Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł_Stróż

Zablokowany Filesonic i UploadedTo

Polecane posty

Gość dalej miejcie w dupie wybory
i politykę. jak padnie youtube to się posracie. ale wtedy za późno będzie

Gość sosik zadziwiłes mnie
dziś , nwo te sprawy przynajmniej kumasz ocb/ oglądałęś wywiad z aaronem rousseau ?

akurat jego nie ogladałem tylko innych : ) ale pewnie tez uswiadamia ludzi na czym stoja : )

filesonic i upload to 2 najwieksze pobieraalnie plikow warezowych z tego co wiadomo wycowali sie oficjalnie\ na filesonic mozna sciagac tylko swoje pliki

Gość yt jest nietykalny
to teraz rapid i deposit pojde na celownik

tak , miał akurat możliwość wstąpienia do ich organizacji, odmówił , ale dużo mówi o chipowaniu, i ewnetualnym wyłączaniu osób niewygodnych poprzez chipa, polecam wywiad z nim na yt

Gość trollloloolo
dalej miejcie w dupie wybory i politykę. jak padnie youtube to się posracie. ale wtedy za późno będzie OK 🖐️ -mądrze piszesz ! ! !

Gość dawać rentę pijaki
będziemy się ruchać zamiast na necie siedzieć.....

Gość yt jest nietykalny
a co maja do tego wybory? :D przeciez za sznurki ciagnie USA 🖐️

Gość i dobrze niech blokuja
piratów. ciekaw jestem waszego zdanie gdybyście coś stworzyli i was okradali. włamywaczy też powinni puszczać wolno?

probowałem tez z leksza te informacje przekazac rodzinie ale widze co ludzie kontrolowani przez media mysla : ) a tez nie interesuje ich to bo wiedza nic nie zmieni .... własnie sie myla choc w sumie starszych osob juz sie nie zmieni .... wazne by tych młodych uswiadamiac

Gość dalej miejcie w dupie wybory
starsi ludzie w Polsce mają mózg wyprany przez komunę dla nich wszystko co pokaże tvn 24 jest prawdziwe i tak musi być

sorrka za off top , może załóż sos na ten temat , nie chcę tu zaśmiecać.Ale większość osób podchodzi do yego z uśmiechem , ot bełkot o teoriach spiskowych.Na tym bazują i powolutku przeprowadzają swoje zmiany.Nawet acta było robione w ukryciu, kolejny raz postawić ludzi przed faktami dokonanymi.

Gość stare babskooo
i dobrze niech blokuja--Weź Ty nie podskakuj. Nigdy nie nagrywałeś zadnej piosenki ,Twoi rodzice tez tego nie robili?

co to ma do rzeczy ? tzn. że mam popierać kradzież ? udostępnianie jest karalne nie słuchanie. dlaczego piraci mają być wolni a włamywacze nie ? to takie samo przestepstwo.

jesli tak mysliesz to jesli maja nas podłuchiwac i ogladac i sledzic na necie na necie to czemu tego nie robia w realu?

chodzi o brak obrony i to ze na podstawie samych podejrzen mozesz miec duze nieprzyjemnosci, to jest niezgodne z polska konstytucja gdzie jest domniemanie niewinnosci, a nie winy

Gość stare babskooo
i dobrze niech blokuja weź nie osmieszaj sie osobo nie wiadomej płci i wieku :-) NIgf\dy ani Ty,ani Twoi rodzice nie byli czysci i tez "kradliscie,kradniecie,i bedzieci krasc"dobra intelektualne.

aha i to co pisze sos, brak prywatnosci. przetrzepywanie maili i prywatnych wiadomosci na portalach spolecznosciowych. taka sprawiedliwosc ci sie marzy? to jest w calym "pakiecie" ACTA

jak wszczepia ci czip pod skore to tez bedziesz ich popierał ze to dla naszego dobra? ....................................

stare babsko tęskni za komuną inwigilacją i donosem na sąsiada, co ma mieć lepiej niż ono

wszyscy kradna więc kradzież nie powinna podlegać karze tak ? dobre :D chodźmy wszyscy kraść samochody to też będzie bezkarne. postępowania sądowe trwają wieki a w przypadku takich serwisów jak megaupload oczywistym jest że są tam kradzione treści bo wytwórnie filmowe tam filmów nie umieściły.ktoś zarabia na tym że pośredniczy w kradzieży więc powinno się takie witryny blokować od razu. tak samo kafeterie za chamskie wpisy. jak ktoś nie potrafi się zachować to powinni mu net odcinać. tym samym w necie byliby sami normalni jak pod koniec lat 90. teraz kiedy każdy ma dostęp ten cały margines się w internecie pojawił kiedyś tego nie było bo dostęp mieli tylko ci którzy mieli odrobinę oleju w głowie.

z tą ustawą ograniczą obiektywne informacje o swiecie....z czasem to beda mogli zrobic bo bedzie to zgododne własnie z acta a to z piractwem to tylko podkładka by w imie dobra walczyc z nielegalnymi rzeczami

Gość stare babskooo
sosik zadziwiłes mnie za żadną komuna nie tęksnie,aczkolwiek żyło mi się dobrze w tych czasach,w 80 latach byłam nastolatką.

Gość stare babskooo
i dobrze niech blokuja nie porównuj nagrania sobie piosenki czy fimlmu na własny uzytek do kradziezy auta etc. Weź Ty sie naparwe palnij w łeb.przeciez Twoi starzy,nawet dziadkowie czy Ty od zawsz enagrywaliscie sobie muze,filmy na własny uzytek i nie pisz,ze tak nie było i nie jest,bo nie uwierze.