Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamond_iris_19

Czy oniesmielam facetow?

Polecane posty

Gość Diamond_iris_19

Mam taki problem...Mam 19 lat i nie miałam jeszcze chłopaka. Jestem bardzo ładna, tak mówią...Nie jestem tez glupia wrecz przeciwnie... Jestem niesmiala to prawda ale co jest ze mna nie tak ze nikt sie mna wprost nie interesuje, nie zagada ani nic. Czy faceci sie mnie boja czy co? Prosze tylko o poważne odpowiedzi :)

Gość Diamond_iris_19
To znaczy?

dajesz do zrozumienia, że nei mają u ciebei szans? odstraszasz? zniechęcasz (próbując wyselekcjonowac tych którym faktycznie zalezy an tobie) ..

mężczyzn nie da się onieśmielić .....ale skoro masz 19 lat , to musisz najpierw przejść chłopców 💤

Gość no oczywiscie
"Mam taki problem...Mam 19 lat i nie miałam jeszcze chłopaka. Jestem bardzo ładna, tak mówią...Nie jestem tez glupia wrecz przeciwnie... Jestem niesmiala to prawda ale co jest ze mna nie tak ze nikt sie mna wprost nie interesuje, nie zagada ani nic. Czy faceci sie mnie boja czy co? Prosze tylko o poważne odpowiedzi" faceci sie toba nie interesuja, mówia ze jestes ladna z grzecznosci a maja cie w dupie gdyby chcieli to by cos zrobili aby byc przy tobie badz cokolwiek wiem bo sam jestem facetem i tkie pierdy ze "ładna jestes" sprzedaje co chwile ale peplac a robic to sa dwie rózne sprawy po za tym "boja sie"??? czego sie boja??? kobiety?? czy ty pojebana jestes jakas?

Gość no oczywiscie
zapamietaj jedno... facet nie tyle boj sie co go "odstraszaja" agresywne głupie laski mi osobicie nie podobaja sie chamskie, wulgarne i agresywne panny bo to jakis wypłoch normalnie bac sie nie boja poprostu nie poruszłyas ich swrca na tyle aby zrobili wszystko aby z toba byc badz chociazby zagadac poflirtowac badz sprobowac cie rozkochac w sobie a skoro zaden z nich tego nie robi to mozesz byc pewna ze ma cie w dupie a reszta to z grzecznosci

Najlepiej założyć że autorka jest brzydka i głupia :O Faceci boją sie kobiet "lepszych" od siebie, bo wiedza że nie maja szans

Gość no oczywiscie
al baby sa głupie masakrycznie a zarazem zajebiscie cwane i perfidne nie wiadomo na która ich zwichnieta połowe trafisz normalnie :/ :O

rev - marne szacowanie, znma takich co maja wiecej razy za sobą, a w życiu nie nazwałabym ich mężczyznami :O

Gość heheheeh ale ją
fiku a ty sie uwazasz za kobietę??

Gość Misiael
Może jesteś królową śniegu z nadąsaną miną, co daje mową ciała znać: nie podchodź, bo jestem taka zajebista.

Gość heheheeh ale ją
na jakiej podstawie fiku?

rev - marne szacowanie, znma takich co maja wiecej razy za sobą, a w życiu nie nazwałabym ich mężczyznami napisałem że stają się m.in od tego momentu , ale czy będą to nie wiem...poza tym nie możesz oceniać mężczyzn, nie mając o nich pojęcia - chyba że z książek i wyobraźni

rev To że z żadnym nie dzielę łóżka nie oznacza że ich nei widuję nei poznaje nei rozmawiam z nimi ... :)

"widywanie , rozmowy , poznawania.....heh " no chyba w taki sposób sie poznaje drugiego człowieka, co nie? :D

Gość heheheeh ale ją
ale nastolatki tez uważają się za bardzo samodzielne i dorosłe. Póki co samodzielna nie jestes, a poza tym twoje wypowiedzi są bardzo infantylne jeszcze.

"twoje wypowiedzi są bardzo infantylne jeszcze" akurat z tego to chyba nigdy nei wyrosnę :) jestem pogodną kobietką wierzącą w ludzi :)

no chyba w taki sposób sie poznaje drugiego człowieka, co nie? tak... oczywiście i dzięki temu można pisać o mężczyznach :D💤

"Faceci boją sie kobiet "lepszych" od siebie, bo wiedza że nie maja szans" To prawda, aczkolwiek są to faceci, którymi i tak kobieta by się nie zainteresowała... Jeżeli nie podchodzą do Ciebie faceci z górnej półki to znaczy tyle, że nie jesteś ich warta. 🖐️

Gość heheheeh ale ją
haha, wszystko przekręcasz na swoją korzyść. Jesteś dziewczynką jeszcze.

Gość Samotny28
skąd jesteś?, daj maila.

jestem kobieta młodą i niedoświadczoną życiowo, do czego przyznawałam się otwarcie nei raz :) rev pisz eo chłopcach, których znam (bo mezczyzn to aj neiwielu znam)

Gość heheheeh ale ją
piszesz kim chciałabyś być. ja piszę jak cie odbierają inni:)