Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkaaaaa

Dlaczego starsi mężczyźni chcą się wiązać z dużo młodszymi kobietami?

Polecane posty

Gość Studentkaaaaa
Mam 22 lata od mniej więcej roku tak wyszło, że zaczęłam się spotykać z 40latkiem! Szczerze nie wiem czy nie zakończyć tego związku, zastanawiam się czy jemu w ogóle zależy na mnie jak na kobiecie/człowieku czy po prostu chce mieć przy sobie atrakcyjną pannę. Stąd moje pytanie w temacie:)

Gość no i co z ttego
kobiety 50 lat też maja takie a ty masz brzydką twarz (przynajmniej tę dolną połowę którą widać) i fatalne włosy.

Gość gdfsd
no ale uzyskalas juz odpowiedz :) dla kazdego facfeta liczysz sie najbardziej wtedy kiedy jestes ladna i to nie zaleznie od ich wieku :)

Gość Studentkaaaaa
Nie rozumiem postu powyżej.....

Gość Studentkaaaaa
To smutne, skoro facetom w tym wieku chodzi tylko o sex i wygląd dziewczyny. Faceci są beznadziejni.

Gość gdfsd
zrozumiesz po 35 roku zycia :D 🖐️

Gość onawi
wcale nie chodzi tylko o sex bo faceci w tym wieku juz nie sa tak napaleni,bardziej o spedzanie czasu ,podobne zainteresowania starsze panie ok 45-50 to juz tylko dobra ksiazka i seriale a facetom chce sie jeszcze poszalec.....gdy starsza siedzi w domu u kuchni przy garach mlodka choc kosztowna to wypad sklepy,resteuracje,kino itd itp..ot sely sekret,ja mam starszego faceta o 16 lat a i tak nieraz dziala mi na nerwy wieczna checia wyjazdu gdzies..... :)

Gość gdfsd
beznadziejni beznadziejni , spójrz po swoich rodzicach i ich znajomych a takze po obcych parach na miescie jak faceci traktuja swoje 40 letnie zony i jak ogladaja sie za młodkami

Gość burek.k
a tam,opowiadacie,młoda :(, liczy się seksapil,czy 20 lat,czy 40,nie ważne-seksapil jest wany!!!

Gość Studentkaaaaa
ja się spotykam z kimś, kto est 18 lat starszy ode mnie. Zaczynam się zastanawiać czy On myśli o mnie poważnie, czy coś do mnie czuje? Czy może chodzi mu o moje "młode ciało"

Gość burek.k
Kobieta musi mieć to ,,coś"!

Gość xscfdevgdfgh
nie chca sie wiazac z duzo mlodszymi. Chca przeleciec duzo mlodsze:)

Gość Alla bamma
nie tylko seksapil sie liczy;/ Moja mama jest bardzo atrakcyją kobietą... szczupła, dobrze ubrana i naprawde bardzo atrakcyjna. Moglaby miec nawet mlodszego ,a i tak ojciec ją zostawil dla mlodszej.

Gość Studentkaaaaa
gdfsd facet z którym a się spotykam nie ma i nie maił nigdy żony. Ale czasami mam wrażenie, że On traktuję mnie jak osobę, którą można się pochwalić przed kolegami.. Może wyolbrzymiam, po prostu nie chciałabym takiej sytuacji, gdzie byłabym wykorzystywana.

Gość burek.k
Uwież,nie musi być super ładna,super ubrana itp.musi mieć to ,,coś"

Gość gdfsd
żona , parnterka jak zwal tak zwal nie zastanawia cie to dlaczego on w wieku 40 lat jest sam? pewnie rzucil ci bajeczka o nieudanym zwiazku , tragicznej eks .. pamietaj mezczyzni zakochuja sie w tym co widza dlatego kobiety sie maluja a kobiety zakochuja sie w tym co slysza dlatego mezczyni klamia ;) jesli podobasz mu sie fizycznie powie ci WSZYTKO co chcesz uslyszec a im starszy tym lepsza ma wprawe w tych klamstewkach ;)

Gość sranie w baanie
mam 50 lat i nienawidzę durnego siedzenia przed tv i w kuchni, jestem aktywna chociaż niekoniecznie latam cały czas po sklepach - to dobre dla młodych debilek.

Gość Studentkaaaaa
To nie jest kwestia tego czy facet leci na młodszą bo jest ładna czy ma to "coś". Ale chodzi mi bardziej o to, czy starszy facet pragnący młodej dziewczyny traktuje ją poważnie? Czy zazwyczaj jest dla niego "okazją", przygodą?

Gość gdfsd
Studentkaaaaa spotkalas sie kiedys z czyms takim ze facet zostawil zone dla starszej od siebie ? ;) jak myslisz dlaczego ? to kwestia i wylacznie charektru ? nagle te wszystki starsze sa takie zle a te mlode takie wyjatkowe i maja cudowne charaktery ? swoim zonom mówili dokladnie to samo za czasów nazeczenstwa

Gość sranie w baanie
jest dla niego mięskiem do poruchania i niczym więcej. Traktowanym instrumentalnie.

Gość Alla bamma
każda kobieta ma to COŚ ! Tylko dla mojego chłopaka ja mam to coś , a juz dla innego nie mam. Myśle, ze to nie o to chodzi. Zazwyczaj bogaci faceci mają dużo mlodsze kobiety , a Ci ,, zwyczajni'' siedzą ze swoimi żonkami bo wiedzą , ze juz zadna ich nie zechce.

Gość burek.k
zgadzam się z twoim stwierdzeniem :)

Gość Studentkaaaaa
do sranie w banie Twoja wypowiedź jest bezsensu. To czy kobieta lata po sklepach albo jeździ na rowerze, ma jakieś pasję, nie jest związane z jej wiekiem lecz z tym jaki ma charakter i zainteresowania. Generalizujesz

Gość burek.k
Studentkaaaaa,a ty coś czujesz do niego?

Gość Studentkaaaaa
Osobiście się z tym nie spotkałam ale słyszałam. Po prostu zastanawiam sie co 40letni mężczyzna, który się za mną ugania we mnie widzi? Wygląd? Czy coś więcej?

Gość Studentkaaaaa
Tak ja coś do niego czuję. Na początku mi na nim nie zależało, po prostu szukałam w Nim ukojenia po moim poprzednim toksycznym związku.

Gość onawi
sranie w banie....ty jestes aktywna a czy twoje kolezanki tez?? tu mowa o wiekszosci a nie wyjatkach....studentka ,to dobrze ze sie toba chwali,gorzej jak by cie po katach ukrywal :)....badz cierpliwa jesli nawet jeszcze nie kocha to na pewno za kilka miesiecy pokocha jak jests madra i ladna dziewczyna

Gość gdfsd
na pierwszym planie wyglad ! nie ludz sie ze jest inaczej, myslisz ze gdybys miala 50 kg nadwagi i brzydka twarz w ogole zainteresowalby sie toba ? ale nie przejmuj sie tak myśla i robia wszyscy faceci , a przy takiej duzej róznicy wieku jest szansa ze jak ty sie juz zestarzejesz on juz nie bedzie mógl 🖐️

Gość burek.k
kurcze,nie da się tak odpowiedzieć na twoje dylematy?!Musielibyśmy ciebie poznać i jego.

Gość sranie w baanie
te co lataja po galeriach z obłędem w oczach to w 90 % smarkule, jak już muszę pójść w takie miejsce bo nie mam innego wyjścia, to przecież widzę kto się tam przewala między butikami. I wypraszam sobie generalizowanie że dorosłe kobiety nic nie robią tylkooglądają seriale i siedzą w kuchni.