Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stomatoloszka z powołania

ATAK NA STRONĘ PREMIERA PRZEZ

Polecane posty

a tam atak na strone premiera jest po prostu w ramach protestu internautow. Premier niech sie cieszy, ze ataku na jego wlasna osobe nie bylo:D W dawnych czasach dostalby jajem w leb przy pierwszej nadarzajacej sie okazji, a tak to mu tylko stronke zablokowali:( Jedyne czego nie popieram to mieszanie w to jego corki:O To nie jej wina, ze ma glupiego ojca:(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Myślę że jego córka mu dużo wytłumaczyła i już dotarło do niego o co w tym chodzi i co chce zrobić :(

Gość malysze27
zobaczycie ze i tak podpisza to :(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Z najnowszych wiadomości : "Jak dotąd Donald Tusk nie podpisał upoważnienia dla MSZ do podpisania ACTA. - Możemy go nie podpisać - zaznaczył minister. - Będzie duża dyskusja w Unii Europejskiej, czy jest sens podpisywać ten dokument i czy nie należałoby zastanawiać się nad pójściem trochę dalej. Chcielibyśmy z prawa papierowego przenieść prawa własności na świat internetu. Wprost przenieść się prawa nie da. Skanowanie tego co jest rzeczywistością analogową na rzeczywistość digitalną nie daje efektu - tłumaczył Boni." MYŚLĘ ŻE NIE PODPISZĄ :):)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Brawo dla BONIEGO :)

Stomatoloszka, jedno pytanie: a kogo ty i do czego chcesz przekonac skoro jak sama twierdzic jestes przeciwna podpisywaniu ACTA?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
stomatoloszko wybacz ale póki mogę to napisać to ty jesteś po prostu głupia :(i ty jesteś lekarzem ??????????? Idź odłącz już internet bo jak podpiszą ACTA (a nie podpiszą :))to po co ci internet ?????????

Ewelina, ja nie słucham treści propagandowych. Nie przekonacie mnie że atak na stronę premiera to wyraz niezadowolenia obywatelskiego. Ja czekam aż premier stanie i powie krok po kroku o co chodzi z ACTĄ. A w manipulacyjne filmiki na yotubie NIE WIERZĘ

Gość hdjghkdjshgjd
co to jest to acta?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Akurat myślę że Kaia Tusk może ojcu dużo wytłumaczyć i myślę że to zrobiła :)BO wycofuje się :):):)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
do hdjghkdjshgjd Poczytaj powyżej linki :)

to czekaj dalej:D bo gdyby nie internet to bys nawet nie wiedziala, ze twoj kochany premier ma zamiar podpisac to w tajemnicy przed wszystkimi. On nie mial zamiaru niczego nam obywatelom tlumaczyc i nawet jesli teraz by to zrobil to tylko wlasnie pod presja ludzi, ktorzy sie buntuja. Co oznacza, ze nigdy bys sie tak naprawde niczego od premiera wczesniej nie dowiedziala.

nikt sie nie wycofuje:O Padlo stwierdzenie, ze mozemy tego nie podpisac i to wcale nie z ust premiera, ktory dziwnym trafem jakos milczy na ten temat.

Ewwelina już pisałam. Nie uważam że premier musi z każdą sprawą latać do obywateli z zapytaniem i o wszystko robić referendum, bo JEST PREMIEREM i został wybrany w demokratycznych wyborach przez naród który daje mu mandat zaufania

Gość hdjghkdjshgjd
juz cos znalazlam. czyli nie bedzie mozna ogladac youtube? i beda mogli czytac jak opowiadam na gg kolezance o prywatnych sprawach? i zadnej piosenki sciagnac nie wolno? dobrze rozumiem?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Ale nie jest źle :)

Gość agnieszka witek
nie szkoda mi jego córeczki bo to jego nasienie, a i kozysta z jego kasy czyli waszych podatków i tak na prawde ona ma was wszystkich w odwłoku

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Dobrze rozumiesz ale nie o to głównie chodzi ,chodzi o wolność słowa :)

Ludzie kompromitują się wpadając w taką histerię. Co Wy myślicie,że jednego dnia podpiszą umowę i zacznie się armagedon? Dobre heh Umowa zawiera tylko ogólne sugestie i w dniu podpisania nic się nie zmieni. Żeby coś się zmieniło, to te sugestie muszą dopiero przejść w formie ustaw i rozporządzeń - a one muszą być zgodne z Konstytucją RP.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Niestety nie AGENT ta ustawa ACTA pozwala cenzurować wszystko od zaraz niestety :(:(:(

Gość malysze27
"Umowa zawiera tylko ogólne sugestie i w dniu podpisania nic się nie zmieni. Żeby coś się zmieniło, to te sugestie muszą dopiero przejść w formie ustaw i rozporządzeń - a one muszą być zgodne z Konstytucją RP." Tak sobie tłumacz, jesli chcesz być legalnie inwigilowany przez nasz rzAD to czekaj dalej

Gość olezzzka
AgentT Nie ma znaczenia czy te zmiany miałyby wejść w życie w lutym czy za dwa lata. Chodzi o to żeby nie pozwolić na tworzenie się podstaw do tych zmian.

Gość osfdjgjdsnfgkldsfg
W tv sami mówią o tym że strony rządowe padły poniewarz internauci masowo zaczęli je wyświetlać ;) Ja nie uwarzam tego za bandyctwo. Ani nic nie zniszczyli, ani nie ukradli tylko było tyle wejść że serwery nie wytrzymały i to tyle. To tak samo jak nieraz ludzie w proteście blokują drogi i taka traza przestaje działać jak należy czy to też bandyctwo i należy ich karać? to już nie można walczyć o swoje? Fakt czytacie nagłówki "Hakerzy zablokowali polsie strony rządowe" itp itd, ale prawda taka że ich nie blokowali, nie ingerowali w ichstrukture tylko przeciążone zostały serwery. Inaczej wygląda już fakt z napisem na stronie katarzyny tusk, ale i tak popieram anonymous.

Gość dokordia
@Stomatoloszka z powołania W Chinach zamknęli facebooka...

KRYŚKAZSASIEDZTWA1 Zapewniam Cię, że tak nie jest. Nie ma możliwośći, by na podsatwie samej umowy wprowadzić takie restrykcje - zwłaszcza, że nie ma takich przepisów, a umowa to tylko sugestie. Najwyższym aktem prawa w Polsce jest Konstytucja RP, a ustawy i rozporządzenia, które powstaną do wykonania tej umowy MUSZĄ być zgodne z ustawą zasadniczą z 1997 roku. Gdyby ta umowa wywoływała takie skutki jak mówisz, to ratyfikować taką umowę musiałby sejm i to potężną wiekszością głosów, jakieś 2/3,a to jest nimożliwe ;P

no tak bo w Polsce według was to zamożność obywateli Etiopii, a walność słowa jak w Chinach OPAMIĘTAJCIE SIĘ, nigdzie nie ma takiej wolności słowa jak w Polsce gdzie KAŻDY trzepie jęzorem na prawo i lewo na władzę!!!!!

stomatoloszka zabawna jestes piszac o mandacie zaufania:D Tu chodzi o ograniczenie wolnosci w internecie. Mam rozumiec, ze jak premier z dnia na dzien wydalby ustawe, ze mozna przeszukiwac kazde mieszkanie o dowolnej porze dnia i nocy i by zatail to przed obywatelemi to tez bys byla happy jakby ci w nocy policja wparowala? Ach, ci milosnicy Tuska, sami nie widza jakie maja klapki na oczach:O