszy od mojej babci 15 lat - i byli najszczesliwyszym malzenstwem - zawsze wszyscy wspominaja ich z podziwem). I powiedzenia typu - a młoda pewnie głupia i usiedliła faceta, powiedziane przez kobiete nieciekawą bawi mnie to. Świata sie nie zmieni.

Gość gośćjajja
czy jestes jezszcze z tym męzczyzną? Moja sytuacja jest do złudzenia podobna. Nadal się waham czy w to wchodzić.

Gość gość
nie wiem