Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana kochanka

związek krzywdzący wszystkich

Polecane posty

Gość niekochana kochanka

czy ktoś z was był w takim? opiszcie swoje wrażenia, swoje przeżycia, jak z tego wybrnąć? ja tkwię w czymś takim już kilka lat i nie mogę sobie z tym poradzić, nie mogę wybrnąć, jestem w martwym punkcie... wiem, że to nie zmierza do niczego dobrego, a jednak nie potrafię. liczę na jakieś ciepłe słowo, na dobrą radę.

Gość zielona trawkaaaaaaa
dlaczego weszlas w takie bagno a co z ta kobieta

Gość niekochana kochanka
co wszystko jest bardzo, bardzo skomplikowane. o jaką kobietę ci chodzi?

Gość nie spie jeszcze
to czemu marnujesz swoje zycie dla bezensu? Nie kochasz sie , czy jak?

Gość niekochana kochanka
nie wiem, dlaczego, to jest takie silne to wszystko, co nas łączy, że nie jestem w stanie tak o z dnia na dzień powiedzieć, że to koniec.

Gość nie spie jeszcze
a ile to trwa ? Ile masz lat , bo byc moze za moment bedziesz na pozycji straconej , zostana Ci sami rozwodnicy i wybrakowani? Jestes wolna osoba ?

Gość niekochana kochanka
jak już napisałam, trwa to kilka ładnych lat. ja mam 28 lat, wiem, że za chwilę będzie za późno na znalezienie jakiegoś normalnego partnera, ale to do mnie nie przemawia. wg prawa jestem wolną osobą, a tak naprawdę - uzależniona od jednego człowieka.

Gość Wysokie C
, jak z tego wybrnąć? może tak: idziesz na mszę świetą i wrzeszczysz w duchu: Boże ratuj bo ja sama jestem za słaba :classic_cool: ewentualnie tak - przed obrazem Madonny zostawiasz temat: Zrób z tym co chcesz, ale ja juz tak dalej nie mogę Sposób drugi wypraktykowany w kosciółku przy deptaku w Lublinie - dwa tygodnie i małzonek podjął decyzję że z kochanką będzie mu jednak lepiej :D

Gość niekochana kochanka
dobry pomysł, ale mi to już nawet Bóg nie chce pomóc.

Gość nie spie jeszcze
to nie jest tak -ze jestes uzalezniona od jednego czlowieka . Ty chcesz byc uzalezniona od niego. Marnujesz swoje zycie dla jakiegos pajaca, ktory wysysa z ciebie mlodosc i cala sile witalna . Na glupote rady nie ma .Ty musisz chcec cos zrobic z tym .A chcesz?

Gość Wysokie C
ale mi to już nawet Bóg nie chce pomóc. a próbowałaś? bez narzucania swojej woli Bogu? po prostu - zrób z tym co chcesz Panie?

Gość niekochana kochanka
próbowałam - dużo czasu spędzałam w kościele na modlitwach, miałam dużo rozmów z pewnym cudownym księdzem. nie pomogło. i uwierzcie mi, że to nie jest tak, że ja chcę być od niego uzależniona - ja naprawdę chcę się uwolnić.

Gość Wysokie C
i uwierzcie mi, że to nie jest tak, że ja chcę być od niego uzależniona - ja naprawdę chcę się uwolnić. zmień adres, maila i numer telefonu... pan znajdzie sobie inną rozrywkę :D

Gość niekochana kochanka
uwierz mi, to nie jest takie proste - tutaj nic nie jest proste. zbyt wiele nas łączy, żeby tak z dnia na dzień zerwać kontakty.

Gość Wysokie C
jeśli chcesz - znajdziesz sposób jesli nie chcesz - znajdziesz powód i to by było tyle w temacie :classic_cool:

Gość niekochana kochanka
chcę, ale mam powód, żeby tego nie robić - mamy dziecko.

Gość nie spie jeszcze
a co Cie laczy ? dom? Dziecko? Kredyt? Kanarek? pies? samochod? wspolne konto? Chorzy rodzice? odpowiedz !!!!!

Gość nie spie jeszcze
upsssss ales sie wpierdzielila w szambo :-(

Gość niekochana kochanka
dom - nie dziecko - tak kredyt - nie samochód - tak chorzy rodzice - poniekąd

Gość niekochana kochanka
no dzięki za info, toś mnie pocieszyła.

Gość niekochana kochanka
?

Gość nie spie jeszcze
no bo to jest koszmarnie trudna sytuacja . Wie o Tobie jego zona?

Gość Wysokie C
chcę, ale mam powód, żeby tego nie robić - mamy dziecko. no to się zastanów czy idealnym dla dziecka domem jest dom pozbawiony miłosci? zapewne dziecko kochacie oboje - więc może dla niego albo ratujcie ten związek albo jakoś godnie go zakończcie?

Gość niekochana kochanka
jego żona wie. postawiła mu ultimatum, jak się tylko dowiedziała, ale jak wybrał mnie, to się wycofała z tego... oni też mają dzieci, tylko już nieco starsze i dlatego nie pozwoliła mu początkowo odejść.

Gość niekochana kochanka
wysokie C tu nie chodzi o ratowanie związku, chodzi o jego zakończenie, chodzi o wyjście z tego bagna w jakie się wplątałam.

Gość Wysokie C
no ale pisałas na innym topiku, że wam tak pieknie i wspaniale? nic juz nie rozumiem :O

Gość nie spie jeszcze
tjesli chcesz zakonczyc to ustal alimenty (dobrowolnie , badz sadownie), samchod mozna sprzeac, badz splacic jedno druguego, ustal widzenie dziecka z ojcem i po prostu zacznij nowe zycie . W czym jeszcze widzisz problem?

Gość Wysokie C
nie spie jeszcze dobrze radzi - przede wszystkim ogarnijcie sprawę dzieciatka - bo ono cierpiec na tym nie powinno. A przynajmniej powinno jak najmniej cierpieć :O

Gość Wysokie C
zastanawia mnie tylko jedno- co ten człowiek ma w miejscu, gdzie wiekszość facetów ma jaja? :classic_cool: