Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda jagoda

jak rozpoznać wiek po wyglądzie

Polecane posty

Gość młoda jagoda

można jakoś odgadnąć wiek patrząc na człowieka? chodzi mi o wiek faceta, kilka zmarszczek, jakiś siwy włos (bardzo nieliczne) zęby widać ze używane :) dość "spiłowane" na równo dodam ze palący

Gość kdsfjaegv;elkb
u kobiet można patrzeć na dłonie- po nich od razu widać... popatrz na aktorki- twarz ponaciągana do granic a dłonie żylaste i pomarszczone.

Gość henk1
Po drugie ,po 39 pojawiają się siwawe miejsca koło baków brody. po pierwsze to najlepiej jest jak w odpowiednim momęcie zapytasz się ile widziałeś już wiosen? ja pytam się " jak jesteś młoda skarbie ? ". Od 4_10 lat wiek nie ma znaczenia dla każdej płci ,więc na ogół towiek nie jest ważny.Trzeba patrzeć na inne cechy.Oczywiście wiek 19 i 56 to za duzo!!!! .

Gość To zalezy czy u kobiety czy
faceta i jest tez problem z rocznikiem. U kobiet urodzonych w latach 70 zmarszczki zaczynaja sie po 35 r.z.. U kobiet urodzonych pozniej, po 23-4 roku zycia (ale nie sa bardzo glebokie). U facetow urodzonych w latach 70 zmarszczki pojawiaja sie po 30. U facetow urodzonych pozniej juz w 25 roku zycia sa bardzo glebokie i wtedy tez zaczyna sie otylosc brzuszna

Gość henk1
Ach nie ma co zasiegać dalej,wystarczy zapytać.Bzdurą jest co do zmarszczek.Każdy człowiek się schowa Myślałas o tym np,botox!!! Ale wy nie kumate !!!

Gość Jojciec
Ja mam to szczęście w nieszczesciu, ze ludzie potwornie niedoszacowuja ile mam lat. Dla mezczyzny to problem.

Gość gość
PODBIJAM. Jak odróżnić np. 18-letnią dziewczynę od 25 młodo wyglądającej (są takie, a potem krzywo się na mnie patrzą, jak daję im naście lat!!!)

Gość gość
Napewno nie po zmarszczkach.

Gość gość
Ja mam 54 lata i żadnego siwego wlosa i żadnej łysiny .