Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamond_iris_19

Czy oniesmielam facetow?

Polecane posty

Gość heheheeh ale ją
cóż za pogarda wobec mas:D Zadzieranie noska i buta typowe dla nastolaty:D

Gość heheheeh ale ją
oj, gdyby w rzeczywistosci było dobrze, to nie musiałabys sie tutaj tak udzielac desperacko

Gość taki jeden facet27
"jestem kobieta młodą i niedoświadczoną życiowo, do czego przyznawałam się otwarcie" więc nie możesz być dojrzała jak jesteś mało życiowa . Z tego co cię tutaj czytam od czasu do czasu to ty lubisz sobie poteoretyzować , po marudzić ...dojrzała to ty na pewno nie jesteś co najwyżej fizycznie ; )

Gość taki jeden facet27
"Jestem niesmiala to prawda ale co jest ze mna nie tak ze nikt sie mna wprost nie interesuje, nie zagada ani nic." 1)albo zakładasz kaptur i szkoła -dom 2) albo niestety ,ale ladna nie jesteś Możesz być nieśmiała , niewiadomo jaka ,ale jak jesteś ładna i w miarę przyzwoicie ubrana to zawsze jakiś tam się powinien znaleźć amator ,a jak null , 0 to sry.

bycie nieżyciowym a dojrzałość niekoniecznie idą w parze, jestem kbieta wkraczajacą w dorosłe życie, nie mam bagażu doświadczeń (jeżeli waszym zdaniem bagaz doswiadczen jest potrzbeny do bycia kobeita to nie wiem co powiedizec :D )

Gość taki jeden facet27
..to nie wiem co powiedizec"..czasem lepie nic nie mówić tylko się uśmiechnąć sama z siebie nie dojrzejesz. Dojrzewa się poprzez różne sytuacje w życiu i wraz z doświadczeniem ,a nie z samej racji wieku ,a na pewno nie siedząc na kaffe

Gość taki jeden facet27
bo Ciebie pełno ,ale na kaffe ?:)

Gość taki jeden facet27
,ale ty teraz chce przekonać mnie czy siebie ?

Gość taki jeden facet27
miotasz się strasznie dziewczyno z braku bliskości ...ciekawe czy w realu tez tak się zachowujesz jak tutaj ...:D pewnie obrażasz się na kolegów o byle co i tupiesz nóżka odzianą w białego kozaka

Gość taki jeden facet27
"Jeśli jesteś brunetem w okularach to pewnie Ciebie, facet" ,a wiesz że jestem ? .. .:D niezły szczał

o właśnie! miałam wypastowac moje kozaczki :) dzięki za przypomnienie :) nie należę do osób strzelajacyh fochy :)

Gość taki jeden facet27
"nie należę do osób strzelajacyh fochy " każda tak mówi :) ..nie ze mną te numery girl_with_dragon_tatoo Ja się tam jej nie boje ...siedzę po bezpiecznej stronie monitora :)

Gość polega to na tyymm
tak, ładne kobiety onieśmielaja facetów !